Διαφημίσεις

Όποιος διαβάσει τον τίτλο, σίγουρα θα με περάσει για τρελό… και όχι άδικα, διότι θα πει αυτό που λένε πολλοί Έλληνες σήμερα: << Μα πρέπει να εξοπλιστούμε γρήγορα, το έχει ανάγκη η χώρα μας… είναι δυνατόν να μας απειλεί ο Ερντογάν και συ να λες ότι δεν θέλουμε εξοπλισμούς >> ;;; Θα εξηγήσω γιατί το λέω αυτό παρακάτω, επειδή το έχω ψάξει το θέμα και ξέρω επίσης πως λειτουργεί το θέμα με τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων.

Η χώρα μας έχει όντως, μεγάλη και επείγουσα ανάγκη από παραγγελίες οπλικών συστημάτων και στα τρία όπλα. Είναι γεγονός ότι από την εποχή του Εθνομηδενιστή – Γερμανόφιλου Κ. Σημίτη, δεν έχει παραγγελθεί όχι νέο οπλικό σύστημα, αλλά ούτε μια σφαίρα για τα φορητά όπλα προσωπικού. Το βασικό θέμα είναι όμως τι οπλικά συστήματα, Α/φη, Φρεγάτες, Πυραύλους κ.λ.π. χρειάζεται πραγματικά η χώρα μας (αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά μόνο τα 3 Γενικά Επιτελεία) και όχι να παραγγέλνουν οι πολιτικοί, αυτά που τους προτείνουν οι εδώ αντιπρόσωποι των εταιρειών και φυσικά επιλέγουν οι Πολιτικοί – όχι πάντα βέβαια – αυτά που θα τους αποδώσουν μεγαλύτερη προμήθεια και όχι αυτό που έχει πρώτο προτείνει κατά σειρά προτεραιότητας το Γενικό Επιτελείο, βρίσκοντας πάντα και τις σχετικές δικαιολογίες. Λέγοντας προμήθεια βέβαια δεν εννοώ την νόμιμη που προβλέπει ό νόμος, αλλά αυτήν κάτω από το τραπέζι (μίζα). Εδώ θα αναφέρω ένα παράδειγμα από τα παλιά, για να δείτε τι γίνεται με τις παραγγελίες διαφόρων οπλικών συστημάτων.

Στα πρώτα χρόνια του 1980 ο τότε Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου παρήγγειλε  40 Α/φη MIRAGE 2000. Ευτυχώς ήταν πρώτο σε προτεραιότητα μεταξύ άλλων Α/φων που ζήτησε τότε το ΓΕΑ. Απεδείχθη εξαιρετική αγορά.  Το ότι δεν το είχαν οι Τούρκοι αυτό ήταν μεταξύ άλλων πολύ σημαντικό.  Μερικά χρόνια αργότερα, το 1995 ξεκίνησαν οι διαδικασίες πάλι επί Ανδρέα Παπανδρέου, για την αγορά ακόμα ενός νέου σύγχρονου Α/φους. Το ΓΕΑ είχε τότε μεταξύ άλλων προτείνει πρώτο ( ως το καλύτερο και με τα καλύτερα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε άλλο) το Αμερικανικό F-15. Σκεφτείτε ότι ακόμα και σήμερα θεωρείται από τα κορυφαία στον κόσμο,  τα οποία τα έχουν δώσει οι ΗΠΑ και στο ΙΣΡΑΗΛ. Πράγματι ξεκίνησαν οι συνομιλίες με την άλλη πλευρά, κι όταν ήρθε η έγκριση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ έπεσαν και οι πρώτες υπογραφές. Μεγάλες χαρές τότε στο προσωπικό της Π.Α. Οι διαδικασίες αυτές κρατούν 2 περίπου χρόνια. Το 1996 όμως πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, και τον διαδέχτηκε ο Γερμανόφιλος – Εθνομηδενιστής Κ. Σημίτης. Υπουργό άμυνας τοποθέτησε τον Γιάννο Παπαντωνίου. Μετά από λίγο καιρό ό νέος Πρωθυπουργός, ΑΚΥΡΩΝΕΙ την συμφωνία για την αγορά των  F-15, και παραγγέλνει τελικά τα Α/φη  F-16 πολύ καλά Α/φη και αυτά, αλλά ήταν υποδεέστερα των F-15 κατά πολύ. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά μας τα έδωσαν (τα F-16) χωρίς σύστημα αυτοπροστασίας, ότι χειρότερο για έναν πιλότο. Πάμε στο σήμερα όμως για να καταλάβετε γιατί έβαλα αυτό τον τίτλο.

