Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:09 - 24/12/2020

Το νέο εκπαιδευτικό αεροσκάφος Μ-346FA που έρχεται στην Καλαμάτα… μπορεί να γίνει πολύ φονικό όπλο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη θα είναι ενοικιαζόμενα από το Ισραήλ, με το μεγάλο ερώτημα να αφορά την συμφωνία των δύο χωρών, αναφορικά με την χρήση τους.Θα είναι αποκλειστικά εκπαιδευτική ή θα μπορεί σε περίπτωση ανάγκης να τα χρησιμοποιήσει και η Ελλάδα;

Το νέο εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Ελλάδας Μ-346FA ιταλικής παραγωγής έρχεται μαζί με τους Ισραηλινούς στην Καλαμάτα. Έχει τα παρακάτω γενικά χαρακτηριστικά: Εκπέτασμα 10,14 m,Ώση 2 x 2,850 kg – 2 x 6,280 lb, Μέγιστη ταχύτητα (σε χαμηλό ύψος )1065 km/h, Αυτονομία 1890 km, Οπλικό φορτίο σε επτά εξωτερικά σημεία ανάρτησης οπλισμού Είναι ιδανικό για αποστολές CAP, όμως μπορεί να φέρει και πολύ αξιόλογα και καταστροφικά όπλα αν το ζητήσουμε και μας δοθούν φυσικά

Το κυριότερο είναι ότι τα επτά σημεία εξωτερικής ανάρτησής του, μπορούν να φέρουν πιστοποιημένα ευρωπαϊκά βλήματα IRIS-T, βεληνεκούς 25 χλμ, ισραηλινά βλήματα I-Derby, βεληνεκούς 50-100 χλμ και ευρωπαϊκά βλήματα κατά πλοίων Matre-ER, βεληνεκούς άνω των 100 χλμ. Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος φέρει και ραντάρ AESA (σ.σ. Ενεργητικής Ηλεκτρονικής Σάρωσης)

Η Ελλάδα λέγεται ότι θα φιλοξενήσει στην Καλαμάτα 12 Μ-346FA. Άποψη μας είναι η συμφωνία να προβλέπει τη χρήση τους από τη χώρα μας σε περίπτωση πολεμικών επιχειρήσεων, αφού θα μπορούν να αναλάβουν αποστολές ΕΑΥ (εγγύς αεροπορικής υποστήριξης) των μηχανοκίνητων και τεθωρακισμένων Σχηματισμών μας στον Έβρο. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε antidrone αποστολές, ενώ το μικρό τους μέγεθος συνεπάγεται μειωμένες απαιτήσεις χαρακτηριστικών αεροδιαδρόμων, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για χρήση και στο Αιγαίο, πλήττοντας ακόμη και θαλάσσιους στόχους. Οπωσδήποτε σε περίπτωση συμμετοχής τους σε πολεμικές επιχειρήσεις, θα αποτελέσουν έναν πολλαπλασιαστή ισχύος για τη χώρα μας.

https://hellasbook.gr/post/to-neo-ekpaideytiko-aeroskafos-m-346fa-poy-erhetai-stin-kalamata-mporei-na—5fe49774779f54bd7d936ed6



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*