20:55 - 25/11/2020

ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ;

Διαφημίσεις

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε στον Focus Fm 103,6 η παθολόγος Εύη Κιαγιά αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν σχετικά με τον COVID. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και στον Στέφανο Δαμιανίδη για την αξιοπιστία των τεστ, υποστήριξε ότι η ίδια έχει πραγματοποιήσει διαφορετικά ράπιντ τεστ με διαφορά λίγων ωρών και τα αποτελέσματα ήταν διαιρετικά κάθε φορά! Η κ. Κιαγιά σχολιάζοντας το επικείμενο άνοιγμα το σχολείων είπε ότι δεν θα έπρεπε να ανοίξουν! «Πως λένε στους Έλληνες να μην βρεθούν με τις οικογένειες τους τα Χριστούγεννα, την ώρα που τους ζητάν να στείλουν τα παιδιά τους να συναναστραφούν με 25 ξένες οικογένειες σε μία τάξη», αναρωτήθηκε. Τέλος, η παθολόγος από το Ηράκλειο της Κρήτης πήρε κατηγορηματικά θέση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Σαν Κρητικος ειμαι υπερηφανος που εχουμε ατομα σαν την Κιαγια τον ηλιθιο κουλι δεν υπαρχει καποιος να του δωσει ορισμενα αλλα πολλα παρα πολλα μπουκετα στην μαπα να γινη αγνωριστος ευτιχως δεν ειναι Κρητικος ο ηλιθιος.

  2. ΑΓΓΕΛΙΚΉ 11/25/2020 @ 11:40 ΜΜ

    Δεν θα τους περάσει.
    Οι πρώτοι βέβαια που θα πρέπει να εμβολιαστούν θα είναι οι γιατροί.
    Στην Κύπρο είπε κάποιος της κυβέρνησης, ότι όποιος υγειονομικός υπάλληλος δεν εμβολιαστεί, ΑΠΛΆ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ…

    .
    ΕΙΔΩΜΕΝ

  3. Ιωαννης 11/26/2020 @ 11:41 ΠΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*