Έδώ λοιπόν, πάμε στο δεύτερο και επίσης πολύ βασικό ερώτημα: Ποιος θα κάνει τους εξοπλισμούς της χώρας… είδατε τι έγινε στο παρελθόν. Τώρα, σήμερα, ποιος θα κάνει τις παραγγελίες που θέτουν τα τρία Γενικά Επιτελεία;;; Αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα ;;; Οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ και ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας μας ;;; Αυτοί που παίρνουν εντολές εδώ και χρόνια από την ΜΕΡΚΕΛ και από τις ΗΠΑ ;;;  Αυτοί τελικά είναι χειρότεροι κι από τους προηγούμενους.  Σκεφτείτε τι κωλοτούμπες κάνουν από το καλοκαίρι με τους εξοπλισμούς. Κάνουν τον Ιούλιο συμφωνία με την Γαλλία για 2 Γαλλικές φρεγάτες που  είναι από τις πιο σύγχρονες στον κόσμο. Τότε οι Γάλλοι δέχτηκαν όλες τις αλλαγές της Ελληνικής πλευράς. Εκτοξευτή 32 πυραύλων και όχι 16 που είχε, νέο Ραντάρ που εξυπηρετούσε τα Ελληνικά δεδομένα και ένα υπερσύγχρονο σύστημα Η.Π (Ηλεκτρονικού Πολέμου). Μετά από πιέσεις της Μέρκελ και των ΗΠΑ – μετά από 2 μήνες – ακυρώνουν την συμφωνία. Τέτοια αξιοπιστία έχουν στις διεθνείς σχέσεις τους οι Εθνοπροδότες. Και να σκεφτείτε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος κ. Μακρόν μας πρότεινε ακόμα και Στρατιωτική συνδρομή, δηλαδή βοήθεια στην πράξη, αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία.

Ποιος θα περίμενε τέτοια τύχη – ευκαιρία στην Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κι όμως οι Πολιτικοί μας την κλώτσησαν κυριολεκτικά αυτή την ευκαιρία. Και τώρα θα παραγγείλουν – λένε – 4 Αμερικανικές που δεν έχουν ούτε το 20% από αυτά που διαθέτουν οι Γαλλικές, ( δεν έχουν αντιαεροπορική προστασία για άμυνα περιοχής, υπερσύγχρονα σόναρ για ανθυποβρυχιακό πόλεμο, έχουν Ραντάρ αλλά και συσκευές Ηλεκτρονικού Πολέμου όλα απαρχαιωμένα ) κ.λ.π. Το πιο τρελό σε όλα αυτά είναι ότι το Π.Ν των ΗΠΑ έχει εδώ και καιρό παραγγείλει φρεγάτες από την… ΙΤΑΛΙΑ. ¨Έτσι ακριβώς, και σε μας θα δώσουν τα σαραβαλάκια τους. Και ένα τελευταίο για τα F-35 που είπαν ότι θα παραγγείλουν 18 – 25 Α/φη. Τι να τα κάνει η Ελλάδα αυτά ;;; Η Ελλάδα έχει αμυντικό δόγμα και όχι επιθετικό. Αυτά είναι καθαρά Βομβαρδιστικά Α/φη. Εμείς θέλουμε πιο μικρά, ευέλικτα για τις αναχαιτήσεις και όχι μόνο. Τα MIRAGE, τα F-4 (Φάντομ), F-16, καθώς και τα RAFALE που θα έρθουν εκτελούν αποστολές Αναχαίτησης αλλά και Βομβαρδισμού.  Άλλωστε τα F-35 το μόνο καλό που έχουν, είναι ότι είναι αόρατα. Κατά τα άλλα, είναι πολύ ακριβά τόσο στην αγορά αλλά και στην συντήρηση. Σκεφτείτε ότι όταν πετάει ένα ζευγάρι, θα θέλουμε περίπου 50.000 ευρώ (την ώρα) το καθένα μόνο για τα καύσιμα (100.000 και για τα δύο μαζί). Και όλα αυτά θα τα παραγγείλουμε από την << φίλη και σύμμαχο >> που λέγεται ΗΠΑ… γιατί ;;; επειδή είπαν επίσημα τελευταία ότι: Ο Εναέριος χώρος της Ελλάδας δεν πρέπει να είναι 10 Ν.Μ (που είναι σήμερα), αλλά 6 Ν.Μ όσο και τα χωρικά της ύδατα ;;; Μα αυτά ισχυρίζεται εδώ και χρόνια και ο φίλος τους ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  Πριν λίγο καιρό επίσης έβγαλαν πάλι επίσημη ανακοίνωση οι ΗΠΑ, όπου έλεγαν ότι: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι σε ένταση για τα ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΥΔΑΤΑ του Καστελόριζου. Δηλαδή το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 που μιλάει για ΑΟΖ και ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ  σε ΟΛΑ τα νησιά μας δεν ισχύει για το Καστελόριζο << φίλοι μας >> Αμερικανοί ;;;  Εδώ λοιπόν κολλάει η παροιμία: Όταν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις του εχθρούς. Και φυσικά οι Εθνομηδενιστές που μας << κυβερνούν >> να μην περνούν τον Ελληνικό Λαό για ηλίθιο… Τώρα τους έπιασε ο πόνος και το ενδιαφέρον για να εξοπλίσουν τις Ε.Δ μας ;;;  Αν ήταν έτσι, τότε γιατί όταν πρωτοανέλαβαν, ενώ είχαν ενημερωθεί για τα προβλήματα των Ε.Δ από την στρατιωτική ηγεσία, με εντολή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δόθηκαν σε 3 εταιρίες κατασκευαστών φίλων του, 250 εκατομμύρια ως προκαταβολή παρακαλώ, για την κατασκευή κλειστών υποδομών για τους Λαθρομετανάστες. Ξέρετε πόσα προβλήματα θα είχαν ήδη επιλυθεί στις Ε.Δ μας ;;;  

