04:39 - 03/12/2020

Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν , μαντελα εφεκτ; Προγραμματισμος του νου; Η ..προπαγανδα ;

Διαφημίσεις

Η μεγαλυτερη απατη του ιντερνετ και της προπαγανδας μεσα σε αυτο ξεδιπλωνεται μπροστα στα ματια μας !

Μολις ενας φιλος μου εστειλε την ειδηση ..με ρωτησε ..ρε Νικολα αυτος δεν εχει πεθανει καιρο; ..Βαλτο στο Κατοχικα Νεα να δουμε τι θα μας πουν ..και το εβαλα ως ειδηση απο το iefhmerida !…

Αλλα με ετρωγε γιατι θυμομουν οτι ειχε πεθανει ..τουλαχιστον τον ειχαν πεθανει ..οι σελιδες του διαδυκτιου που δεν ειναι ..γραφικες και συνωμοσιολογοι ..!

Κανοντας μια ερευνα λοιπον στο ιντερνετ πρωτα πρωτα επεσα πανω στην Google οπου ξεκαθαρα υποστηριζει τον θανατου του πρωην προεδρου της Γαλλιας απο ..τον κορονοιο !!…

Ταυτοχρονα “μεγαλες σελιδες” του Ιντερνετ υπερασπιζουν το αφηγημα ..οπως πχ το cnn.gr ..!

Σκεφθηκα αν ακολουθησω την αφηγηση τους και ψαξω στο τωρα ..δεν θα βρω ακρη θα συμφωνουν ολα με την τωρα αφηγηση ..με τον τωρα προγραμματισμο ..ετσι εκανα το εξης ..ζητησα στην μηχανη αναζητησης της Google να μου κανει αναζητηση τον ιδιο ορο αλλα απο το 2012 εως το 2015 … !

Μπορει να σου μιλαω χρονια για πολλα και παραξενα πραγματα ..αλλα αλλο να τα λες αλλο να τα ζεις …! Ιδου τα αποτελσματα της Google για το χρονικο περιθωρειο που σου ειπα…

Ουπς ..εεε τι?…Ειχε ξαναπεθανει μαλλον ..!

Αλλα ας δουμε πιο βαθια … γιατι η τρυπα του λαγου και των στημενων της πληροφοριας ειναι τεραστια ..!

Δεν θα μπορεσω να στο δειξω πιο βαθια γιατι την ωρα που γραφω ταυτοχρονα σβηνουν και τα ιχνη …μεχρι να στο γραψω αλλαξε η γκοογκλ την ροη της και εφερε αλλες σελιδες και μου πηρε την σελιδα που μεσα ειχε το αρθρο κανονικα με την ημερομηνια ..γιατι ολες οι αλλες ανασυραν το αρθρο απο παλια και το εβαλαν με νεα ημερομηνια…αλλα τους εχουμε φωτο απο την απο εξω ετσι μικρο το κακο….!

Λοιπον τελικα ποτε πεθανε; Και απο τι πεθανε ;.. Τουλαχιστον αυτη την στιγμη εγω γνωριζω οτι η μεγαλυτερη πηγη πληροφοριας στον κοσμο η γκουγκλ δεν μπορει να με ενημερωσει σωστα ..!

Εγω μπορω να ειμαι πιο σωστος απο αυτην αυτη την στιγμη και στην Ερωτηση ποτε πεθανε και απο τι ο πρωην προεδρος της Γαλιας η σωστη απαντηση και η ηθικη ειναι ..οτι κανεις δεν ξερει γιατι πολλοι λιγοι θυμουνται …τουλαχιστον ετσι σκεφθηκε ο χειριστης της ανθρωπομαζας ..!

Μην αναρωτειθητε αν αυριο ξαναζητησω ενισχυση επειδη θα με εχουν ριξει !!

Νεα σημειωση μετα απο δεκα λεπτα…

Επειδη εχω λυσαξει να σου δειξω την απατη αλλα κρυβονται γρηγορα κοιτα εδω …

Αν πατησει καποιος το λινκ οδηγει μονο στην σελιδα και οχι σε καποιο αρθρο ,πραγμα που σημαινει οτι αλλαξε το λινκ με το χερι για να μην φησουν πισω ιχνη ..αλλα η ευρετηριασει ειναι ακομα εκει …

Με το ποντικη επανω δειχνει αυτο το λινκ που σου δινω στην επομενη φωτο ..

