22:48 - 17/12/2020

Στον αέρα το τουρκικό ALTAY: Νεύρα Τούρκων: ”Έλληνες πάρτε τον στρατό από το Καστελόριζο”

Διαφημίσεις

Σήμερα για το θέμα βγήκαν περισσότερες πληροφορίες, καθώς ξέσπασε σύγκρουση Κεμαλιστών-Ερντογανικών. Τπ «χειρόφρενο» σε ένα από τα μεγάλα project της κραταιάς SSB (τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας) άναψε τα αίματα στην τουρκική εθνοσυνέλευση με τον επικεφαλής της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, να εξαπολύει πυρά κατά της κυβέρνησης Ερντογάν. «Η σύμβαση έλεγε πως το πρώτο άρμα μάχης ALTAY θα είναι ετοιμοπαράδοτο εντός 18 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Που είναι το άρμα μάχης;

Τουλάχιστον ας μας φέρουν ένα παιχνίδι ως άρμα μάχης να το βλέπουμε», σημείωσε ο Κιλιτσντάρογλου. Βέβαια οι Γερμανοί καλά θα έκαναν να μην παραδώσουν και τα υποβρύχια στην Τουρκία, αλλά τα χρήματα σε αυτή την περίπτωση είναι πολλά! Μην ξεχνάμε όπως ανέφερε χθες το Πενταπόσταγμα, οι Γάλλοι ειδικοί αναφέρουν ότι οι κυρώσεις που ανακοίνωσε η Ουάσιγκτον, θα προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στην συντήρηση και στην επιχειρησιακή λειτουργία ολόκληρου του αμερικανικής κατασκευής εξοπλισμού που χρησιμοποιείται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ενώ θα βάλουν “φρένο” στα τρέχοντα προγράμματα της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, ειδικά σε αυτά που αφορούν την κατασκευή εξαρτημάτων που υπόκεινται στο διεθνή νόμο κυκλοφορίας όπλων.

Οι ίδιοι ειδικοί θεωρούν ότι η τουρκική αεροπορία θα είναι αναμφισβήτητα ο πιο εκτεθειμένος κλάδος στις αμερικανικές κυρώσεις που ανακοίνωσε ο κ. Πομπέο. ”Φωνές” Τούρκων για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδς Την ίδια ώρα, με εκτενές δημοσίευμα για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας κυκλοφορεί σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet σημειώνοντας στο πρωτοσέλιδό της ότι «η Ελλάδα ρίχνει χρήμα στους εξοπλισμούς». Αναλυτικά, αναφέρει ότι η χώρα μας πενταπλασιάζει τις αγορές όπλων αυξάνοντας τον αμυντικό προϋπολογισμό και εστιάζοντας στη προμήθεια των 18 μαχητικών Rafale από τη Γαλλία, ύψους 2,5 δισ. ευρώ.

https://hellasbook.gr/post/ston-aera-to-toyrkiko-altay-neyra-toyrkon-ellines-parte-ton-strato-apo-to-k–5fdbba9dd543655790c3bb23



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*