Διαφημίσεις

24

Παράκλιση είς τήν Παναγιά τής Γοργοϋπήκοου διά γοργή ανταπόκριση από τήν Ιερά Μονή Δοχειαρείου έν Τώ Αγίω Όρει….

Τ’ ολιγότερον…. θά Τήν χρειαστούμε…. έρχοντε χίλια μύρια…. σατανοσυναγωγικά σιωνιστικά… Μάς τά έδειξαν, τά είδαμε οί συνωμοσιολόγοι, τώρα θά εφαρμόζουν καί τά μεγαλύνουν….

Τάσσουμε απέναντι τούς Τήν Μητέρα Τού Θεού!

24 ώρες τήν ημέρα νά ψάλλει ό Η/Υ, τό ραδιόφωνον, η τηλεόραση, Παρακλήσεις, νά κάνουμε τά ουδέτερα όπλα οπού τά έκαναν ιδικά τούς ιδικά μάς…

Όταν κοιμάστε έστω νά ψάλλει σ’ άλλον δωμάτιον…. νά φεύγουν τά πανδαιμονιώδη δαιμόνια.

Έχουμε κ’ εμείς τούς αριθμούς μάς….

https://www.youtube.com/watch?v=XpXuEmZFRTc

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “24”
  1. Η Εβραία δεν ακούει ούτε ο Εβραίος Γιος της! Είναι νεκροί! Η Θεότητα του είναι ένα κατασκεύασμα των ανώνυμων συγγραφέων των Ευαγγελίων και οι στίχοι της νεκρανάστασης στο αρχαιότερο Ευαγγέλιο προϊόν πλαστογραφίας.

    Πλαστογράφοι απατεώνες σκοταδιστές! Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η πίστη και το κήρυγμα των πρώτων χριστιανών ήταν άκυρο, αφού βασίστηκαν στις αποτυχημένες προφητείες του Ιησού.

    Για τέτοιο χάλι μιλάμε!
    Θαυμάστε την κατάντια του Έλληνα!
    Πάντως υπάρχει ελπίδα αφού οι νέες γενιές γελούν με τα εβραιο-παραμύθια.
    Σύντομα στο μουσείο!

  2. Έχεις αποδειξεις για αυτα που λες Γιατρε? … Ιστορικες αποδείξεις? … μαρτυριες? υπαρχουν μαρτυρες εκατομμύρια ελληνες , τους δικους σου παπουδες, τους προγονους σου… ειναι ζωντανος θεος που ζει σε ζωντες ψυχες..ενω πολλοι που νομιζουν οτι ζουν εχουν πεθανει πνευματικα…. αμετ… ανοιτοι…οι πεθαμενοι με τους πεθαμενους και οι ζωντανοι με το ζωντανο θεο το αληθινο Ιησου Χριστο… οι αλλοι δεν ειναι θεοι ειναι ο κωστας ο μητσος ο Διας ο μωαμεθ.. ο λαμα ο κουμφουκιος” εξιδιου ονοματος” προφητες διαλογιστες τωρα τι προφητευσαν και μεχρι ποιας ιεραρχιας δαιμονων διαλογιστικαν… και φωτιστικαν… αυτοι ξερουν… Ιησους Χριστός.. Θεός Σωτηρ. το σίγουρο ειναι πως πρέπει να δοθει “ειδικη οραση ‘χαρη… ελεος ανωθεν να καταστει ορατο… ο Θεός να μας φωτισει κσι μετα.. νοησει…πρωτα εμενα τον αμετ…’ ανοητο. ‘ακυρωνουμε τους προγονους ως οπισθοδρομικους σκοταδιστες που εγιναν απο δωδεκαθειστες χριστιανοι….” Βυζαντινοι”.. αυτο ειναι και το “κλειδί” ολων των συμφορων μας. πρέπει να θυμηθουμε ποιοι ειμαστε πραγματικα την ταυτότητα που ελεγε κι ο Χριστοδουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek