15:14 - 01/11/2020

Ενα ΖΗΤΩ…

Διαφημίσεις

Ενα ΖΗΤΩ για τους αδικημενους που εφυγαν απο την ουρα του τεστ και τους εβγαλαν θετικους !…

Ενα ΖΗΤΩ για ολους τους νεκρους που πεθαναν απο Α νοσημα αλλα γραφθηκαν οτι πεθαναν απο Κοβιντ-19

Ενα ΖΗΤΩ για την Ελληνικη κυβερνηση που αδυνατει να απαντησει για συγκεκριμενες πτησεις αεροπλανων με Νατοικα διακριτικα αλλα ο πρωθυπουργος της ονομαζει τους πολιτες του Ψεκασμενους !

Ενα ΖΗΤΩ για τον κουμπαρο που εχει το καλυτερο εργοστασιο παραγωγης Μασκας στα βαλκανια !!…

Ενα ΖΗΤΩ για τα εκατομμυρια εμβολια που πεθαναν στις αποθηκες του Κρατους απο παλιες παραγγελιες !

Ενα ΖΗΤΩ για την πρωτη στον κοσμο Ανοσια Αγελης που υλοποιείται μεσα απο “λανθασμενους” χειρισμους της κυβερνησης!

Ενα ΖΗΤΩ για ολους τους οδηγους λεωφορειων που καθε μερα συνοστιζονται με χιλιαδες φορεις του θανατηφορου Ιου και ειναι ακομα ζωντανοι!

Ενα ΖΗΤΩ για τον περιπτερα , τον ταβερνιαρη , τον εστιατορα, τον ηθοποιο, που επεσαν πρωτοι στην μαχη κατα του Θανατηφορου Ιου για να μας προστατεψουν!

Ενα ΖΗΤΩ για ολους τους λογαριασμους κοινωνικων δικτυων που βρισκονται στην Εντατικη και ειχαν το κουραγιο να τραβηξουν σελφι και να μοιραστουν μαζι μας τον βαθυ τους πονο!!… Που αν τους κοιταξεις αναλυτικα θα δεις οτι ειναι η κομματοσκυλα , η εχουν κανει την τελευταια ανακοινωση πριν 5 χρονια , η εχουν αμεση σχεση με κονομα πανω στον θανατηφορ ιο …πχ κατασκευη αναπνευστηρων!…

Ενα ΖΗΤΩ στους επιστημονες που τολμησαν να μιλησουν και σε μια μερα μεταμορφωθηκαν σε κομπογιανιτες !

Ενα ΖΗΤΩ στους επιστημονες που δεν τολμησαν να μιλησουν και τωρα λογικα πρεπει να βαζουν τον ορκο του Ιπποκρατη στον κωλο τους !

Ενα ΖΗΤΩ στους νεκροθαφτες που πληρωνονται πολυ καλυτερα αν οι συγγενεις δεν εχουν μια !!!…

Συπληρωστε τα ΖΗΤΩ που ξεχασα …μεχρι να ξανα γινουμε ανθρωποι!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ενα ΖΗΤΩ για αυτα που λες τοσα χρονια ,και απο τα 10 για παραδειγμα που λες, στα 11 πεφτεις μεσα.!!!!
    Να μας φωτισει ο Θεος να συνελθουμε σαν χωρα με οσο το δυνατον λιγοτερο κακο.
    Καλο μας κουραγιο.!!!!!

  2. ονειρευτης 11/01/2020 @ 3:43 ΜΜ

    ΖΗΤΩ στα παληκαρια που σκοτωθηκαν στην μαχη κατα του κατακτητη για να ειμαστε τωρα εμεις δουλοι…
    ΖΗΤΩ στην γιαγια που πουλαει χορτα του βουνου για να παρει καποια ευρω γιατι το κρατος πτωχευσε και δεν της δινει μια
    ΖΗΤΩ στους ελληνεςς που βγηκαν εξω να τημησουν τους ηρωες του 40 και ο αδωνης τους ειπε προδοτες ενω η κυβερνηση του απαγορευσε την απονομη τιμων λογω ψευτοιου..και ανωθεν εντωλων
    ΖΗΤΩ στην επιστημονικη νεολαια της ελλαδας που αποδημησε εις εξωτερικον για ενα πιατο φαγητο με 12 και βαλε ωρες εργασια ενω ο προθυπουργος της χωρας ειπε οτι εκαναν καλη επιλογη γιατι θα αποκομισουν εμπειριες [πιο ανθελληνικη δηλωση σκοτωνει]
    ΖΗΤΩ στην κεραμεως που αλλαζει [προς το χειροτερο] την υλη των σχολικων βιβλιων και τον τροπο διδασκαλειας σαν τα πουκαμισα προκειμενου να εκπαιδευονται σωστα τα παιδια μας
    ΣΤΑΜΑΤΑΩ θα μπορουσα να γραφω μεχρι να κουραστουν τα δακτυλα μου…
    ενα τελευταιο ΖΗΤΩ στον στρειτζερ για τις αναρτησεις του και για το βημα που μας δεινει

