02:31 - 04/12/2020

Βρηκαμε κατι πολυ ανησυχητικο που πρεπει να δωσεις μεγαλη προσοχη !

Διαφημίσεις

Ο λογος που μας κανει να το κοιταμε με ανησυχια ειναι η Ημερομηνια που θεωρητικα γραφθηκε ! Λεμε θεωρητικα γιατι εμας μας ηρθε σαν λινκ pdf που ο καθενας μπορει να βαλει μεσα οτι θελει για να το κανει να φαινεται αυθεντικο!

Αν ειναι αληθινη η ημερομηνια τοτε για εμας οι δηλωσεις ειναι αληθινες μιας και στην αρχη πεφτουν απολυτα μεσα ..!

Αν δεν ειναι αληθινη η ημερομηνια ..τοτε εχουμε να κανουμε με μια προσπαθεια ισως..νεου τρομου και προπαγανδας !

Οπως και να εχεις εμεις το μεταφρασαμε και σας το δινουμε με σκοπο την δικη σας κριση και ερευνα για την αληθεια ..!

Αγαπητέ (Αφαιρεθηκε),

Θέλω να σας δώσω μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Είμαι μέλος της επιτροπής στο Φιλελεύθερο Κόμμα του

Καναδά. Βρίσκομαι σε διάφορες ομάδες επιτροπών, αλλά οι πληροφορίες που σας παρέχω προέρχονται από την επιτροπή στρατηγικού σχεδιασμού (η οποία καθοδηγείται από το

PMO – Γραφείο Διαχείρισης Έργων).

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν είμαι χαρούμενος που το κάνω αυτό

αλλά πρέπει. Ως Καναδός πολίτης και το πιο σημαντικό ως

γονέας που θέλει ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο για τα παιδιά μου

αλλά και για όλα τα παιδιά. Ο άλλος λόγος που το κάνω αυτό

είναι επειδή περίπου το 30% των μελών της επιτροπής

δεν είναι ικανοποιημένα με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει

Καναδάς, αλλά οι απόψεις μας έχουν αγνοηθεί και

σχεδιάζουν να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση των στόχων τους. Έχουν

επίσης καταστήσει σαφές ότι τίποτα δεν θα σταματήσει το προγραμματισμένο

αποτέλεσμα.

Ο οδικός χάρτης και ο στόχος καθορίστηκε από το PMO και έχει ως

εξής:

– Φάση στο δεύτερο lockdown, συνεχόμενοι περιορισμοί ξεκινώντας πρώτα από μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες

Αναμένεται από τον Νοέμβριο του 2020.

– Βιασύνη στην κατασκευή εγκαταστάσεων απομόνωσης σε κάθε επαρχία και επικράτεια. Αναμένεται από τον Δεκέμβριο 2020.

– Καθημερινά νέα κρούσματα COVID-19 που θα ξεπεράσουν τα διαθέσιμα τεστ

συμπεριλαμβανομένων των αυξήσεων των θανάτων που σχετίζονται με το COVID

με αύξηση των αντίστοιχων καμπυλών. Αναμένεται από τέλη Νοεμβρίου 2020.

– Πλήρες και συνολικό δεύτερο lockdown (πολύ πιο αυστηρό από το πρώτο και συνέχιση των περιοριστικών μέτρων)

Αναμένεται στα τέλη Δεκεμβρίου 2020 – αρχές Ιανουαρίου

2021

– Μεταρρύθμιση και επέκταση του προγράμματος ανεργίας με σκοπό την μετάβαση στο πρόγραμμα για καθολικό βασικό εισόδημα. Αναμένεται έως το 1ο τρίμηνο του 2021.

– Προβλεπόμενη μετάλλαξη και / ή συν-μόλυνση COVID-19 και με

δευτερογενή ιό (αναφέρεται ως COVID-21) που οδηγεί σε τρίτο κύμα με πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας και υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης. Αναμένεται έως τον Φεβρουάριο του 2021.

– Καθημερινές νέες περιπτώσεις νοσηλείας COVID-21 και οι θάνατοι που σχετίζονται με COVID-19 και COVID-21 θα υπερβούν την ικανότητα κάλυψης ιατρικής περίθαλψης στις νοσοκομειακές μονάδες . Αναμένεται το πρώτο – δεύτερο τρίμηνο του 2021.