Τα ζητήματα σήμερα που έχουν δημιουργηθεί, μετά από τις προτάσεις των Επιτελείων, και όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει, σε ότι αφορά τους εξοπλισμούς μας, επειδή οι κυβερνώντες κάνουν τα αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις, αυτά είναι όχι απλώς εγκληματικά λάθη εις βάρος της χώρας μας, αλλά όπως αναφέρουν τελευταία γνωστοί καθηγητές – αναλυτές  (Γιάννης Μάζης, Κ. Γρίβας, Σ. Καλεντερίδης κ.λ.π.) είναι αδικήματα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Και όμως το αυτί των πολιτικών μας δεν φαίνεται να καταλαβαίνει από τέτοια. Γιατί άραγε ;;; Ποιος ξέρει…κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί και δεν φοβούνται. 

Γιαυτό λέω ότι είναι όλοι τους, Εθνομηδενιστές και Εθνοπροδότες. Και όμως κάποιοι τους ψήφισαν όλους αυτούς, δεν συμφωνείτε ;;;

Για αυτό λοιπόν και εγώ, για όλα τα παραπάνω, έβαλα τον τίτλο: Όχι, δεν θέλουμε άλλους εξοπλισμούς…. Έχουμε, έχουμε… Έλεος με αυτούς τους εξοπλισμούς σας. Και πέραν των ανωτέρω, υπάρχει και η ουσία του προβλήματος των εξοπλισμών. Όλα αυτά που έχει πραγματικά ανάγκη η χώρα μας, αλλά κι αυτά που λένε αυτοί ότι θα παραγγείλουν, θα τα παραλάβουμε (πλην των RAFALE) μέσα στα επόμενα 5 έως 7 χρόνια. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ όμως μας απειλεί ευθέως όχι απλά σήμερα, αλλά εδώ και 2 χρόνια, και αυτοί θέλουν να μας εξοπλίσουν για την επόμενη δεκαετία ;;;  Φίλος μου νομικός σε συζήτηση που είχαμε πρόσφατα για αυτά τα θέματα, μου έλεγε ότι: Τα άρθρα του Π.Κ 134, 135 και 138 λένε επι της ουσίας – μεταξύ άλλων – ότι: Όποιος, με τις ενέργειές του ή τις παραλείψεις του έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.  Αυτό το γνωρίζουν οι Πολιτικοί μας ;;;

Σήμερα χρειαζόμαστε επειγόντως ανταλλακτικά για τα MIRAGE, παραγγελία σύγχρονων τορπιλών, εκσυγχρονισμός των ήδη υπαρχόντων πυραύλων Αέρος – Αέρος και Αέρος – Επιφανείας, κ.λ.π. που μπορούν να γίνουν με επείγουσες διαδικασίες. Όσο για τα μεγάλες εξοπλιστικές ανάγκες της χώρας μας, που είναι πάρα πολλές, ας τις αφήσουν για αργότερα… Για αυτούς που θα έρθουν – αν έρθουν – τους πραγματικούς Έλληνες – Πατριώτες, που ελπίζω να γίνει το θαύμα και να βρεθούν επιτέλους κάποιοι νέοι πολιτικοί οι οποίοι θα σώσουν την Ελλάδα μας. Αρκεί οι Πολιτικοί αυτοί σε αντίθεση με τους σημερινούς, να έχουν μια βασική προϋπόθεση, να είναι, ΕΛΛΗΝΕΣ (όχι μόνο στην ταυτότητα).  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek