19:53 - 02/12/2020

Απλες παρατηρησεις που θα σε κανουν να χαρεις..

Διαφημίσεις

Απλες παρατηρησεις που θα σε κανουν να χαρεις , γνωριζοντας τον κοσμο του Ιντερνετ αρκετα καλα , γνωριζοντας τον ανταγωνισμο και πως οι σελιδες κονταροκτυπιουνται σε πολλα επιπεδα …. και με αυτα που παρατηρω 5η μερα τωρα !…Θα πω οτι συντομα ..με το που γινει σωστα ευρετηριασει απο τα σπαιντερς της google …θα εχουμε πολλυ μαυρο κλαμα πανελληνια στο χωτρο του ιντερνετ !!

Συνεχιστε να κανετε αυτο που κανατε τοσο καιρο , συνεχιστε το εδω που οι ανθρωποι γυρω σας ειναι αληθινοι και οχι μποτακια !!… Να θυμησω οτι καποτε ειχε γινει θεμα με τα 100δες χιλιαδες μποτ (ψευτικους λογαριασμους ) που χρησιμοποιησε ο ζουκι για να ψαρωσει την αγορα ..ξεχαστηκε βεβαια οπως επρεπε!

Αν γνωριζετε ανθρωπους που εχουν φαει φιμωση και στερηση σε λογαριασμους πειτε τους οτι υπαρχει ενα χωρος που δεν φιμωνει , δεν κρυβει , δεν κοβει ματια απο το να δουν την αποψη του αλλου…και προπαντων δεν κατεβαζει ..! Π.Χ πολλοι εχασαν λογαριασμους στο Youtube επειδη το βιντεο ηταν κατα της κρατικης (νεο παγκοσμιας ταξης ) αφηγησης …. !

Εμεις δεν εχουμε καμια συμφωνια με κανενα κορακι με γραβατα να ακολουθουμε αφηγησεις παρα μονο ηθικο σθενος να αναζητουμε την αληθεια ..αρα καλο ειναι οι τιμωρημενοι απο γυρω γυρω της ‘δημοκρατιας’ του Ιντερνετ να ερθουν στον δικο μας ουρανο και να σηκωνουν τα βιντεο τους …Μπορουμε να ειμαστε εμεις οι provider του βιντεο τους στον εξω κοσμο ..χωρις να φοβουνται οτι η δουλεια τους θα παει στον καιαδα μια μερα ..το αντιθετο μαλιστα..στον ουρανο και παντου ναι !

Δεν θελω να δειξω ακομα νουμερα γιατι ειναι πολυ τεχνικα ακομα τα θεματα … αλλα ειναι σιγουρο οτι θα φορεσουν τα μαυρα τους ολοι οσοι ηθελαν τον πατριωτικο κομματι της Ελλαδας φιμωμενο … ! Απλα συνεχιστε να ειστε ο εαυτος σας , να συμμετεχετε , να κανετε φιλους , να ανταλλαζατε αποψεις , να διαμοιραζετε τις ενεργειες σας και να καλειτε τους φιλους σας ..και συντομα ολοι μαζι θα δουμε ποσο ευκολο μπορει να ειναι….να εχεις μια λυση σε ενα αλυτο προβλημα μεχρι χτες …!
hellasbook.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Δυνατα!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Αστέριος 12/02/2020 @ 11:13 ΜΜ

    Μακάρι φίλε μου. Αυτό κάνουμε όλη μέρα, απο την στιγμή που δεν μπορούμε να εργαστούμε προσπαθούμε να αποδείξουμε την αλήθεια σε όλους αμφισβητοντας αλλά και υπερβαίνοντας σε κάποιες φορές την δύναμη της τηλεόρασης. Μακάρι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*