21:14 - 28/10/2020

«Δεν πήγαν να τιμήσουν την πατρίδα, πήγαν να προδώσουν την πατρίδα!» Άδωνις στον Ευαγγελάτο 28/10/20

Διαφημίσεις

Οι παρελάσεις κόντρα στις απαγορεύσεις, με το σχόλιο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο (MEGA, 28/10/2020)

Εάν αυτή οι συμπολίτες μας  ο Γεωργιάδης και ο Ευαγγελάτος είναι Έλληνες και αγαπάνε την πατρίδα μας και τους συνέλληνες εγώ τότε είμαι εξωγήινος. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδος και οι παρατρεχάμενοι μαζί και όλα τα κανάλια τα Μ.Μ.Ε. Της Ελλάδος είναι εναντίον του έθνους των Ελλήνων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΡΑΣΟΠ@ΥΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ . ΚΑΙ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΜΟΥΦΑ ΪΟ.

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 10/28/2020 @ 10:23 ΜΜ

    ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ…
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1880 ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΖΩΝ ΣΟΥΙΝΤΟΝ;
    “ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ”
    ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ. ΣΚΕΤΟ ΠΟΡΝΕΣ.
    —————————————————————————————-

    «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ»

    John Swinton (1829-1901): Σκοτσέζος οικονομολόγος, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα NewYorkTimes (1860-1870) και στην προοδευτική εφημερίδα TheNewYorkSun (1875-1897). Ανάμεσα στις επιτυχίες του συγκαταλέγεται συνέντευξη που πήρε από τον KarlMarx τον Αύγουστο 1880 και δημοσιεύτηκε στην προοδευτική εφημερίδα Sunστις 6 Σεπτεμβρίου 1880. O John Swinton, όταν μια νύχτα του 1880 σε μια σύναξη δημοσιογράφων κάποιος έκανε μια πρόποση «στο ανεξάρτητο του Τύπου», απάντησε:

    «Δεν υπάρχει κάτι, μέχρι τη σημερινή μέρα στην Αμερική, που να χρίζει τον τίτλο ‘ανεξάρτητος Τύπος’. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Δεν υπάρχει ούτε ένας από εσάς που να τολμάει να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, και αν το κάνετε ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα τυπωθεί ποτέ.
    Πληρώνομαι εβδομαδιαία για να κρατάω τις έντιμες απόψεις μου έξω από την εφημερίδα με την οποία συνδέομαι. Άλλοι από εσάς λαμβάνετε παρόμοιους μισθούς για παρόμοια θέματα και όποιος από εσάς φανεί τόσο ανόητος ώστε να γράψει ειλικρινείς απόψεις, θα βρεθεί στο δρόμο να ψάχνει για άλλη δουλειά. Αν επέτρεπα στις ειλικρινείς απόψεις μου να εμφανιστούν στην εφημερίδα μου, πριν περάσουν 24 ώρες, θα έχανα τη δουλειά μου.
    Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφορα, να διαστρεβλώνει, να διαβάλει, να κολακεύειτο θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω τι ανοησία είναι αυτή η πρόποση στον ‘ανεξάρτητο Τύπο’.
    Είμαστε υποτελείς και εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

  3. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 10/29/2020 @ 1:47 ΠΜ

    Να σε ποιους δώσατε 39% ρε αχρηστοι ψηφοφόροι. Πρώτη φορά που είπε μια σωστή κουβέντα ο Γεωργιάδης σας είπε προδότες και είστε αφού αποδεικνύεται περίτρανα κάθε 4 χρόνια ότι όποιον ψηφίσετε ο σκοπός του είναι να καταστρέψει τη χώρα.68000 ηλίθιοι ψήφισαν τον Αδωνη (Αδωνης με αυτά τα μούτρα εγώ θα έκανα μυνηση στη μάνα μου ) Και το ξέρετε και το πράξετε συνειδητά. Σαν τους δικηγόρους ένα πράμα ψεύτες ΚΑΤ επάγγελμα και συνείδηση. Και εις ανώτερα

  4. ανώνυμος 10/29/2020 @ 3:36 ΠΜ

    Ο λαλίστατος Άδωνης, πάλι από την φωλιά του μιλάει;; Γιατί;
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
    ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*