20:34 - 15/12/2020

Διασυρμός Ερντογάν: “Παρακαλετά” σε Νετανιάχου για συνεργασία – Νέα ”πόρτα” έφαγε η Άγκυρα

Διαφημίσεις

Η Άγκυρα συνεχίζει να στέλνει συνεχώς μηνύματα στο Ισραήλ παρακαλώντας για εξομάλυνση των οικονομικών εμπορικών τουλάχιστον σχέσεων, αλλά το Τελ Αβίβ δεν ανταποκρίνεται.

“Η Τουρκία στέλνει μηνύματα ότι θέλει να επιδιορθώσει τους δεσμούς με το Ισραήλ, αλλά το Τελ Αβίβ δεν βιάζεται να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Άγκυρα”, ανέφερε τη Δευτέρα ο Ισραηλινός αναλυτής για την Μέση Ανατολή, Ζβι Μπάιελ.

“Τα σήματα της Άγκυρας θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, εάν υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας για βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία, οποιαδήποτε στιγμή είναι καλή στιγμή”, δήλωσε ο Μπαρ. Οι διμερείς δεσμοί μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, έχουν διακοπεί από μετά την θανατηφόρα επιδρομή του 2010 από Ισραηλινούς στρατιώτες στο Τουρκικό πλοίο βοήθειας της Γάζας “Mavi Marmara”.

Ο Bar’el είπε ότι ο διορισμός του νέου Τούρκου πρεσβευτή στο Ισραήλ από την Τουρκία, ήταν ένα μήνυμα ότι η Άγκυρα επιζητά εναγωνίως να αποκαταστήσει τους δεσμούς με το Τελ Αβίβ, παρόλο που αντιτίθεται στην συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

«Το Ισραήλ από την πλευρά του, δεν βιάζεται ακόμα ενώ δεν είναι γνωστό το πότε θα στείλει πρεσβευτή στην Άγκυρα, ούτε για οποιαδήποτε σχέδια στρατιωτικής ή άλλης συνεργασίας μεταξύ των δύο κυβερνήσεων. Οι δικαιολογίες είναι η πολιτική κατάσταση στο Ισραήλ, οι προετοιμασίες για εκλογές και ο πανίσχυρος κορονοϊός.», είπε ο Μπαρ.

Την απάντηση σε όλα αυτά όμως την έχει δώσει με άρθρο μας ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Seth J. Frantzman, ο οποίος είναι κοντά στην Κυβέρνηση του Ισραήλ: ”Η Άγκυρα φαίνεται ότι πλέον αισθάνεται την απομόνωση. Απειλεί την Αίγυπτο, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αρμενία, τα ΗΑΕ και το Ισραήλ. Μάλιστα την Ελλάδα την απειλεί με όπλο τους μετανάστες.

https://hellasbook.gr/post/diasyrmos-erntogan-parakaleta-se-netaniahoy-gia-synergasia—nea-porta-efag–5fd8dd0c427c040e0038588a



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*