Τι λες επιασα δυσλειτουργια της GOOGLE ..η σου λεω την απολυτη αληθεια που θα κανουν τα παντα να την κρυψουν;;

Ξανα stranger…και παω για υπνο 5 ειναι η ωρα ,!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. γιωργος τιμπολης 12/03/2020 @ 5:22 ΠΜ

    kala 94 xronwn 1.89?]].

  2. γιωργος τιμπολης 12/03/2020 @ 6:06 ΠΜ

    μαλιστα. ενδιαφερον.Το Πολυσύμπαν (ή Μετασύμπαν) είναι το υποθετικό σύνολο των άπειρων ή πεπερασμένων δυνατών Συμπάντων (που περιέχει και το ιστορικό σύμπαν όπου βιώνουμε) που περιλαμβάνει όλα όσα υπάρχουν και όλα όσα θα μπορούσαν να υπάρχουν: τα σύνολα του διαστήματος, του χρόνου, της ύλης και της ενέργειας, καθώς και τους φυσικούς νόμους και σταθερές που τα περιγράφουν. Τα διάφορα σύμπαντα μέσα στο πολυσύμπαν συχνά ονομάζονται και παράλληλα σύμπαντα.[φαινομενο μαντελα].η φιλοσοφικη προσεγγιση.

  3. γιωργος τιμπολης 12/03/2020 @ 6:16 ΠΜ

    Η παραμνησία ή ψευδής μνήμη είναι το ψυχολογικό φαινόμενο στο οποίο ένα άτομο ανακαλεί στη μνήμη του κάτι που δεν συνέβη.[επιστημονικη ερμηνια]. η θεια δυναμη δινει στην ανθρωποτητα με reverse χρονου και μικρες παρεμβολες για 12 φορα την ευκαιρια να σωθει. ο μαντελα πεθαινει 3 φορες το 80, 6 φορες το 12 κτλ.σε αυτην την διαδηκασια η συνηδητοτητα τρωει φλασιες.[επιστημονικη φαντασια ?].

  4. γιωργος τιμπολης 12/03/2020 @ 6:25 ΠΜ

    ναι παιζει και το mind control.η κατευθυνομενη σκεψη τυπου mendaliist.δηλαδη υψος 1.89 τι μας το πετας? μαλιστα .μεγαλος αντρας.

  5. Oχι μονο εχει πεθανει πριν χρονια ..
    Παρολα αυτα η ειδηση ειναι οτι στο νοσοκομειο βρισκετε η Μαργκαρετ Θατσερ με κορονοιο μαλλον δεν θα την βγαλει καθαρη!!

  6. “Valéry Giscard d’Estaing” = 1811[English Gematria]
    Ημ/νία γέννησης 2/2/1926 [=22] την 33η ημέρα του έτους
    https://en.wikipedia.org/wiki/D%27Estaing_family

  7. Ιωαννης 12/03/2020 @ 11:36 ΠΜ

    παντα 94 ετων πεθαίνει…2013…2014..2015…2020….

  8. γιωργος τιμπολης 12/03/2020 @ 2:14 ΜΜ

    μαλιστα.παιζει και αυτο. τωρα το εποιασα. αρθραρα [λαυρακι] ο αρχηγος.βγαζει συνεχεια αλλα ποιανουμε τα μισα .εγω τουλαχιστον ]].

  9. https://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Giscard_dEstaing 12/03/2020 @ 3:03 ΜΜ

    κατω απο την φωτο του λουι εχει και φωτο του βαλερι.με τον κερσορα πανω στον βαλερι εχεις τις φωτο μαζι.https://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Giscard_d%27Estaing

  10. Στρεηντζερ μηπως εχουν βρει κανεναν τροπο και βγαζουν λεφτα αυτοι οι παπαρες επειδη ειναι πιο “παλια” η ειδηση και καλα; Κατι με τα κλικς ισως; Αλλιως δεν εξηγειται παρα μονον με μαντελα εφεκτ..

  11. Ιωαννης 12/03/2020 @ 7:30 ΜΜ

    16.2.2014 η ειδηση μας λεει οτι πεθανε 94 ετων…γεννηθεις το 1926..που μας οδηγει στο 2020??? κατι δεν ταιριάζει…μπορούμε να βρουμε το αρθρο της 16.2.2014 (ή καποιας άλλης ημερομηνίας οπου παρουσιαζουν τον θανατο του)???

  12. γιωργος τιμπολης 12/05/2020 @ 4:04 ΜΜ

    μαλιστα.covid = κανενας δεν ειδε το πτωμα.]]

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*