22:44 - 06/12/2020

Με καθρεφτες και συμβολα δεν μιλανε μονο οι γραφικοι φιλαρακο….

Διαφημίσεις

Ολο λεω να μην ξανα ασχοληθω και ολο βιδωνω ..!

Σαρακι ειναι …που με κατατρωει δεκαετιες ! Βεβαια επειδη εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι ο τριτος παγκοσμιος πολεμος συμβαινει ηδη στην πληροφορια ..και οταν το καταλαβεις θα ψαξεις να βρεις συμμαχους συμπολεμιστες και ηρωες που θα τους εχουν εξαφανισει τα εχθρικα στρατευματα …(Αν νομιζεις οτι κανω πλακα μπορω να σου δωσω ονοματα και σελιδες που δεν ανεξαν στον πολεμο για να σε ενημερωσουν και τους τελειωσαν ολοκληρωτικα …αλλα παλαμακι σαν πεσοντες πολεμου δεν πηραν !) ..εγω βρισκομαι σε ενα χαρακωμα οπου γνωριζω οτι ο εχθρος εχει κατακτησει το σημα μου στον ασυρματο μου ..! ..Ειμαι σε σιγη ασυρματου …ισως να μπορω να βγαζω κατι που και που για να παρασυρω της εχθρικες δυναμεις …να τις αποσυντονιζω…αλλα εν παση αλλου ξεκινησα και αλλου πηγα .!

Παλια στις ωραιες εποχες που με ελεγες γραφικο και εηγω γελουσα με την αφελεια σου … σου μιλησα για καθρεφτες ! Μαλιστα αν αναλυσεις τα γραπτα μου δεκα χρονια τωρα ( περιπου σε 300 βιβλια υλης που δεν εξεδωσα σαν εκδοτης αλλα στα προσφερα σαν σειρα αφυπνισης …ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!!…) .. Θα δεις οτι με λεξιπλασια αλλα και με αλληγορισμο προσπαθησα να σου περασω πολυ συγκεκριμενα θεματα , αντικειμενα , ονοματα ..καταστασεις ..ταξιδια !

Τοτε γελουσες ισως σημερα να εισαι λιγο με ποιο σοβαρο υφος γιατι αντιλαμβανεσαι οτι κατι βρωμαει αλλα απο που να το πιασεις …τοσα χρονια στο γραμμικο που να το πιασεις το χαοτικο το ρημαδι και να μην πεσεις και σε κανα λακο με σκατα !>..

Μιλησαμε απειρες φορες για καθρεφτες , γελουσες …δεν σας καταλαβανουμε κυρια μιληστε πιο ξεκαθαρα ελεγες στα μηνυματα και εγω επεμενα ..τα αρθρα μου ειναι αρθρα του χρονου ….!

Διαβασα μολις μια ανδημοσιευση που λεει το Times εβγαλε το 2020 σαν την χειροτερη χρονια στην ανθρωπινη ιστορια ..!..

Σου εχω κανει τοσα για τα εξωφυλα απο περιοδικα .. θα πρεπει να παιρνεις γραμμη πλεον το παιχνιδι ..!

Δεν ανακοινωσαν το 1942 πχ , το 1944 ..αλλα το 2020 ..ως το χειροτερο ετος ..!!… τι μας λετε .. Times μου ;..Βεβαια η δικαιολογια ειναι οτι οι ανθρωποι πλεον δεν εχουν θυμιση λογο χρονου απο της κακες εκεινες εποχες ..αρα το rewriting της ανθρωπινης ιστοριας ειναι απολυτα δικαιολογμενο;;!!… Λογικη ραδικιου αλλα τι να κανεις ..!

Εχουμε ξαναπει οτι η Ελιτ εχει την ταση να αλλαζει την Ιστορια και καθε 101 χρονια ..για διαφορους δικους της λογους ! (Μην κολησεις στο 101 ..ειναι ενας μικρος κυκλος μεσα σε αλλους μεγαλυτερος κυκλους ..πχ 2160 , πχ ενας ζωδιακος η ενας μεγαλος ενιαυτος 25920 ..κυκλοι και κυκλακια )

Δεν το γνωριζατε οτι θα ειναι ετσι ομως times μου ;.. Τοσα εχετε βγαλει σαν εξωφυλλα που μου κανει καπως να μην γνωριζατε την κασσετα του σχεδιου ..που και εσεις ανηκετε !!…

Να θυμισω ενα ωραιο που ειναι εδω μεσα απο το 2018 .. Παλι Times … οπου ο σημερινος προεδρος της Αμερικης παρουσιαζεται απο το περιοδικο ως…Βασιλιας ..!

Μεσα σε ΚΑΘΡΕΦΤΗ!!…Ο Βασιλιας Τραμπ που φοραει μια ΚΟΡΩΝΑ !…

Δεν γαμιεται ναι ασχημο το 2020 … αλλα οχι οτι μας επιασε και στον υπνο !!

