12:42 - 01/12/2020

Rapid Test. ΠΛΑΝΗ!!! ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ! Σας εχουμε καταλαβει ολοι!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. μπραβο.. 1000% δικιο εχει..

  2. Δίκιο έχει, πλην ενός σημείου: Δεν τους έχουν καταλάβει όλοι. Παρατηρώ τα ποσοστά γύρω μου, ακόμα και μέσα στην οικογένειά μου, και είναι τραγικά. Οι 3 στους 4 κοιμούνται όρθιοι. Ό,τι κι αν τους δείξεις, και επιστήμονες από την…Ανδρομέδα να τους φέρεις, δεν ξυπνούν. Είναι εύκολο να κοροιδέψεις κάποιον, τρομερά δύσκολο όμως να τον πείσεις πως πιάστηκε κορόιδο, διότι αναπόφευκτα θα βρεθείς αντιμέτωπος με την υπερηφάνειά του (“ΕΓΩ να πιαστώ κορόιδο; Ξέρεις πόσο έξυπνος είμαι ΕΓΩ;”).

  3. Φωτεινή Τυράσκη 12/01/2020 @ 4:21 ΜΜ

    Καταπληκτική!!! Τα συγχαρητήριά μου για τα κότσια της!!!!

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 12/01/2020 @ 5:10 ΜΜ

    «ΟΙ ΜΕΝ ΑΝΔΡΕΣ ΓΕΓΟΝΑΣΙ ΜΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΔΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ».
    ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ.
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥΤΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*