Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:49 - 08/11/2020

Η απίστευτη πληροφορία που αποδεικνύει οτι ο Τράμπ είναι απο άλλο πλανήτη και ότι το σχέδιο είναι ΘΕΪΚΟ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

KATOXIKA NEA : Εμεις εχουμε πει ολα οσα πρεπει και ειναι δυνατον να γινουν επικοινωνια , εσεις πρεπει να κανετε μονοι σας τις συνδεσεις για τους σκοπους της νεας αφηγησης που σφυροκοπα την συνειδηση της ανθρωποτητας τα τελευταια δυο χρονια !…Οι λογοι πολυ πιο ισχυροι και σε βαθος , ο στοχος πολυ πιο πολυπλοκος και ουσιαστικος …!!…

Όλο αυτό τον καιρό λοιπόν που μας έδιναν πληροφορίες οι Q Anon και τα Λευκά Καπέλα αλλά και ο ίδιος ο Τράμπ, σχεδόν κάθε μέρα, μας έλεγαν, παρακολουθείστε το νερό…

Την ροή του νερού……

Αυτό το πράγμα μας μπέρδευε και δέν μπορούσαμε να το καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούσε….??????

Τελικά μας το είπαν πρίν λίγο….

Λοιπόν, τα ψηφοδέλτια της κυβέρνησης είχαν τυπωμένο πάνω στο χαρτί κύμματα νερού που φαίνονταν με δυσκολία….
Άφησαν λοιπόν τους κλέφτες δημοκρατικούς να κλέψουν όσα ήθελαν και τώρα τα Λευκά Καπέλα γνωρίζουν ακριβώς πόσα εκατομμύρια ψηφοδέλτια ειναι γνήσια και πόσα πλαστά….

Τώρα καταλαβαίνετε τι θα γίνει…..;;;;;;;;;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανωνυμος 11/08/2020 @ 1:23 ΜΜ

    Ναι , για το υδατογράφημα στα γνήσια ψηφοδέλτια το ξέραμε εδώ και μέρες , από τον διοδοτο , Τι γίνεται όμως με αυτούς που διπλοψηφισαν χρησιμοποιώντας τα γνήσια…; Θέλει πολύ χρόνο για να εντοπιστούν σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ..

  2. χρήστος 11/08/2020 @ 3:23 ΜΜ

    νοθεία παντού γιατί εδώ τον μαρκούλη πως τον έβγαλαν με άκυρα ψηφοδέλτια που μετά τα βάφτισαν έγκυρα.

  3. ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ 11/08/2020 @ 10:34 ΜΜ

    Αυτό το οτι ο Τραμπάκουλας είναι απο άλλον πλανήτη και οτι είναι θεικό πλάσμα με ξεπερνάει!!!
    Η ανοησία , η βλακεία στο μεγαλείο της!!!
    Δεν σταματάτε αυτο το παραμύθι ; Είναι δυνατόν ένας πολυεκατομμυριούχος εξουσιομανής να είναι θεικό πλάσμα;
    Λίγο λογική βρε παιδιά υπάρχουν πολλοί αφελείς που στηρίζονται σε τέτοιες θεωρίες!!!

  4. Αυτό το οτι ο Τραμπάκουλας είναι απο άλλον πλανήτη και οτι είναι θεικό πλάσμα με ξεπερνάει!!!
    Η ανοησία , η βλακεία στο μεγαλείο της!!!
    Δεν σταματάτε αυτο το παραμύθι ; Είναι δυνατόν ένας πολυεκατομμυριούχος εξουσιομανής να είναι θεικό πλάσμα; Νομίζετε οτι ο Θεός αγαπά τα χρήματα και την εξουσία;
    Λίγο λογική βρε παιδιά υπάρχουν πολλοί αφελείς που στηρίζονται σε τέτοιες θεωρίες!!!

    • Κατοχικά Νέα 11/08/2020 @ 10:44 ΜΜ

      Διαβαστε κυριοι μου τι λεμε για το θεμα εδω και χρονια ..μην μενετε στην επιφανεια και μας στολιζετε κατι που δεν θα επρεπε ειναι απολυτα αδικο να μας κουντε εσεις το χερι ως η εξυπνη και εμεις η χαζη …! Διαβαστε ξεπεραστε την επιφανεια πληροφοριας ..!

  5. "ΜΥ ΝΑΜΕ ΙS METHOS" 11/09/2020 @ 12:05 ΠΜ

    ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΜΠΑΙΝΤΕΝ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΞΤΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΤΟΤΕ Η ΑΤΥΜΩΡΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ “ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ”,
    ΚΑΙ ΣΤΟ “Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΣΣΔ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΣ “.
    . . . . . ΕΙΔΩΜΕΝ,
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 11ΑΡΙΑ (ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ? 11ος ΜΗΝΑΣ) ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ 19ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ., ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΙΟΣ 19.

  6. Θα φανεί σύντομα και δικαστικά, αν όλα αυτά ισχύουν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*