Stranger…!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. kali idea to na grapseis ena biblio

  2. Ιωαννης 12/07/2020 @ 10:59 ΠΜ

    τι θα γινει 118 μερες μετα απο το σπασιμο των νερων (φραγμα Κινας)??ψαξτε ποτε εγινε, ποτε ειναι οι 118 μερες και συνεχιζουμε…

  3. ονειρευτης 12/07/2020 @ 11:51 ΠΜ

    …ακου Νικο δεν πανε χαμενες οι προσπαθειες σου εγω εχω καταλαβι πολλα και απο σενα..
    το νοεμβρη του 19 πηγα σε ενα γραφειο της νδ για μια “εξηπηρετηση” [για την απονομη συνταξης] τους τα εχωσα .εχω χτισει την μιση πολη ειπα και δεν εχω παρει ακομη συνταξη ενω στα λαθροκουβαλητα δινεται 400αρια ειπα κι αλλα επισεις οτι η νδ θα βρει τροπο να μας κλεισει μεσα γιατι αποσκοπει στις χαμηλες δονισεις του ελληνα με κοιταζαν εκπληκτοι τελικα το κλησιμο δεν αφορουσε μονο την χωρα..αλλα η προφητεια βγηκε

  4. Αν εξαιρεσουμε οτι κατανωοντας τους κυκλους εισαι σε καλο δρομο κατα τα αλλα δεν εχεις ακομα κατανοησει πως κινειται ο χρονος.
    Το 2020 ειναι οντος ο χειροτερος χρονος γιατι στο 1920 οι ανθρωποι φοραγαν μασκα για ενα μηνα ενω τωρα παει ηδη 6αμηνο.
    Ακομα ειχαμε την εξεργεση των μαυρων τωρα συν την εισοδο χρονων απο το παρελθον.
    Το 1920 ο χρονος ηταν καθαρος.

  5. Εγω γραφω για την κινηση του χρονου απο το 2010 και στα κατοχικα απο το 2012 στα σχολια τα νικ ειναι διαφορετικα η πληροφορια ιδια. Τα νικ δεν τα αλλαζα για να μπερδεψω τα κατοχικα αλλα την ντπ αλλα…
    Τοτε ημουν περισσοτερο αφελης απο οτι τωρα εβλεπα πολυ κι εμενα δεν μου χρειαζοταν η γνωση πιστευα οτι την βλεπω για να την παραδωσω στους ανθρωπους.
    Η ντπ ομως παρακολουθουσε και μαθαινε εγραφα κι αλλου με παρακολοθουσαν παντου.

  6. Εγω γραφω οταν δεν ειμαι καλα ψυχικα και αυτοι τα φτιαξαν ετσι ωστε να μην ειμαι ποτε καλα. Με ειχαν απο κοντα απλα δεν το εβλεπα.
    Τα πραγματα αλλαξαν ναι μεν κατανοουν την κινηση του χρονου αλλα ακομα τους λειπουν βασικα στοιχεια γιατι η κατανοηση της κινησης ειναι μονο η αρχη ακομα δεν ειμαι καλα μονο που τωρα για να γραψω θελω να ειμαι καλα.

  7. Ειναι ωρα να παρω πισω οτι εχασα. Εχεις αρκετα σχολια απο μενα φιλε και κειμενα που ελπιζω να κρατησες διαβασε τα κατανοησε τον χρονο αν κατανοησεις δεν θα εισαι ενα βημα μπροστα αλλα δεν θα εισαι και πισω οποτε οταν μου δωσουν οτι μου πηραν κι αρχισω παλι να γραφω να εισαι στα ισα.
    Αν παλι δεν χρειαζεσαι τιποτα κι ολα καλα τοτε πες το κι εγω θα γραψω αλλου κι οχι εδω.
    Ο χρονος ειναι ο κυριαρχος …Οσα κι αν ξερεις για τους θεους ή το ματριξ χωρις τον χρονο θα εισαι παντα πισω.

    • Κατοχικά Νέα 12/07/2020 @ 1:54 ΜΜ

      Βρε Μαντη ειλικρινα προσπαθω να καταλαβω τι μου λες αλλα δεν μπορω , μπορεις σε παρακαλω να με βοηθησεις και να εισαι πιο ξεκαθαρος στα μηνυματα σου ..! Σε ποια κειμενα ανεφερεσαι ?

    • Κατοχικά Νέα 12/07/2020 @ 2:04 ΜΜ

      Μαλλον θα χρειαστει να διαβασεις πολυ και ξανα και ξανα τα αρθρα μου Μαντη ..εκτος αν η εργασια σου ειναι η αντινοηση ! Ξερεις οτι εχουμε μηδενικη ανοχη στην αντινοηση ετσι δεν ειναι ; Αρα απο εδω και περα μιας και τωρα ειδα τι και πως ..τα σχολια σου να ειναι σχολια για την γνωση και ερευνα ολων μας , αν θες να το παιζεις διδασκαλος μας καλο ειναι να γραφεις σχολια αλλου , παντα μου την εδιναν οι δασκαλοι που δεν ειχαν καν διαβασει τι εγραψε ο “μαθητης” τους !…

  8. Σε αυτα που εγραψα τις ανωμαλιες οταν ημουν εδω μελος και βγηκα οταν ξυπνησα και πηρα πρεφα την ντπ δυστυχως τα διεγραψα αλλα ελπιζω να τα κρατησατε.
    Ξυπνησα μετα απο χρονια και κατανοησα τι συμβαινει ποτε δεν ειναι αργα.
    Οταν ξαναγραψω θα συνεχισω απο εκει που εμεινα. Ειχα σταματησει στην πυλη της Αβυσσου. Απο εκει θα συνεχισω. Οταν θα ερθει η ωρα.

