Διαφημίσεις

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ

Για να δούμε καλύτερα πως λειτουργεί το υποσυνείδητο μας, οι σκέψεις μας που δεν ελέγχουμε συνειδητά, τα συναισθήματα μας όπως ο φόβος, η χαρά, η έκσταση και μέθη, ή η αδρανεια των ατόμων κτλ. θα προσπαθήσουμε πιο συχνά να σας δείξουμε πως λειτουργεί ο υπνωτισμός επάνω στις μάζες. Ο λόγος που σας το δείχνουμε είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε πως πατάνε στο κουμπί ενός άβουλου και πλήρως ελεγχόμενου ατόμου αλλά και πως ελέγχουν τις τεράστιες μάζες ανθρώπων μέσω της θρησκείας, νόμων, κανόνων, ήθη και έθιμα για την πλήρη υποταγή του είδους μας εδώ και αιώνες.
Στο επόμενο βίντεο βλέπουμε μια από τις τεχνικές υπνωτισμού και ελέγχου της μάζας. Οι γενειοφόροι είναι μουσουλμάνοι Σούφι. Σας το δείχνουμε για να αντιληφθείτε σε βάθος πόσες ώρες απανωτά ελέγχετε ο εγκέφαλος και στην συνέχεια το σώμα σε μια συλλογική εκστασιακή μέθη μιας μάζας για εκατοντάδες έτη.

Το πρώτο βίντεο είναι 5 λεπτά αλλά δείχνει τον τέλειο υπνωτισμό των ισλαμιστών που σίγουρα πολλοί απο δαύτους είναι και στην χώρα μας. Είναι ικανοί να χορεύουν αλλά και να πολεμάνε για ώρες όταν πάρουν διαταγές.

Το δεύτερο βίντεο είναι από υπνωτισμό χορού διαρκείας 10 ωρών.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ”
  1. ΚΥΠΡΟΣ🇨🇾: Είχαμε τέσσερις θανάτους αυτές τις μέρες εδώ στην Κύπρο, δεν ξέρω αν το ανακοίνωσαν τα media, οι άνθρωπο ήταν υγειής έκαναν το εμβόλιο και την επόμενη μέρα πέθαναν.
    Την πληροφορία την έμαθα σήμερα σε περίπτερο τυχαία συνάντησα τον γιο του ενός αποθανόντα.
    Τα λόγια του:
    «Ο πατέρας μου ήταν καλά, έβαλε το εμβόλιο και την επόμενη μέρα πέθανε».
    Ο ίδιος μου ανέφερε ότι μετά από τον πατέρα του ακόμα 3 θάνατοι με τον ίδιο τρόπο στην Κύπρο.
    Που είναι αυτή η είδηση την είδατε πουθενά; https:/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek