03:38 - 07/12/2020

Εκει εξω υπαρχουν εκατομμυρια θυματα …μονο που δεν το γνωριζουν …και απο οτι φαινεται δεν θελουν να το γνωρισουν !

Διαφημίσεις

Παμε παλι απο μια απο τα ιδια ..Τι ειπαμε πριν ..α για τους Times ..που ανακοινωσαν το 2020 σαν την χειροτερη χρονια στην ανθρωπινη ιστορια …!

Τι εχουμε σημερα ..μια “πανδημια” ..αλλη λενε ειναι αλλοι λεν δεν ειναι ..γιατροι και τα δυο μερη ..αλλα εμεις πρεπει να ακουσουμε την εντολη της πολιτικης αφηγησης ..ωραια !

Τι συμβαινει σε μια θανατηφορο πανδημια ; Ανθρωποι πεθαινουν ..κακο αυτο ιδιως αν εισαι και εσυ ενας που προκειτε να πεθανει !!…

Γιατι πεθαινουν οι ανθρωποι μπαμπακα και ολοι ειναι κλεισμενοι στα σπιτια τους σαν φυλακη; ..Γιατι εχουμε πανδημια , μια νυχτεριδα δαγκωσε εναν πιθηκο ο οποιος κατουρησε μεσα σε μια σουπα καπου σε ενα κινεζινο εστιατοριο και ετσι ..εχουμε μια θανατηφορο πανδημια ..η τουλαχιστον καπως ετσι ..οπου η αφηγηση αυτη μας δειχνει το τυχαιο της ατυχιας του πλανητη …! Σωστα ;..Ναι καμαρι μου !

Αν ομως δεν ειναι τυχαιο δεν αλλαζει και η σταση των μελλοντικων θυματων ;.. Δηλαδη αν δεν ειναι ετσι η ιστορια και την “πανδημια” την εριξαν … την εστησαν και την ογκωσαν ..δεν θα αλλαξει και η σταση ολων ;..Λογικα ναι ..αλλα μαλλον τα θυματα δεν θελουν να γνωριζουν και πολλα ..φτανει να πεθανουν με την ησυχια τους ..η καπως ετσι !

Παμε να το δουμε με την ματια του ερευνητη … ! Το τυχαιο ειναι χαος , δεν μπορεις να το γνωριζεις απο πριν !!..Σωστα; ..οχι ακριβως !..

Πχ και με αποδειξη εγω σας τα ειχα γραψει απο πριν οτι χρειαζονται μια πανδημα για να κλεισουν τα συνορα κοκ κοκ κοκ !

Αλλα εγω δεν ειμαι προφητης ουτε ειμαι αυτος που φυτεψε κα τον ιο ..μου λειπουν πολλα για να φτασω σε αυτο το επιπεδο λειτουργιας και εκτελεσης ενος παγκοσμιου σχεδιου !…Ετσι λογικα ειμαι αθωος …!Πως το γνωριζα; ΟΠως γνωριζα αλλα 300 του αυριο και του χαους που δεν θα επρεπε να γνωριζω αλλα για καποιο λογο στα εγραψα πριν συμβουν !..

Τι συμβαινει ομως με ανθρωπους …που εχουν και τον τροπο , και την οικονομικη δυναμη και το προσωπικο και τα κονε να μπορουν να το κανουν αυτο το παγκοσμιο εγκλημα..τι συμβαινει αν και αυτοι το ειχαν πει ..ΠΡΙΝ συμβει ;

Ιδρυμα ροκφελερ , απο κατω θα βαλω μερικα πριντ σκριν να τα διαβασετε ..ειναι απο τον μαιο του 2010 γραμμενο το εγχειριδιο που θα δειτε, θα σας δωσω και λινκ..και περιμενω στα σχολια να μου πειτε ..Πως απο το 2010 ..αναλυει οτι το 2012 θα συμβει η πανδημια ..και περιγραφωντας περιγραφει τα παντα του σημερα !!…

Αν διαβαζωντας και αυτο συνεχισετε να εχετε το κεφαλι σας ησυχο ..και να βλαστηματε ακομα τον κατρουλιαρη πιθηκο που του εκανε στο λαιμο μια νυχτεριδα πιπιλια πανω σε ενα τρελο ξεφαντωμα απο σεξουαλικο οργιο που εγινε στην ζουγκλα ..ανατρεξτε στον τιτλο του αρθρου και ξαναδιαβαστε τον αργα αργα λεξη λεξη !

