Διαφημίσεις

Τρισευτυχισμένος και ασφαλής δείχνει πλέον ο πλανήτης μετά την μετάβαση τών πυρηνικών όπλων σε έμπειρα και στιβαρά χέρια.

Βέβαια είναι απορίας άξιο το τι γύρευαν 320.000 Κινέζοι στρατιώτες στα σύνορα του Καναδά με τις Η.Π.Α. οι μισοί και οι άλλοι μισοί στα σύνορα με το Μεξικό. Αυτό μάλλον θα μάς το πεί το εγγύς μέλλον.

Γεγονός πλέον η ορκωμοσία της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου, μάλιστα Ινδή, μάλλον δεύτερης γενεάς, μιά ιδιαίτερα καταπονημένη Ινδή λοιπόν θα τελεί χρέη προέδρου σε περίπτωση που το ια χειροτερέψει.

Επιτέλους τα χρώματα του ουράνιου τόξου επέστρεψαν στον πλανήτη, ο γνωστός Μπιλάκος θα αξιωθεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα του σχετικά με τον covid-19 και τήν μείωση του πληθυσμού στο πλανήτη του.

Επιτέλους όλοι αυτοί που βρίσκονται σε σύνδρομο στέρησης θα μπορέσουν να έχουν όσο αδρενοχρώμιο χρειάζονται για να διατηρούνται φρέσκοι.Τα παιδιά θα επιτελέσουν άλλη μια φορά το εργο τους λοιπόν, άλλωστε γι αυτό γεννήθηκαν.

Όλοι αυτοί πού είναι στοιβαγμένοι στα σύνορα κάθε κράτους και αδημονούν να εισέλθουν επιτέλους θα το κάνουν, θα πάρουν τις περιουσίες που τούς ανήκουν από τούς δημιουργούς τους.

Θα πέσει το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, ελάτε άπαντες μαζί μας διαμηνυει ο νέος Πρόεδρος των Η.Π.Α., έγινε και το χατήρι τού Κυριάκου ο οποίος είχε παροτρύνει τον Αρχιεπίσκοπο τών Η.Π.Α. να στηρίξει Μπάϊντεν, έτσι ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος για τον περιορισμό όσων δεν κάνουν το εμβόλιο και δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, φυσικά να υποθέσω ότι ισχύει και για τούς λαθρομετανάστες πού καραδοκούν στα όποια συνορα.

Επιτέλους ξανά θα οργανωθούν με νέα δύναμη και κουράγιο τα gay pride σε όλο τον πλανήτη, θα πάψουν οι μουσουλμάνοι τίς εκατομμύρια κλειτοριδεκτομές δια νόμου.

Το χασίς και όλα τα υπόλοιπα ναρκωτικά θα ανακτήσουν επιτέλους την θέση πού τούς ανήκει σε κάθε κοινωνικό ιστό πού μπορούν να μολύνουν.

Δυο δις Κινέζοι θα σκεφτούν σοβαρά να μετοικήσουν στη δύση και να μην αφήσουν τίποτα βρώσιμο, ούτε κατσαρίδα, η βασιλεία τής Κίνας άρχεται και έρχεται..

Η Γερμανία θα εντείνει τον αγώνα της εναντίον τής Ελλάδος χρησιμοποιώντας τήν Τουρκία, και χωρίς κανένας μάλιστα να τής ανακόπτει τήν πορεία.

Αλλωστε 8 κυβερνήσεις παραιτήθηκαν σε μιά μέρα, μέσα σε αυτές η Ολλανδική και η Ιταλική.

Αλλη μια τετραετία ξεκινά για τα λαμόγια, πού αποδεικνύουν περίτρανα ποιοί ευθύνονται για τα αποτελέσματα των υποτιθέμενων εκλογών, άλλοτε ιερό δικαίωμα όλων των δημοκρατικών κοινωνιών.

Συνηθισμένοι πλέον στα περιοδικά lockdown δεν νομίζω να ενοχληθήτε και πολύ από το γενικό και μόνιμο που έρχεται. Σχετικά με τον λοιμό που βιώνουμε κανείς λόγος, είναι και αυτό μέσα στον επαναπροσδιορισμό του ανθρωπίνου είδους. Με μια μικρή εμβολιακή μετάλλαξη άλλωστε θα είναι όλα κομπλέ, σπεύσατε λοιπόν χωρίς καθυστέρηση.