  3. ΖΗΤΩ ό πολιτισμός της χέστρας

  4. Να εισαι καλα με εκανες και γελασα τοσο πολυ!!Μακραν ενα απο τα καλυτερα αρθρα σου…Περαν ομως του σαρκασμου και του γελιου που προκαλει τα πραγματα ειναι δυσοιωνα.Ευκαιρια ισως να μιλησεις δημοσια και οχι γραπτως αυτην την φορα κανοντας βιντεο.Πρεπει να γινει η συνδεση ολων οσων ζουμε.Ετσι κι αλλιως τους γιατρους τους βγαλανε κομπογιαννητες οποτε ..να μην σε απασχολει τι κοτσανες θα πουν…Συνεδεσε λοιπον pet goat,covid,mantela effect,επιστημονικα πειραματα,simsons κλπ κλπ.
    Ανοιξε μας τα ματια!Αυτια επισης εχουμε κ μαλιστα τωρα που περισσοτερο μοιαζουν με δορυφορικα πιατα. …Μιλα Νικολα!!Ο χρονος ειναι μηδεν ετσι κι αλλιως..

  5. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 11/01/2020 @ 7:27 ΜΜ

    Ζήτω σε αυτούς που μας πέθαναν για να μην πεθάνει η οικονομία και τώρα πεθαίνουν την οικονομία για να μην πεθάνουμε εμείς!!!

  6. Ζήτω σε αυτούς που θα αντιμετωπίσουν έτσι στο μέλλον την αντιμετώπιση του καρκίνου κ όλες τις θανατηφόρες αρρώστιες
    Ο κόσμος πεθαίνει σε αυτή τη ζωή .. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ

  7. Αποστόλης Κ. 11/01/2020 @ 7:43 ΜΜ

    Ενα Ζήτω για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την απίστευτη αντικειμενικότητα τους.
    Ζήτω στην δικαστική εξουσία που προστατεύει το Σύνταγμα.
    Ζήτω στην Ευρωπαϊκή Ενωση για την στήριξη που μας δείχνει κάθε στιγμή.
    Ζήτω στους μαθητές που κατάγγειλαν την δασκάλα τους για την μάσκα.

    και ένα ακόμα στον Stranger που ακούω τις τρέλες του για πολλά χρόνια και μας ξύπνησε με κάτι περίεργα κείμενα για διακρατικές συμφωνίες, Πανθρησκίες και άλλα πολλά.

  8. Χρήστος Σαμαράς 11/01/2020 @ 8:34 ΜΜ

    Ζήτω σε όλους που σκυψαται. Δασκάλους,καθηγητές, Ιατρούς, Δικαστικούς, Ιερεύς, Δημοσιογράφους, Ηθοποιοί κ κ κ..ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ. Βλέπετε…. ΕΙΝΑΙ θέμα επιλογής..Η ΔΥΝΑΤΟΣ Η ΑΔΥΝΑΤΟΣ..Η ΕΛΛΗΝ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝ.. Η ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ Η ΑΣΘΕΝΗΣ..Η ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ Η ΆΘΕΟΣ…Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ..ΕΥΓΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ..

  9. Χρήστος Σαμαράς 11/01/2020 @ 8:39 ΜΜ

    Ζήτω σε όλους που σκυψατε.. Δασκάλους,καθηγητές, Ιατρούς, Δικαστικούς, Ιερεύς, Δημοσιογράφους, Ηθοποιοί κ κ κ..ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ. Βλέπετε…. ΕΙΝΑΙ θέμα επιλογής..Η ΔΥΝΑΤΟΣ Η ΑΔΥΝΑΤΟΣ..Η ΕΛΛΗΝ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝ.. Η ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ Η ΑΣΘΕΝΗΣ..Η ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ Η ΆΘΕΟΣ…Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ..ΕΥΓΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ..

  10. ΖΗΤΩ ολοι οι ”ψεκασμενοι”του κοσμου που λενε σκληρες αληθειες που τα μαλακα και πλαδαρα αυτια τον κορονολαγνων δεν αποδεχονται

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*