15:47 - 17/12/2020

Ξεκινησε Η Hellas Book Coin Τράπεζα Χρόνου

Διαφημίσεις

Εδώ μπαίνουν μόνο όσοι αποδέχονται την ανταλλακτική μονάδα hellasbookcoin , είτε είστε εταιρεία , είτε άνθρωπος , είτε δίνετε προϊόντα , ή υπηρεσίες , ή γνώση ή οτιδήποτε άλλο ως ανταλλαγή για να συμμετέχετε πρέπει να δημιουργήσετε ακριβώς την προσφορά σας , τιμολογημένη και πλήρως αναπτυγμένη σε Πληροφορία !

Πχ ,..αν δίνετε ένα προϊόν βάζετε την τιμή του σε Hellasbookcoin , την κατάσταση του – καινούργιο – μεταχειρισμένο , τον όγκο του κοκ , αν δίνετε υπηρεσία αναλύετε πλήρως την υπηρεσία , τους χρόνους , τους τρόπους κοκ ..!

Όσοι δεν γνωρίζετε τους κανόνες ,πως γίνεται και τι είναι το hellasbookcoin διαβάστε παρακαλώ εδώ

https://hellasbook.gr/post/ti-einai-to-hellasbookcoin-5fdb4555bf1acb5bfd052b1b

Η τραπεζα χρονου βρισκεται εδω Hellas Book Coin Bank

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72 ΨΗΦΙΣΕ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΣΙΠ .ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ή ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ .ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΘΡΟ 120 .ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ .ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ .
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=217461483318056&id=100051626179348&__cft__%5B0%5D=AZV2mkGsXsaQs3b255PGi53GDlBfqtSMgYmGVJjztbzpQZ_Mxn1

  2. Βιντεο τουτοριαλ.. δεν καταλαβαινουμε χριστο!

  3. Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας 12/20/2020 @ 10:21 ΜΜ

    Αυτά τα ψηφιακά νομίσματα τι σχέση έχουν με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομία? Εάν νομίζετε πως κάνετε κάτι σημαντικό, επαναστατικό, ανατρεπτικό και θα αλλάξετε το κατεστημένο με τα κρυπτονομίσματα,ένα σας λέω: Το κατεστημένο δεν αλλάζει. Αλλάζουν οι τρόποι που αυτό επιβάλλεται!

    • Κατοχικά Νέα 12/20/2020 @ 10:42 ΜΜ

      Να ακουσουμε την συμβουλη αν μας πεις που ειδες εσυ κρυπτονομισμα…αν εχεις αληθινη καρδια και θες να μας συμβουλεψεις δεν θα επρεπε να εχεις διαβασει για ποιο πραγμα μιλας ;…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*