Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:48 - 10/11/2020

Αθηνά Λινού: «Πρέπει να εμβολιαστούν επτά εκατομμύρια συμπατριώτες μας για να είμαστε ασφαλείς»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ιδιαίτερα αισιόδοξη αναφορικά με τις εξελίξεις για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού εμφανίστηκε η Αθηνά Λινού. 

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ είπε ότι δεν αναμενόταν ότι το εμβόλιο της Pfizer θα ήταν τόσο αποτελεσματικό καθώς, όπως εξήγησε, η αποτελεσματικότητά του κατά 90% είναι ικανοποιητικότατη.

Έφερε ως παράδειγμα τα εμβόλια της γρίπης που, όπως διευκρίνισε, έχουν αποτελεσματικότητα 60% έως 70%.

Απαντώντας σχετικά είπε ότι πρέπει να εμβολιαστούν περί τους 7.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες για να είμαστε ασφαλείς κατά του ιού.

Η κα. Λινού είπε ότι θα εμβολιαστούν πρώτα οι γιατροί και οι νοσηλευτές της πρώτης γραμμής και στη συνέχεια οι ευάλωτες ομάδες και οι ηλικιωμένοι.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας είπε ότι έως την άνοιξη του 2021 το εμβόλιο θα έχει διατεθεί μόνο σε ορισμένους, υπονοώντας σαφώς ότι μέχρι τότε δεν θα έχει εμβολιαστεί ο γενικός πληθυσμός. 

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Αρχιναΰαρχος υπεραστρικού αστροστόλου 11/10/2020 @ 2:50 ΜΜ

    Αντε γ@m1SοΥ skrofa. Να εμβολιαστείς εσύ hamoura.

  2. ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΙΣΣΑ ΧΑΜΕΝΗΗΗ……..

  3. Γιωργις 11/10/2020 @ 5:49 ΜΜ

    Να παει να το κανει πρωτη αυτη η ξεφτιλισμενη και μετα θα δουμε.
    Αν δεν το κανει μπροστα στην καμερα χωρις καπακι στην βελόνα και να το κανει και στα παιδια της εγω δεν θα το κανω.
    Οχι οτι θα το κανα αλλα λεμε τωρα.
    Αν ολα αυτα τα τομαρια μαζι με ολους τους αλλους των μνημονιων δεν πανε φυλακη τοτε ειμαστε αξιοι της αθλιας μοίρας μας.

  4. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 11/10/2020 @ 6:57 ΜΜ

    Ας ερευνήσει κάποιος τί ΜΚΟ έχει η μεγαλοκοπέλα, τί χρηματοδότηση έχει και από ποιούς και τί ρόλο έχει στην τροφοδοσία των σχολικών καντινών!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Γιώργος Μαριόλης 11/10/2020 @ 7:13 ΜΜ

    Δεν πιστεύω ότι θα δεχτούν οι Έλληνες γιατροί να γίνουν πειραματόζωα… επειδή αυτοί ξέρουν τι συμβαίνει με όλα τα εμβόλια… Το βασικότερο… πότε δοκιμάστηκε αυτό το εμβόλιο σε ποιους και για πόσο χρονικό διάστημα, για 4-5 μήνες ;;; Όλοι οι ειδικοί λένε ότι ένα νέο εμβόλιο θέλει 2-3 χρόνια για να δοκιμαστεί. Και γιατί το έβγαλαν τώρα που <> ο Μπάιντεν ;;; Αυτό δείχνει ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα από καιρό… Ας μη χαίρονται και πάρα πολύ γιατί ο Τράμπ έκανε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

  6. Εσένα μωρή βρωμιάρα, να σε εμβολιάσουν 7εκατομμύρια φορές!!!!

  7. Sir μητσος εξ Αγγλίας 11/10/2020 @ 9:29 ΜΜ

    Το όνομα με παραπέμπει σε κάτι Λινό σαν τη λινάτσα ας πούμε. Εσυ ρε θεία λινάτσα είσαι πιο φθηνή από τη θεία ολγα με τα μποτοξ . Ασφαλείς θα είμαστε μόλις εξαφανιστείτε από προσώπου γης εσείς και τα πολιτικά σκουλίκια που σας κατευθύνουν σαν τα ντροουν Το οικόπεδο που φάγαν για να σε σπουδάσουν λυπάμαι Μηδέν αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πολίτη .

  8. Ιωλκαίος 11/11/2020 @ 10:18 ΠΜ

    Τελικά, οι παροιμίες είναι σοφές: ουδείς μωρότερος των ιατρών!

    Ρε θειά, τί να το κάνουν το εμβόλιο οι ήδη ασθενείς; (Αφού ο κοροϊδοϊός καλπάζει κι έχει αρρωστήσει όλος ο πληθυσμός, ακόμη κι όταν δεν δείχνει συμπτώματα!!! Έτσι δέ λέτε;) Για να μην αρρωστήσουν …στο μέλλον;

    ΦΑΡΜΑΚΟ χρειάζονται, θείτσα!

    Άειντ’ από ‘δώ, γκιόσα, που δεν ξέρεις ούτε τα βασικά! “Καθηγήτρια πανεπιστημίου”, σου λέει μετά.

  9. Αριστοφάνης 11/11/2020 @ 11:33 ΠΜ

    Αν κατάλαβα καλά η καθηγήτρια λέει ότι θα εμβολιαστούν 7 εκατομμύρια για να είναι αυτή και οι “δικοί” της καλά ; Δηλαδή εμβολιαστήτε εσείς για να είμαστε εμείς καλα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*