16:29 - 09/12/2020

Το κατοχικα Νεα μετα της επιθεσεις που δεχθηκε και την αλλαγη ξανα σε παρουσια για ασφαλεια ανακοινωνει ..

Διαφημίσεις

Εχουμε ακομα θεματα σωστης λειτουργιας , το συστημα μας δεν ενημερωνει με εμαιλ τους νεους χρηστες η δεν ενημερωνει για συνθηματικο τους παλιους χρηστες-συντακτες μας !

Ελπιζουμε οτι συντομα θα εχουμε λυσει ολα οσα συνεβησαν λογω των επιθεσεων και θα εχουμε παλι κανονικη μορφη και σωστη λειτουργια .!

Οποιος συντακτης η νεος αναγνωστης μας ηθελα να συνδεθει η να εγγγραφθει και δεν τα καταφερε να επικοινωνησει μαζι μου στο katohika@gmail.com η στο https://hellasbook.gr/user/nikolas_gonos ωστε χειροκινητα να ανοιξω τον λογαριασμο του η να του δημιουργησω νεο συνθηματικο !

Λυπαμαι πολυ που δεν εχουμε πληρη λειτουργια αλλα αυτα συμβαινουν οταν για να σε αγαπουν αναγκαστικα πρεπει και να σε μισουν ..

Το αρθρο αυτο θα παραμεινει στο κεφαλι για αρκετο χρονο ωστε να ενημερωθειτε ολοι οσοι προσπαθησατε αλλα δεν τα καταφερατε και ετσι να επικοινωνησετε μαζι μου !

Stranger…

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ιωαννης 12/09/2020 @ 7:28 ΜΜ

    καλη δυναμη αδελφε…ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ δεν θα σταματήσει με λύσσα να κυνηγαει την ΑΛΗΘΕΙΑ…

  2. ο της διπλανής πόρτας 12/09/2020 @ 7:40 ΜΜ

    OK,Keep on…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*