02:05 - 23/01/2021

Που ειναι ολοι αυτοι του “Χτες”;;

Διαφημίσεις

Που ειναι ολοι αυτοι του “Χτες”;;

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Αλεχανδρος Μ 01/23/2021 @ 2:30 ΠΜ

    Πως ειναι η αλλη σελιδα?hellasner.gr?δεν καταλαβα.
    Μπορειτε να ρην ξαναεπαναλαβετε?η απαντηστε μου στο μειλ μου
    Ευχαριστω
    Καλη συνεχεια
    Καλο ξημερωμα

  2. ΣΤΕΛΙΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ-1970 01/23/2021 @ 3:21 ΠΜ

    Ευτυχώς δεν είμαι μόνος μου,να σαι πάντα καλά ρε Νικόλα.

  3. ονειρευτης 01/23/2021 @ 6:27 ΠΜ

    …τα σκεφτομαι ολα αυτα Νικο …συμπεραινω για το οικονομικο κοματι [χρημα] οτι εχουν το κουμπι και κοβουν οποτε δεινουν απλετα για να κρατησουν μια κατασταση απαγορευσεων χωρις αντιδραση με το γνωστο προσχημα πλεον τον ψευδοθανατηφορο η επομενη σκεψη ειναι τι που θα παει αυτο ολο..απαντησεις βρησκω αρκετες μενει να καταληξω πια απο αυτες ταιριζει χθες διαβασα εναν νεο ορο “νεες βιωσημες αξιες” δλδ τι??? αποδομησαμε τις κλασικες??? δεν μας κανουν??? δεν συμφερει πλεον η παλια σχολη??

  4. ονειρευτης 01/23/2021 @ 6:39 ΠΜ

    ..παμε γι’αλλα??? ποια??..και ηρθε η επομενη δηλωση..”η νεα [4η βιομηχανικη επανασταση]μαζι με την νεα κατασταση [που διατηρειται χωρις αντιδραση με πακτωλο χρηματων που ακυρωνουν τον ορο πτωχευση] θα οδηγηση στην ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ”…τι συμβαινει??? απο ποτε και ποιοι καθοριζουν που θα οδηγησει μια επανασταση??? και γιατι πρεπει η φυσικη βιολογικη ταυτοτητα μας να συνχονευτει οποσδηποτε με ψηφιακες καταστασεις??..

  5. Αποστόλης Κ. 01/23/2021 @ 11:59 ΠΜ

    Εκτός από το εισοδημα που διδεται σε πολύ-πολύ κόσμο ταυτόχρονα με όλες τις συντάξεις και μισθούς του δημοσίου, βάλε στο παιχνίδι και ΤΕΡΑΣΤΙΑ δημόσια έργα!
    Στην Αθήνα πολλά χιλιόμετρα στην παραλιακή διαμορφώνονται, κατασκευάζονται οι νέες φυλακές στον Ασπρόπυργο + νέα σχολεία στην ίδια περιοχή + πάρκα + δομές σε όλη την χώρα + ο μεγάλος περίπατος + καλωδίασεις 5G +++ και ΟΛΑ χώρις κρατικά έσοδα…
    και ναι η πτώχευση και το 5ο μνημόνιο είναι στον δρόμο.

  6. Οι ηρωες Ελληνες που δουλευαν οταν ειχαμε μνημονιο!!Εβαλαν πλατη σε ολη την ΕΕ!!Δεν εκλεισαν οι τραπεζες ενω πηραν τοσα λεφτά χωρίς να χασουν περιουσια και χωρις να δωσουν λεφτα για τα χρηματα που πηραν και πληρωνουν οι Ελληνες!!Πρωτη παλι η Ελλαδα πληρωσε 25000000 εμβολια…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*