Τώρα θα μου πείς εντάξει και τι να γίνει, δεν είναι δα και τόσο ιλιγγιώδεις οι επαναπροσδιορισμοί, το πολύ πολύ να ανάβουμε τίποτα φωτιές ανα τετράγωνο να ζεσταινόμαστε και να τρώμε συγκυριακά αποφάγια αφού έχουμε ολοκληρώσει το πλιάτσικο σε κάθε χώρο που βρίσκεται φαγητό, άλλωστε ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιό δυνατό.

Πιθανόν να έχουμε έξαρση στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις πού πλέον δεν θα αποτελούν πταίσμα, όπως ακόμα βιασμοί ενηλίκων και ανηλίκων, από ή πρός τού γονέα 1 και γονέα 2, ίσως αν δεν συμμετέχεις ενεργά στα gay pride και στην παραγωγή Αδρενοχρωμίου να μην μπορείς να ταξιδέψεις ή να προσληφθείς σε δουλειά, ειδικά στην τηλεόραση.

Επιτέλους ο άριστος χειρούργος θα εξομοιωθεί με αυτόν που τρέμει το χέρι του και βρωμάει οινόπνευμα σε όλο το νοσοκομείο, με κλειστά χειρουργεία άλλωστε είναι ακριβώς όμοιοι ο άριστος και ο πανάριστος.

Έφτασε η μέρα που θα βγαίνεις από την καλύβα σου, γιατι το σπίτι σου θα το έχει ο Χασάν ο μετανάστης, και θα αντικρύζεις όλη αυτή την ομορφιά που μπορούν να παρέχουν οι κάθε λογής πρεζάκηδες και χασικλήδες, θα ελίσσεσαι ανάμεσά τους και στα σκουπίδια τους σαν αίλουρος, θα είσαι σε πολεμική επιφυλακή για κάθε λογής κακούργο ή δολοφόνο κοσμοί τον ευρύτερο περίγυρό σου.

Ακόμα όμως θα υπάρχει η αυστηρά αστυνόμευση τής πολιτείας, οι αρχές θα είναι πάντα παρούσες σε όλα αυτά, μην τυχόν έχεις πουθενά κανένα φυλαγμένο ιερό και όσιο και το χρησιμοποιήσεις εναντίον οποιουδήποτε, μην σε πιάσει καμιά μανία και τη δείς άνθρωπος, θα είναι εκεί να περιφρουρεί και να φυλάσσει το επαναπροσδιορισμένο είδος από εσένα, ξεπεσμένο ανθρώπινο δίποδο του κερατά.

Φυσικά είμαι πεπεισμένος ότι η μάχιμη ικανότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ, γιατί, πού ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείτε όλους αυτούς τούς υπεράριστους και επαναπροδιορισμένους που ανέφερα πιο πάνω, γιατί, ξέρετε, είναι και κομματάκι δύσκολο να εμπλέκονται οι υπεράριστοι με τίς μπανάλ διαδικασίες τής υπεράσπισής τους.

Το μόνο ανοιχτό ενδεχόμενο ακόμα είναι αυτό τής τοποθεσίας, που θα διεξαχθεί ίσως η αναμέτρηση, θα είναι μήπως η μεσόγειος? Ο Περσικός κόλπος ίσως; Μήπως η Νότια Αφρική, Καιηπτάουν μεριά; Θα δούμε. Μπορεί να είναι και η Κριμαία, ποιός ξέρει, γιατί παραιτήθηκε η Ρωσική κυβέρνηση.

Τέσπα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι, εσείς σε κάθε περίπτωση να είστε καλά και αγαπάτε αλλήλους …όχι όλους εεεε?

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Ησυχία τάξη & επιτέλους Ασφάλεια”
  1. Θα θελα να σας ενημερώσω σχετικά με την Ρωσία ότι δεν παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας παρά το 01/2020 ο πρωθυπουργός της Ρωσίας διορίστηκε σε νέα θέση ανώτερη που του έδωσε ο Πρόεδρος Πούτιν και στη θέση του τοποθετήθηκε άλλος πρωθυπουργός. Στην ουσία αναβαθμίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ στις 16 Ιανουαρίου 2020 διορίστηκε στην θέση του Αντιπρόεδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας. Ο νέος πρωθυπουργός ονομάζεται Ο Μιχαήλ Βλαντιμιρόβιτς Μισούστιν και ανέλαβε πρωθυπουργία στις 15/01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek