08:14 - 11/02/2011

26/1/2011 Wikileaks

Διαφημίσεις

Η Κίνα έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις μυστικές επιθέσεις πυραύλων σε δορυφόρους στο διάστημα – κατά παράβαση των διεθνών συμφωνιών.
11 Ιανουάριου 2007 ξεκίνησε μια κινεζική δοκιμή επίγειων πυραύλων με στόχο το διάστημα. Στόχος είναι ένας δορυφόρος γύρω στα 250 χιλιόμετρα από τη γη. Σε λίγα λεπτά, ο στόχος έχει καταστραφεί. Οι Αμερικανοί δεν πιστεύουν αυτό που είδαν  και πήραν ένα σοκ όταν είδαν ότι οι Κινέζοι ήταν σε θέση να καταρρίψουν ένα δορυφόρο σε τόσο ύψος.
Τα  περισσότερα Αμερικανικά υψηλής τεχνολογίας όπλα του ΝΑΤΟ και συστήματα επικοινωνίας  βλημάτωνεξαρτώνται από δορυφόρους.  Οι κατασκοπία έδειξε ότι η Κίνα είναι πλέον σε θέση να χτυπήσουν τη στρατιωτική τεχνολογική της πρωτοπορίας της Δύσης. Οι Κινέζοιισχυρίστηκαν ότι ο σκοπός ήταν ειρηνικός και ότι ο στόχος ήταν να πιέσει ΗΠΑ για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την εξάλειψη των όπλων στο διάστημα.

Η Μυστική αμερικανική διπλωματία με διαρρεύσει στο Wikileaks δείχνει ότι υπάρχει μια νέα και εντυπωσιακή κούρσα εξοπλισμών στο διάστημα, και ότι οι Αμερικανοί ανησυχούν πολύ για τις συνέπειες:

  • Η Κίνα έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις μυστικές επιθέσεις πυραύλων σε δορυφόρους στο διάστημα – κατά παράβαση των διεθνών συμφωνιών.
  • Η ΗΠΑ αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα σε αρκετούς δαπανηρούς δορυφόρους τους.
  • Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS), πρέπει και έπρεπε να μπορεί να ελίσσεται σε μακρινές αποστάσεις για να μειώσει τον κίνδυνο να πληγεί από τις κινεζικές πυρηνικές δοκιμές.

Οι Αμερικανοί ανακάλυψαν τι συνέβαινε μόνο όταν ο κινέζικος πύραυλο SC-19  εμφανίστηκε στις οθόνες στο σύστημα προειδοποίησης των ΗΠΑ. αναφέροντας: 
Από χτυπήματα  δορυφόρων το 2007, οι ΗΠΑ έχουν ανακαλύψει και παρακολουθούν πάνω από 2500 αντικείμενα σκουπίδια που είναι σε τροχιά γύρω από τη Γη, τα οποία όλα προέρχονται από κινέζικες δοκιμές καταστροφής δορυφόρου, δείχνουν τα έγγραφα, τα οποία αρχικά προέρχεται από τη Πρεσβεία US   στο Πεκίνο. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Ουάσιγκτον, εκτιμά ότι τα αντικείμενα θα είναι σε τροχιά για τα επόμενα εκατό χρόνια. “Σήμερα, το 45 τοις εκατό του συνόλου των “σκουπιδιών” προέρχονται από τμήματα ρουκετών και βλημάτων και δημιουργήθηκαν από την Κίνα”, επισήμαναν οι Αμερικανοί, που πρόσθεσαν ότι καμία άλλη χώρα δεν είναι υπεύθυνη για τόσα πολλά “σκουπίδια.”

Η Αχίλλειος πτέρνα της Δύσης

Οι πιο σοβαρές συνέπιες για τους Αμερικανούς είναι ότι η Κίνα έχει δείξει ότι είναι σε θέση να χτυπήσει όλα τα τροχιακά σκάφη στο διάστημα.”Οι δορυφόροι είναι εξαιρετικά σημαντικοί, είτε πρόκειται για την παρακολούθηση, τον έλεγχο GPS ή την επικοινωνία. Εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει τόσο ψηλά τότε το σύνολο της δυτικής προστασίας θα κατάρρευση ταυτόχρονα. Η ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα χάσει απλά όλη τη στρατιωτική υπεροχή τους. Η είναι η αχίλλειος πτέρνα του στρατού των ΗΠΑ “, δήλωσε ο διευθυντής τμήματος στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων Ståle Ulriksen.

Σκληρη φρασεολογία

Η κινεζική επίθεση σε δορυφόρο ήταν γνωστή απο τον Ιανουάριο του 2007, και οι Αμερικανοί δέχτηκαν  σκληρή κρητική από τα  μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όμως τα έγγραφα ερμηνεύουν πώς οι Αμερικανοί προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Οι σημειώσεις δείχνουν ότι προχώρησαν σε σκληρή γλώσσα και διαβήματα  και ότι κατέστησε σαφές στη κινεζική πλευρά ότι απειλούνται “ζωτικής σημασίας εθνικά και οικονομικά συμφέροντα αλλά και η ασφάλεια της Αμερικής.”
“Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για το σύνολο της διεθνούς κοινότητας”, προειδοποιώντας τους κινέζους ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να προσεγγίσουν τους δορυφόρους των ΗΠΑ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απειλή και να καλυφθούν με “διάφορα μέσα, διπλωματικά και στρατιωτικά” .
“Η δοκιμή δεν αποτελεί απειλή για οποιαδήποτε  χώρα”, απάντησε η κινεζική πλευρά. Οι Αμερικανοί διπλωμάτες κούνησαν το κεφάλι τους, και υπενθύμισαν στην κινεζική πλευρά ότι “ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει.Όταν ο David Sedney, Αναπληρωτής Υφυπουργός στο Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, συζήτησα εκ νέου το ζήτημα με τον Αναπληρωτή Εξωτερικών της Κίνας κ. Liu Jiey το Δεκέμβριο του 2008, ήταν κατά παράβαση όλων των διπλωματικών εθιμοτυπιών αναφέρθηκε:”Πόσο καιρό οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εγείρουν το θέμα αυτό; Οι αιτήσεις αυτές είναι χωρίς νόημα.
Η νέα κούρσα εξοπλισμών στο Διάστημα μπορεί να καταστήσει δύσκολη για τον καθορισμό των διεθνών συμφωνιών να αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση.
http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202011/01/wikileaks.htm 

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*