Το λινκ του Pdf εδω https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf σας ενδιαφερει η σελιδα 18 ..

Επειδη μπορει καποιος να πει καμια μπουρδιτσα οτι δεν ειναι απο το ιδρυμα κοκ..επειδη δεν το βρισκει πια να δωσω και το παρακατω λινκ…σαν αποδειξη οτι αυτο δεν δημιουργηθηκε τωρα για να κατηγορησει καποιος τον καλο θειο ροκφελερ η για να κανει τους ανθρωπους αρνητες η οποια αλλη ηλιθιοτητα μπορει να υπαρξει στο σημερα … θα σας βαλω ενα λινκ απο το archive.org οπου θα δειτε κανονικο το ιδιο Pdf να εχει ανεβει απο το 2014 και να ειναι σωσμενο ..!

https://archive.org/details/pdfy-tNG7MjZUicS-wiJb/page/n17/mode/2up

Αρα δεν ειναι τωρα δημιουργημενο,,τι σημαινει αυτο; Η ο θειος ροκφελερ γνωριζε καλα τι εκανε και πως .. γνωριζε το σημερα πολυ καλα ..ασχετα αν μιλαει μεσα για το 2012 ..δεν τους βγηκε τοτε …η αυτος που σηκωσε αυτο το αρχειο το 2014 ειναι ο πρoφητης Ηλιας και εχει σαν νικναμε το joepie91..εσυ αποφασιζεις , εσυ κανεις ερευνα για τα παντα , εσυ αμφισβητεις τα παντα ..ακομα και ολα οσα μολις διαβασες ..και ξεκινας και ψαχνεις …αλλιως ..ξανα πηγαινε πανω και διαβασε αργα αργα τον τιτλο !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. γιωργος τιμπολης 12/07/2020 @ 5:07 ΠΜ

    αυτο ειναι το βασικο πλεονεκτημα του παρολι,καθως σε περιπτωση που επιβαιωθουν ολες οι επιλογες τα κερδη ειναι μεγαλα.]] ειχαμε προλεξεις το show της ολυμπιαδας,την eurovision,τον τρελο προφεσορα ,τον πριγγιπα αχ να γινομουνα τον αστεριξ τον οβελιξ το contagion thn problepsh ιδρυμματος bill& rockeffeler….. .ok τεχνη. ολυμπιακος-δραμα 0-2.ναι υπαρχει περιπτωση.η νυχτεριδα δαγκωσε τον κροκοδειλο ντιλι το καντιλι ]].οκ manchester -covendy 0-4.υπαρχει περιπτωση?υπαρχει περιπτωση.οκ.

  2. γιωργος τιμπολης 12/07/2020 @ 5:12 ΠΜ

    εαν το εμβολιο το εβρεισκε ενας ιταλος επιστημονας μετα απο 2 χρονια ,εγω θα ελεγα οτι τα προηγουμενα ετυχαν.αλλα παρε και το κερασακι σε 9 μηνες ρωσσια γεμανια ηπα ταυτοχρονα [ο καθενας τα πουτανακια του]. 0-6. αυτα ουτε στο star wars δε γινονται.