– Θα εφαρμοστούν αυξημένοι περιορισμοί στο 3ο lockdown. Θα επιβληθούν πλήρεις ταξιδιωτικοί περιορισμοί (συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων και των πόλεων).

Αναμένεται το 2ο τρίμηνο 2021.

Μετάβαση των ανθρώπων στο καθολικό βασικό πρόγραμμα εισοδήματος. Αναμένεται στα μέσα του 2ου τριμήνου του 2021.

– Προβλεπόμενη κατανομή αλυσίδας εφοδιασμού, απογραφή

ελλείψεων, μεγάλη οικονομική αστάθεια. Αναμένεται στο τέλος του 2ου τριμήνου του2021.

– Τοποθέτηση στρατού σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, καθώς και στις μεγάλες οδικές οδούς προς δημιουργία ταξιδιωτικών σημείων ελέγχου. Περιορισμός ταξιδιών και κίνησης . Παρέχετε υλικοτεχνική υποστήριξη στην περιοχή. Αναμένεται έως το 3ο τρίμηνο του 2021.

Μαζί με τον παρεχόμενο χάρτη οδηγειών, ζητήθηκε από την επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού να σχεδιάσει έναν αποτελεσματικό τρόπο γνωριμίας των Καναδών με μια άνευ προηγουμένου οικονομική προσπάθεια. Μία προσπάθεια που θα άλλαζε το πρόσωπο του Καναδά αλλά και τις ζωές των Καναδών για πάντα. Αυτό που μας είπαν είναι ότι για να αντισταθμίσουμε ουσιαστικά μια οικονομική κατάρρευση σε διεθνή κλίμακα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επρόκειτο να προσφέρει στου Καναδούς μια συνολική ελάφρυνση του χρέους.

Πως λειτουργεί:

η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα προσφέρει την εξάλειψη όλων των προσωπικών χρεών (στεγαστικά δάνεια, δάνεια, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.) για τα οποία θα δοθεί χρηματοδότηση από το ΔΝΤ, το πρόγραμμα αυτό θα γίνει γνωστό ως World Debt Reset program (Πρόγραμμα επαναφοράς παγκόσμιου χρέους). Σε αντάλλαγμα για την συνολική διαγραφή των χρεών. Οι άνθρωποι θα χάσουν την ιδιοκτησία οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου για πάντα. Θα πρέπει επίσης να συμφωνήσουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19 και COVID-21 το οποίο θα παρέχει στα άτομα απεριόριστα ταξίδια και απεριόριστη διαβίωση ακόμη και κάτω από ένα πλήρες lockdown (μέσω χρήσης αναγνώρισης με φωτογραφία αναφέρεται ως HealthPass (πιστοποιητικό υγείας) του Καναδά).

Τα μέλη της επιτροπής ρώτησαν ποιος θα γίνει ιδιοκτήτης της κατασχεθείσας περιουσίας και των περιουσιακών στοιχείων σε αυτό σενάριο και τι θα συνέβαινε στους δανειστές ή τα οικονομικά θεσμικά όργανα, μας είπαν απλώς «το πρόγραμμα επαναφοράς του παγκόσμιου χρέους» θα χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες. Αρκετές επιτροπές

Αρκετά μέλη της επιτροπής ρώτησαν επίσης τι θα συμβεί στα άτομα που αρνούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επαναφοράς του παγκόσμιου χρέους ή στο πιστοποιητικό υγείας ή στο πρόγραμμα εμβολιασμού και η απάντηση που λάβαμε ήταν πολύ ανησυχητική.

Ουσιαστικά μας είπαν ότι ήταν καθήκον μας να βρούμε τον τρόπο να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Μας είπαν ότι ήταν προς όφελος των ατόμων να συμμετέχουν. Όταν τους πίεσαν αρκετά μέλη της επιτροπής για να πάρουμε μια απάντηση, μας είπαν ότι τα άτομα που θα αρνηθούν, πρώτα θα ζουν κάτω από μόνιμο lockdown και με επ’ αόριστον περιορισμούς.

Και σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς περισσότεροι Καναδοί στο πρόγραμμα, αυτοί που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν θα θεωρούνται κίνδυνος δημόσιας ασφάλειας και θα μεταφερθούν σε εγκαταστάσεις απομόνωσης. Εκεί θα τους δοθούν δύο επιλογές, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να ελευθερωθούν ή να μείνουν επ ‘αόριστον στη μονάδα απομόνωσης δηλωμένοι ως υψηλός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία θα κατασχεθούν.

