23:57 - 12/12/2020

Νότης Σφακιανάκης – Οι προφητικές δηλώσεις του, για τον κορονοϊό και το τι ζούμε σήμερα

Διαφημίσεις

Πριν από μερικές μέρες συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης με την κατηγορία ότι βρέθηκαν στην κατοχή του κάποιο όπλο και κάποια μικροποσότητα ναρκωτικών, εννοείται βέβαια ότι όλα τα κανάλια και δημοσιογράφοι και μία μερίδα κόσμου έπεσαν να τον κατασπαράξουν γιατί είναι αντισυμβατικός δεν είναι ίδιος με τη μάζα με την πλειοψηφία του κόσμου.

Δεν συμφωνεί ο πολύς  ο κόσμος με τις απόψεις του δεν συμφωνούν οι πολιτικοί ταγοί δεν συμφωνεί η κυβέρνηση δεν συμφωνούν οι δημοσιογράφοι, ένα δημόσιο πρόσωπο σαν τον Νότη το Σφακιανάκη τα τελευταία 20 χρόνια μας καταπλήσσει με τις προειδοποιήσεις του για το τι μέλλει γενέσθαι για τον κόσμο καθώς και για την τύχη της πατρίδας μας και εμάς των Ελλήνων ο Νότης πλέον είναι εχθρός του συστήματος έπρεπε με κάποιο τρόπο να τον σταματήσουν να ομιλεί, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η σύλληψη του κατηγορίες για αυτά που βρήκανε στο αυτοκίνητό του είναι μέρος της προπαγάνδας το της τρομοκράτησης του συστήματος απέναντι στους πολίτες απέναντι στους επώνυμους καλλιτέχνες που έχουν άποψη και σκέφτονται και γιατί δεν αρκούνται στην αλήθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε αυτό το βίντεο θα δείτε κάποια αποσπάσματα από διάφορες συνεντεύξεις του.

 Για να κλείσω θα πρέπει να σκεφτούμε ότι πόσοι συνάνθρωποί μας κάνουν χρήση ναρκωτικών πόσοι οπλοφορούν πόσοι είναι αυτοί που έχουν πρόβλημα με τον τζόγο και γενικά έχουν κάποια εξάρτηση πρέπει να τους αποβάλλουμε από την κοινωνία μας εμείς είμαστε τόσο πολύ σωστή για να τους κρίνουμε τόσο αυστηρά.

Δειτε το βιντεο στο https://hellasbook.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ 12/13/2020 @ 1:29 ΠΜ

    Δεν φταιει ο Σφακιανακης, παρασυρθηκε απο την ηλιθιοτητα της ανθρωποτητας ..
    Μας εχουν κλεισει μεσα για να μη μας σκοτωσει ο ιος απο τη μια αλλα απο την αλλη φτιαχνουν οπλα που σκοτωνουν και σκοτωνονται και οι λαοι μεταξυ τους και οι ανθρωποι αυτοκαταστρεφονται φτιαχνοντας κοκαινες, ναρκωτικα και τσιγαρα και ποτα γιατι απλα ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!

    Αυτα..

  2. Γιωργος 12/13/2020 @ 1:34 ΠΜ

    Ο νοτης εκανε ενα μεγαλος λαθος.
    Συνταχθηκε με τα αυγα δηλαδη το παρακρατος της ΝΔ που δημιουργηθηκε απο τους ρειντζερ.

  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 12/13/2020 @ 6:25 ΜΜ

    Ο Νοτης και αυτοδημιουργητος. Εχει επισης γνωμη που τη λεει δυνατα χωρις να κολωνει. Η show biz ειναι γεματη ¨¨πορνες κ σφογγωκολαριους ακομα κ αν ειναι αντιθετοι με το συστημα, στην πραξη ομως γλυφουν για να ειναι απο την απομεσα. Ο Νοτης εχει αρχιδια. Οι αλλοι ειναι τρυπιοι κ τρυπιες. Λαθος που ταχθηκε υπερ των αυγων, θα συμφωνησω 200%. Πορνες του συστηματος ηταν κ αυτοι, με εξαιρεσεις ισως.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*