  3. 11/3/2020 Purim [=κλήροι για το Μαρντούκ] 113~311
    Λονδίνο 16-17/3 [Δαν. 7,7] 33η Διεθνής Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τα Εμβόλια και τις Ανοσοποιήσεις

    Σημειωσεις πολεμικου ημερολογιου 26/02/2020

    Εκεί όπου βρίσκεται Το «Μνημείο» της Μεγάλης Πυρκαγιάς του Λονδίνου ύψους 202 πόδια και 202 πόδια δυτικά του σημείου όπου ξέσπασε η πυρκαγιά… με τα 311 σκαλοπάτια

  4. «Το αίμα των δικαίων θα πνίξει το Λονδίνο, θα καεί στην πυρκαγιά του ’66.
    Η αρχαία κυρία θα ανατραπεί από την υψηλή θέση της και πολλοί όμοιοι
    της θα θανατωθούν» Νοστράδαμος

    Η τριήμερη πυρκαγιά ανέκοψε και την επιδημία της μαύρης πανώλης,
    στο Λονδίνο, αφού κάηκαν όλοι οι αρουραίοι και οι ψύλλοι που
    μετέφεραν την ασθένεια… και αδιευκρίνιστος αριθμός ανθρώπων.

  5. 7/12/2020 Βρετανία θα είναι από τις πρώτες χώρες μαζικού εμβολιασμού.

    38 εβδομάδες μετά τους κλήρους για το Μαρντούκ. Με 24 ημέρες έως το τέλος του έτους.

    →24 ~ ♃ [Λουκ. 10,18] ~ 42 → ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΜΕΛΙΩΝ

    https://cf-images.eu-west-1.prod.boltdns.net/v1/static/4221396001/02a04e2b-2597-4e7f-8a0d-25ab898a61d6/03aa60af-f403-45dc-9251-a6d6a5401028/1280×720/match/image.jpg

    .straitstimes.com/world/britain-us-roll-up-sleeves-to-begin-mass-vaccinations

  6. κύβος του Ρούμπικ [blue face – θάνατος]

    https://i.imgur.com/bT1K9QSl.jpg

  7. Πρακτωρ 12/07/2020 @ 11:11 ΠΜ

    Καλημέρα Νικόλα

    ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

    Ελληνας Μάσκα 300 Ευρώ χωρίς κουβέντα
    Μη Ελλην μάσκα 70 Ευρώ μετά απο 10 κουβέντες

    Ελληνας Lockdown ολικό
    Μη Ελλην Lockdown Μερικό

    Ελλην τόπος Λατρείας . Κλειστός
    Μη Ελλην τοπος Λατρειας Ανοικτόν

    Ελλάδα Εμβόλια 25000000 Χ3 πληθυσμός
    Άλλη χώρρα 1/2 πληθυσμού

    Δεν περιγράφω άλλο .
    τώρα που θα σου περιορίσουν και τα Χριστούγεννα .τι άλλο περιμένεις για να πείς ότι ζεις σε μια δικτατορία?

    Simson no Chrstmas Γραμμένο κατοχικα πριν χρονια

  8. Πρακτωρ 12/07/2020 @ 11:21 ΠΜ

    Όλα λοιπόν όσο και να φαίνεται περίεργο είναι φτιαγμένα για όλον το κόσμο αλλά αφορούν εμας και την Πίστη μας…

    Χριστός ο έχων το Χρίσμα !!1
    Χριστούγεννα

    Είμαστε η μόνη χώρα που μειώνει συστηματικά τον πληθυσμό της απο το Βυζάντιο και μετά ….

    Οι γερμανοι αν και βομβαρδίστηκαν κατά τον Β ππ κατάφεραν να πολλαπλασιάσουν το πληθυσμό τους … Εμείς συνεχίσαμε να τον μειώνουμε ….

    Αδέλφια προσευχή και προσοχή
    Τίποτα άλλο δεν θα μας βοηθήσει πέραν του Απαγορευμένου!
    αυτό το ξέρουν

  9. Ιωαννης 12/07/2020 @ 11:29 ΠΜ

    ΑΡΘΡΟ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΑΛΛΟΥ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a1%ce%98%ce%a1%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%a0%ce%95%ce%9b%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%93%ce%91%ce%9b%ce%9b%ce%9f%ce%a5-%ce%9b%ce%9f%ce%99%ce%9c%ce%a9%ce%9e%ce%99%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%93/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*