19:55 - 05/11/2020

Απίστευτο σκηνικό με τον Πέτσα όταν μίλησε και για 3ο lockdown!!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. νεμεσις 11/05/2020 @ 9:46 ΜΜ

    ο κουλης ανοιγοκλείνει συνέχεια τα μάτια γιατί???

  2. ΕΥ ΡΕ ΠΕΤΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΠΙ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;

  3. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 11/06/2020 @ 2:29 ΠΜ

    Δεν ξέρω αν θα επανέλθεις πέτσα στην κανονικότητα αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά εγώ προσωπικά σε βλέπω στη λίστα αναμονής για τη Γαλιλαία. Τα πρώτα συμπτώματα υποξίας είναι αυτά Και μην τραβάς τη μάσκα κυριλέ κουφάλα να αναπνεύσεις γιατί ο κορονοϊος είναι αερομεταφερόμενος. Ο σκηνοθέτης άλλο σκουλήκι που σέρνετε άλλαξε και Κάμερα για να μη ρεζιλευτείς ρε μαύρε.
    Πάρε και το μπάρμπα Σωτήρη μαζί για κολτσινα ταβλακι και άφεση αμαρτιών να έχεις και χοντρό μέσο ντε . Πρωτοψάλτης και πρωτοψευτης. Συνδυασμός που σκοτώνει. Σας περιμένω στην μεσοτοιχία θα έχω και άγημα από ρέγγες για να αποδώσουν τιμές για την προσφορά σας και μοιρολογιστρες μανιάτισες που σκούζουν να σας κλάψουνε προσφορά της αυτού μεγαλειότητας.

  4. Μηνας Παπαθωμάς 11/06/2020 @ 10:08 ΠΜ

    Μπλέξαμε με αλήτες..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*