    • Κατοχικά Νέα 12/07/2020 @ 3:05 ΜΜ

      Δηλαδη αλλαζεις νικναμε για να αποφυγεις την ντπ και οχι να μπερδεψεις εμας που θελουμε να κανουμε σωστη ερευνα σωστα; Μονο που οι ημερομηνιες που αναφερεις δεν μου βγαινουν εμενα που βλεπω απο πισω τα πραγματα , σαν μαντης γραφεις απο το 2019 εδω μεσα ..και απο οτι παρατηρω στα σχολια εχεις μια ταση διαστρεβλωσης σε ολα ..απο τα γραπτα σου και το στυλ σου καταλαβαινω οτι εισαι συγκεκριμενος λογαριασμος που το κατοχικα νεα εκανε μπαν παλι γιατι δημιουργουσε αντινοηση ..αν κανω λαθος να σου ζητησω συγνωμη αλλα εισαι σιγουρος οτι δεν αλλαζεις νικναμε γιατι σε εχουμε κανει μπαν?

  9. Οκ φιλε το επιασα το μηνημα καλη συνεχεια και καλη προοδο στην γνωση.
    Ευχαριστω!

  10. Μάντης (Ο σχολιαστης) 12/07/2020 @ 3:28 ΜΜ

    φιλε δεν με εκανες ποτε μπαν ο προηγουμενος μου λογαριασμος ηταν ο τρελος κι εγραφα για αρκετο καιρο.
    Δεν εδωσα δικαιωμα για να με κανεις μπαν. Υπαρχουν στοιχεια οτι η ντπ εχει κατανοησει οτι εγω εγραφα αλλα οχι εσυ.
    Σε καταλαβαινω εχεις τα πιστευω σου και τις αντιληψεις σου αλλα ποτε μα ποτε δεν θα ηθελα να πω κατι που δεν ισχυει.
    Οταν καποιος δεν ειναι καλα δεν γραφει για να πληγωσει να φερει κι αλλους εκει που βρισκεται. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.

  11. Μάντης (Ο σχολιαστης) 12/07/2020 @ 3:29 ΜΜ

    λογαριασμος μαλλον νικ στα σχολια γιατι λογαριασμο ειχα μονο τον μαντη

  12. Μάντης (Ο σχολιαστης) 12/07/2020 @ 3:46 ΜΜ

    οταν γραφεις κατι δημοσια δινεις τροφη για σκεψη σε ολους ειτε καλοι ειτε κακοι ξερεις οτι θα χασεις αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα η ντπ τα χρισημοποιησε προς συμφερον της εσυ οχι και καλα κανεις.
    Εχεις μια αποψη και μενεις σε αυτην αλλα μην λες οτι δημιουργω αντινοηση οχι κι ετσι.
    Θα ξαναγραψω βεβαια και οποιος θελει ακουει οχι εδω βεβαια με χαλαει που με πιστευει η ντπ κι οχι οι κανονικοι ανθρωποι αλλα ενταξει δεν μπορουμε να τα εχουμε κι ολα.
    Μπορει να γραψω βιβλιο θα δουμε.

    • Κατοχικά Νέα 12/07/2020 @ 4:11 ΜΜ

      Δεν εχουμε προβλημα μαζι σου Μαντη απλα φροντισε οι αποψεις – πεποιθησεις σου να ειναι ξεκαθαρες και οσο μπορεις δωσε την πληροφορια σου χωρις να κουνας το δαχτυλο σε καποιους , εδω δεν ειναι κανεις δασκαλος ολοι εχουμε να μαθουμε ο ενας απο τον αλλο ..οταν ομως περνεις το υφος του διδασκαλου αλλα ταυτοχρονα σου λειπουν πληροφοριες δεν φαινεται τοσο καλα , εχεις ισως μια συκεκριμενη ιδεολογια καλο αυτο , ανελυσε την , δωστην σε λους προς ερευνα και μην κανεις συγκρισης με βαση εσενα η το εγω κοκ..! Προσωπικα εγω την ακουσα να μου λες να κοταξω τον χρονο οταν ολη η σελιδα εχει στηριχθει στο μπρος πισω του χρονου ..και αλλα αλλα εν πασει ! Κανε οτι θες , μην προσβαλεις , μην συγκρινεις με αλλους αρθογραφους , ο καθενας κρινεται με τα γραπτα του ..!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*