Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:52 - 01/11/2020

Οι “ψεκασμένοι” ρωτουν…!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Να κανω δυο επισημανσεις στην ομιλια του “μαιντανου” που μας διοικει..και αναφερομαι σε αυτον κατα αυτον τον τροπο γιατι εχοντας αντιθετη αποψη οσον αφορα το θεμα κορονοιος και το βαθμο θνησιμοτητας του, θεωρουμαι και επισημα “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ” μαζι με 1000αδες ακομα Ελληνες, συμφωνα με τη διατυπωση στο διαγγελμα του..

Αφου λοιπον αποκαλει ο πρωθυπουργος της χωρας μας, οποιον εχει αντιθετη αποψη ψεκασμενο (ισως και σε παγκοσμια πρωτοτυπια αλλα φοβουμενος τις πιθανες αντιδρασεις του κοσμου που διογκωνονται σε Ευρωπαικο επιπεδο) ετσι και ο οποιοσδηποτε μπορει να τον αποκαλει, “μαιντανο”, “καραγκιοζη”, “πουληταρι”, “προδοτη”, και οποιο αλλο κοσμητικο επιθετο επιθυμει.. εκτος κι αν εχει καποια αποδειξη δια τον “ψεκασμο” το δικο μου ή τον δικο σας, οποτε να μας τη φερει να τη δουμε κι εμεις..

Ρωταω λοιπον το “φερεφωνο της Νεας Ταξης” που μας διοικει ή τους εκπροσωπους του, καλοπροαιρετα..

Απ τη στιγμη που ανακοινωνετε τα νεα μετρα Σαββατο και συμφωνα με οτι εχετε δειξει απ τις  κινησεις σας μεχρι τωρα, για ποιο λογο δεν ισχυουν οπως θα ηταν λογικο απο 1 του μηνα, ή εστω απο Δευτερα, αλλα απο την Τριτη 2/11..;

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος ΕΚΤΟΣ απο τις Αμερικανικες Εκλογες που διεξαγωνται στις 2 Νοεμβριου..;

και αν οντως ειναι αυτος ο λογος και δεν ειναι μια ακομα συμπτωση, τι σκοπο εξυπηρετει η ταυτιση των νεων μετρων με την αναδειξη του νεου προεδρου της Αμερικης, στα προσεχη σχεδια σας που αφορουν τη ζωη των ψεκασμενων-αυτοχθονων ή μη, σ αυτη τη χωρα..;

οκ ξερω οτι δεν θα παρω απαντηση στο ερωτημα μου αλλα ετσι για την ιστορια βρε αδερφε.. #ψεκαστειτε ή μαλλον #σκεφτειτε



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Παραδέχονται ότι μας ψεκαζουν, μόνο που άλλοι ψεκαστηκαν και άλλοι όχι. Αυτοί που δεν ψεκαστηκαν δε δέχονται τα παραμύθια τους.

  2. ονειρευτης 11/01/2020 @ 3:21 ΜΜ

    οι χαρακτηρισμοι ειναι πολυ καλοι
    θα προσθεσω απλα μερικους ακομη
    πολιτικος βρυκολακας,κλωνος του τσολακογλου και των δοσυλογων της κατοχης,πολιτικος νταβατζης των αριτεροδιεθνιστοκαπιταλων πολυεθνικων των φαρμακων και της τεχνολογιας,τσιρακι των χαζαροεβραιων τραπεζιτων,μαριονετα του βερολινου,εφιαλτης της ελληνικης πολιτικης ιστοριας..
    σταματω …. θα μπορουσα να γραφω μεχρι να “ξεψεκαστω”…λαθος.να κουραστω ηθελα να γραψω…

  3. Για να ακολουθήσω κι εγώ όσα διαβάζω τόσα χρόνια απο αυτήν την ιστοσελίδα…
    Τρίτη = 3η = 3
    3 Νοε= 3/11

    Όλο μαζί… 3311 !!!
    Ή μήπως λέω καμιά βλακεία;;;

  4. Δημητρης Κ. 11/01/2020 @ 5:41 ΜΜ

    Για να ταιριαζει με τις μασωνικες αηδιες τους με τα νουμερα..
    3/11/2020
    3Χ11=33 (Νατο το 33 παλι)
    Και 33Χ2020 = 66.660

    3 εξαρια συν 1 δωρο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*