Έτσι, όπως μπορείτε να φανταστείτε αφού ακούστηκαν όλα αυτά, η συζήτηση έγινε πολύ έντονη και κλιμακώθηκε πέρα οτιδήποτε έχω δει ποτέ στο παρελθόν. Στο τέλος υπονοήθηκε από τον PMO ότι ολόκληρη η ατζέντα θα προχωρήσει και θα προωθηθεί ανεξάρτητα από το ποιος συμφωνεί ή όχι. Ότι δεν θα συμβεί μόνο στον Καναδά, αλλά στην πραγματικότητα όλα τα έθνη θα έχουν παρόμοιους «οδικούς χάρτες» και ατζέντες. Ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα των καταστάσεων που έχουμε μπροστά μας για την προώθηση της αλλαγής σε μεγαλύτερη κλίμακα για τη βελτίωση όλων. Τα μέλη που ήταν αντίθετα και εκείνα που έθεσαν τα σημαντικά ζητήματα που θα προέκυπταν από ένα τέτοιο πράγμα αγνοήθηκαν παντελώς. Οι απόψεις και οι ανησυχίες μας αγνοήθηκαν. Μας είπαν απλά να το κάνουμε.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μου αρέσει και νομίζω ότι θα φέρει τους Καναδούς μπροστά σε ένα πολύ σκοτεινό μέλλον.

Βανκούβερ, Καναδάς · Δημοσιεύτηκε σήμερα, 14 Οκτωβρίου



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ..ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ….ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ…ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΜΕ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ..

  2. Eιναι ολοφανερο οτι οδευουμε για τετοιες καταστασεις.
    Καταρχην κανει μπαμ, ο αυταρχικος περιορισμος των πολιτων στην Ελλαδα…που σημαινει οτι ειναι
    προδρομος των εξελιξεων που θα συναντησουμε πολυ συντομα.
    Ο Θεος να βαλει το χερι του…αλλα αν δεν βαλουμε και μεις το χερακι μας, δεν γινεται τιποτα..

  3. Ζω στον ΚΑΝΑΔΑ και αυτος ο παπαρας που εγραψε αυτο το κειμενο η ειναι και ο ΠΡΩΤΟΣ μαλακ@ς η ειναι εκτος τοπου και χρονου .Για να κανει κατι τετοιο ο Τρουντο πρεπει να εχει βαλει πρωτα το κεφαλι του στην λεμιτομο .

  4. Βρισκομαι και εγω στον Καναδα !!! Μην ανεβαζετε τετοια αρθρα και τρομοκρατειτε τον κοσμο !!! Δεν εχετε στοιχεια για να επιβαιβαιωνουν αυτο που αναγραφει το αρθρο !! Και χωρις στοιχεια πως να το πιστεψει καποιος .Αρκετο ανχος εχουμε ολοι !!

  5. Τα στοιχεια τα δειχνει η ιδια η πραγματικοτητα μας. Αν καποιοιι θελουν να εθελοτυφλουν η να αποσιωπουν λογο φοβου δυστυχως ειναι η λαθοσ στιγμη….εστω και το μισο απο αυτα να πραγματοποιηθουν…..
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ..
    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…………

  6. ονεορευτης 12/04/2020 @ 3:18 ΜΜ

    …νομιζω οτι ολοι εχουμε καταλαβει ολες αυτες τις μερες του 2ου απαγορευτοκου τι παιζει..ολοι οι “υπευθυνοι” το φωναζουν ..θα γινει μεγαλη καμπανια για να πειστουμε να εμβολιστουμε στα πλαισια αυτης θα ακουσουμε τρομακτικα πραγματα και ο τρομος θα χτυπησει κοκκινο οι διαδηλωσεις ανα τον κοσμο θα ειναι μεγαλες με βια αλλα και νικες των λαων..το χαος αυτο θα φερει μηδενικα εισοδηματα καιεπισυτηστικη κριση..και ενω θα συνεχιζονται οι “μαχεσ” θα βγουν οι “καλοι” που πριν ηταν οι κακοι και θα πουν..

