15:46 - 16/12/2020

Ολοι μαζι μπορουμε να ενημερωσουμε τους ιντερνετικους μας φιλους οτι η Ελληνικη κοινοτητα ειναι εδω και καθε μερα μεγαλωνει!

Διαφημίσεις

Ειναι στο χερι μας να οδηγησουμε τους συνανθρωπους μας εξω απο συγκεκριμενες σελιδες που τους χρησιμοποιουν για να δημιουργησουν προπαγανδα και ταση σε επιθυμητες απο το συστημα πληροφοριες , σελιδες που ειναι υπευθυνες για ξεσηκωμους λαων κατα επιλογη και σχεδιασμο, σελιδες που εχουν την δυνατοτητα να προωθησουν συγκεκριμενες ατζεντες αναλογα το προσωπικο τους συμφερον !

Και αυτο ειναι ιδιαιτερα σημαντικο , ειναι για ολους μας εξαιρετικα επικινδυνο η μεγαλη συνειδηση της μαζας να συνεχιζει να επηρεαζεται απο τεχνικα οπλα που δημιουργησαν μυστικες υπηρεσιες με σκοπο τον ελεγχο της μαζας , τον ελεγχο της συνειδησης στην πληροφορια , τον ελεγχο στο τι ειναι αληθεια και τι ψεμα !

Ο Ελληνας πρεπει να ξεφυγει απο αυτη την μεγαλη παγιδα που ολοι πεσαμε ! Σελιδες κοινωνικου περιεχομενου με τον ελεγχο της πληροφοριας και την ΜΗ ελευθερη διακινηση της καταφεραν να δημιουργησουν νεες τασεις μεσα στον Ιστο της κοινωνιας μας και με αυτο τον τροπο να αποδομησουν αξιες και θεμελια του εθνους μας !

Τον ιδιο τροπο χρησιμοποιησαν και λιγο πριν απο το δευτερο παγκοσμιο πολεμο …οι ιδιοι συγκεκριμενοι , οι ιδιοι που ανηκουν σε συγκεκριμενες ομαδες και πιστευω , ωστε να αποδομησουν τα θεμελια μεσα στην κοινωνια , να αποδομησουν αξιες και να ευτελισουν την συνειδηση των ανθρωπων !

Ο Ελληνας πρεπει να γλυτωσει απο το Αντινοο που του φυτεψαν μεσα στην κοινωνια του , ο Ελληνας πρεπει να αφυπνιστει για να σταματησει την τεχνιτη παρακμη του και να θυμηθει της αξιες του !

Θυμησου τους Αγανακτισμενους απο ποιους δημιουργηθηκαν και σε 12 ωρες τους επαιζε δηθεν το cnn … ενα κινημα φυτεμενο ωστε να σβησει και να αποφορτισει την χυτρα του Ελληνικου Λαου !

Θυμησου με τα Σκοπια και τα συλλαλητηρια οτι μονο στοχευμενα ατομα οι ομαδες ετυχαν προωθησης απο τα συγκεκριμενα μεσα ..παρα το οτι υπηρχαν εκαντονταδες ομαδες … και ετσι οι αποφασεις και οι κινησεις περασαν παλι στον ελεγχο των δικων τους επιλεγμενων !

Θυμησου την Αραβικη ανοιξη και πως ξεκινησε , θυμησου τα βιντεο με της σφαγες που μας βομβαρδιζαν και γινοντουσαν βαιραλ οταν ηθελα αυτοι και αλλα βιντεο με σημερινες σφαγες δεν εμφανιζονται πουθενα !

Πρεπει να βγαλουμε τον Ελληνα απο το οπλο της προπαγανδας της νεας ταξης πραγματων και να διαχειριστουμε μονοι μας την πληροφορια , να επιλεξουμε με ερευνα και διαλογο ΟΛΟΙ μεταξυ μας τι ειναι αληθεια και τιροπαγανδα !

Πρεπει να σταματησουμε την στημενη κριτικη , το θρασος και την προσβολη να σου λενε οτι εισαι ανικανος να κρινεις μονος σου για αυτο δημιουργησαμε για σενα μηχανισμο (Μπατσο σκεψης) να σου λεει τι ειναι αληθεια και τι ειναι ψεμα !

Τα μεγαλα ψαρια εχουν και μεγαλα στοματα , μεγαλη ορεξη , αυτα τα ψαρια που τρωνε πολλυ ειναι τα πρωτα που θα κανουν τα παντα για να συνεχισουν να ζουν μεσα στο κλεμενο χρυσαφι τους …!

Ελληνα ξεκινα να σκεφτεσαι επιτελους ξανα … δουλευεις στην κυριολεξεια για τον εχθρο σου , στηριζεις τον εχθρο σου , δυναμωνεις τον εχθρο σου ωστε αυριο να σου δημιουργησει την επομενη ταση μεσα στην μαζα και να σε οδηγησει στην επομενη ηττα σου !..

Τωρα την στιγμη που μιλαμε δημιουργειτε η ταση του εμβολιου και του ιου , με στημενες πληροφοριες , στημενους ψευτικους κωδικους που σπερνουν τον τρομο , με φιμωση απολυτη σε οιδηποτε ειναι αντιθετο , με απαγορευση στο να αμφιβητησεις …! Στο επομενο τονο που θα εχουν πλεον εκπαιδευσει την μαζα …αυτη η υπνωτισμενη μαζα θα σε δειχνει με το δαχτυλο σαν δολοφονο υπευθυνο για τον θανατο ενος ακομα ασθενους …! ..

ΞΥΠΝΑ και ελα να δημιουργησουμε την αντισταση στην προπαγανδα , την αντισταση στην στερηση της ελευθεριας του λογου !

Φωνη που φιμωνεται και δεν αντιδρα ειναι φωνη σκλαβου …!

Σταματα να εισαι ενας σκλαβος που στηριζει τον Αφεντη του !

https://hellasbook.gr/post/oloi-mazi-mporoyme-na-enimerosoyme-toys-internetikoys-mas-filoys-oti-i-elli–5fda0c108ac0462af8e452ce

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*