18:56 - 08/01/2021

Θάντερκατς : Μας θυμίζει κάτι η ιστορία που μας αφηγούνται;

Διαφημίσεις

Ας ψάξουμε λίγο την ιστορία των Θάντερκατς.

Καθώς οι ThunderCats προσπαθούν να περπατήσουν στον δρόμο της δικαιοσύνης, συναντούν τις πολλές φρικτές μορφές του κακού, το καθένα πιο απαίσιο και επικίνδυνο από το άλλο. Αυτοί οι κακοί δεν θα σταματήσουν καθόλου για να καταστρέψουν τους ThunderCats. Η επιτομή του κακού, ο Mumm-Ra είναι το είδος της ύπαρξης των εφιάλτων. Έχοντας ζήσει για χίλιαδες χρόνια στην Τρίτη Γη, αυτός ο διάβολος ιερέας δεν θα ξεκουραστεί έως ότου αποκτήσει το Μάτι της Θαντέρα και να απαλλάξει τον πλανήτη του από τους ΘάντερΚάτς.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Τρίτη Γη, οι Μεταλλαγμένοι δημιούργησαν μια μερική συμμαχία με τον Mumm-Ra για να τον υπηρετήσουν και να καταστρέψουν τους ThunderCats

Αφού εγκατέστησαν ένα φυλάκιο για τους εαυτούς τους, οι μεταλλαγμένοι σκλάβωσαν μια φυλή όντων γνωστών ως Brutemen για να κατασκευάσουν το Castle Plun-Darr και να τρομοκρατήσουν τους ντόπιους της Τρίτης Γης για να λεηλατήσουν τους πόρους τους, να καταστρέψουν και να προκαλέσουν τους ThunderCats. Παρ ‘όλα αυτά, συνεχίζουν να αποτρέπονται από τους ThunderCats. Ωστόσο, εξακολουθούν να μπορούν να αποδειχθούν τρομεροί εχθροί σε σπάνιες περιπτώσεις και απειλή για τους ντόπιους, αλλά όταν φτάσουν οι Lunataks, οι μεταλλαγμένοι έχουν γίνει σχεδόν αδρανείς, προτιμώντας να κρύβονται στο φρούριο τους.

Μερικοί από τους κακούς χαρακτήρες

Luna Η Luna ( σελήνη) είναι συχνά ο εγκέφαλος πίσω από τα περισσότερα από τα παραπλανητικά σχέδια Lunataks

Queen Luna

Η βασίλισσα Luna ήταν αρχαία Lunatak και γιαγιά της Luna. Πριν από πολλές δεκαετίες, πριν από την άφιξη των ThunderCats ή των Mutants, η Βασίλισσα Λούνα διέδωσε τρόμο στην Τρίτη Γη. Με εκπληκτικές δυνάμεις που της παραχωρήθηκαν από την Μαγική Ζώνη των Αρχαίων, η Βασίλισσα Λούνα κατάφερε να υποδουλώσει τους ειρηνικούς ιθαγενείς της Τρίτης Γης, συμπεριλαμβανομένων των Wollos και των Berbils. Τότε τους ανάγκασε να εργαστούν στα ορυχεία Thundrillium. Τόσο μεγάλη ήταν η δύναμή της που ακόμη και οι Warrior Maidens δεν ταιριάζουν με αυτήν. Τελικά, ήταν η καλή μάγισσα της Τρίτης Γης, η μαμά-Ράνα, η οποία μπόρεσε να πάρει την ζώνη από την Βασίλισσα Λούνα και να την εξορίσει για καλό στο Τρίτο Φεγγάρι του Πλαν-Ντάρ

Gargoyle

Warbot

Το Warbot είναι ένα τεράστιο ρομπότ τετράποδο που δημιουργήθηκε από τους Mutants. Η επιτομή της τεχνολογίας Mutant, το Warbot δημιουργήθηκε από τους Mutants στο Plun-Darr και εστάλη στην Τρίτη Γη από αυτούς. Με ένα μεταλλικό πρόσωπο που μοιάζει με ερπετό, το Warbot είναι βαριά οπλισμένο με μια σειρά από ισχυρά όπλα και αμυντικούς μηχανισμούς.

Kymera

Οι κυμερες είναι ένα είδος ρομπότ κακού εξωγήινου. Για αιώνες πολεμούν με τους ειρηνικούς Terrators και κατάφεραν ακόμη και να καταστρέψουν τον πλανήτη τους. Οι Κύμερες έχουν ως στόχο να εξαλείψουν όλους τους Terrators. Οι ThunderCats μπλέκονται στην σύγκρουση των δύο αλλοδαπών όταν και οι δύο φτάνουν κατά λάθος στην Τρίτη Γη.

 

και πολλοί άλλοι https://thundercats-ho.fandom.com/wiki/Evil_Characters

Τέλος, δημιουργός των Θάντερκατς είναι ο Ted Wolf   https://thundercats-ho.fandom.com/wiki/Ted_Wolf

και τα δικαιώματά τους τα έχει αναλάβει η warner bros.

Εδώ ας τονίσουμε ότι 2 από τις πιο διαδεδομένες εταιρίες κινηματογραφικής παραγωγής είναι

η warner Bros και η Paramount.

Αν και η ονομασία Warner Bros πάρθηκε από το επώνυμο των ιδρυτών της οι οποίοι ήταν αδέλφια


Albert Warner
Harry WarnerSam Warner και Τζακ Γουόρνερ

καλό θα ήταν να δώσουμε σημασία και στην μετάφραση η οποία warner = ο προειδοποιών, αυτός που προειδοποιεί. Μερικές από τις ταινίες της είναι :

inception 

the matrix 

i am legend 

Charlie and the Chocolate Factory (2005)

San Andreas (2015)

Mad Max: Fury Road (2015)

Edge of Tomorrow (2014)

Lethal Weapon 4 (1998)

Gran Torino (2008)

Eraser (1996)

Journey to the Center of the Earth (2008)

A.I. Artificial Intelligence (2001)

Argo (2012)

Constantine (2005)

Paramount, μιας και αναφέρθηκε θα πει κυρίαρχος (more important than anything else; supreme)

ταινίες της μπορείτε να βρείτε εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_Paramount_Pictures_films

Lists of Paramount Pictures films – Wikipedia

The following are lists of Paramount Pictures films by decade: . Lists. List of Paramount Pictures films (1912–1919) List of Paramount Pictures films (1920–1929) List of Paramount Pictures films (1930–1939)

en.wikipedia.org

email Αναγνωστη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. σωστος/καλη η σημειολογεια /////

    https://www.youtube.com/watch?v=adE3SE6Sa-k

  2. γιωργος τιμπολης 01/08/2021 @ 8:25 ΜΜ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*