  7. ονειρευτης 12/04/2020 @ 3:26 ΜΜ

    ..[αφου πρωτα μοιρασουν φαγητο και χρημα] κοιταχτε καναμε λαθος στην εκτιμηση του ιου ξερεται ηταν κατι πρωτοφανες αυτος ο ιος και μας ειχε μπερδεψει!!!
    απο εδω και μπρος ειματε στο πλευρο σας και ολα θα πανε καλα θα μηδενιστουν τα χρεη σας που δημιουργηθηκαν στη δειαρκεια του χρονικου του ιου αλλα και ολα τα προηγουμε θα δωθει εισοδημα σε ολους μεχρι την αποκατασταση της εργασιας πρωταρχικο μελημα μας ειναι η υγεια γιαυτο μερικες εφευρεσεις που ειχαμε στο σιρταρι,για να μην τις κλεψει καποιος..

  8. ονειρευτης 12/04/2020 @ 3:32 ΜΜ

    ..θα δωθουν στους λαους και ολοι θα εχουν προσβαση σε αυτες για να γιατρυονται απο πασα νοσο..οι πολεμοι λεμε θα σταματησουν και η ειρηνη θα επελθει στη γη η οποια θα λεγεται στο εξης πλανητης της επαγγελιας..εμεις οι λαοι μετα την εκπληξη που θα αισθανθουμε θα ανοιξουμε το αναυδι στομα και θα ..ξαναπουμε ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΘΥΜΑΣΤΕ???
    ΤΕΣΠΑ..Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΡΙΝΟΥ..

  9. ονειρευτης 12/04/2020 @ 3:43 ΜΜ

    ..ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΣΥΤΗΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ [ΕΛΕΝΧΟΣ ΤΡΟΦΗΣ] ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ [ΥΠΟ ]ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ..ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΜΠΑΝΙΑ,ΣΚΙ,ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΙΕΣ,ΚΥΝΗΓΙΑ,ΤΕΝΙΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ,ΚΟΚ,ΚΟΚ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ [ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ] ΚΑΙ ΙΟΥΣ..

  10. ονειρευτης 12/04/2020 @ 3:56 ΜΜ

    ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΑΙΝΙΓΜΑ
    ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΑΡΜΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ “ΜΟΛΥΝΕΙ”???
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΦΥΤΟ…
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΝΟΥΔΑΤΑ …ΦΥΤΑ ΘΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΚΟΜΗ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ[ΑΡΑΓΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ]ΝΙΚΗΣΑΜΕ!
    ..ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ..
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

  11. ΝΟΝΑΜΕ -θΑΝΟ Σας ευχαριστω το διαβασα το αρθρο ΝΟΝΑΜΕ Να εισαι καλα .ΘΑΝΟ Εχεις απολυτο δικιο πρεπει να ξυπνησουμε ,εμεις εχουμε παρει την αποφαση μας να μην κανουμε τα εμβολια να χασουμε τα παντα με οποιο ψυχικο κοστος και εαν ειναι αυτο και να ακολουθησουμε τον Ιησου και Πατερα μας !!Καλη δυναμη να εχουμε ολοι !!!!!

  12. Αστέριος 12/04/2020 @ 10:34 ΜΜ

    Βγάζετε το άρθρο προς δημοσίευση τον Οκτώβριο και χθες ανεβάζετε τι ίδιο άρθρο σαν αποκλειστική πληροφόρηση που έφτασε στα χέρια σας. Δεν ελέγχετε τι ανεβάζετε κάθε φορά; Δεν υπάρχει μια διαδικασία για το φιλτράρισμα των ειδήσεων; Μου φάνηκε πολύ περίεργο.

    • Κατοχικά Νέα 12/04/2020 @ 11:15 ΜΜ

      Που ειδες το αποκλειστικη , το αρθρο το προηγουμενο ηταν συγκεκριμενη αναδημοσιευση εχει απο κατω ενα ΛΙΝΚ ΝΑαααα ! Εμεις παραλαβαμε αυτο σε μηνυμα χτες .. ! Που κολαει το μυαλο σου λοιπον; Δεν ξερεις οτι αλλο οι αναδημοσιευσεις που ερχονται για ερευνα εδω και αλλο αυτα που θα γραψουμε εμεις;..

  13. Ωραιος ΑΝΘΥΠΑΤΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ….ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ….ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ…..ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΧΕΤΟΥΣ-ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ……..ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ……..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*