17:40 - 26/10/2020

Μια υποσχεση που εγινε πραξη και δεν με λενε Αλεξη ..!

Διαφημίσεις

Εχω διαφορα κοληματα σαν ανθρωπος , ειμαι σε μονιμο στοιχηματισμο με τον εαυτο μου !..

Δεν μου αρεσει να χανω …κακο του χαρακτηρα μου ! Δεν το δειχνω μονο και μονο για να μην με λενε κακομαθημενο ..αλλα δεν μου αρεσει να χανω !.. Ξερω να χανω ..δεν μου αρεσει ομως !

Πριν ενα χρονο νομιζω καναμε καποιοι φιλοι μαζι μια προσπαθεια στο χρηματηστηριο , χρησιμοποιησαμε συγκεκριμενο προγραμμα που δεν μας τα πηγε και τοσο καλα ! .. Απο οσο γνωριζω για οσο καιρο το καναμε ολοι μαζι δεν ειχαμε απωλειες λογο του προγραμματος μιας και το πηραμε χαμπαρι και το κλεισαμε ομαδικα !..Στην πορεια βεβαια με προσωπικες αποφασεις ο καθενας αλλος εχασε αλλος κερδισε ..!

Πριν κανα δυο χρονια αν τα λεω καλα παλι πηγα να δειξω τι μπορω να κανω στο χρηματηστηριο , το μεγαλο προβλημα μου ηταν παντα με ποιο τροπο θα ενημερωνεις αμεσα για καθε κινηση σου μιας και τα δευτερολεπτα εχουν τεραστια σημασια στο χρηματηστηριο ! .. Βεβαια τοτε το προσπαθησα με κρυπτονομισματα που η συμπεριφορα ειναι τελειως διαφορετικη απο οτι στο κανονικο χρηματηστηριο ..! Δεν ξανα ακουμπαω κρυπτο ξανα !>. Γενικα με κυνηγαει η καταρα του ουρανου αφου καταφερα να πετυχω το απιστευτο και να το χασω απο τα χερια μου ..φαινεται ο θεος θυμωνει σε σχεση με μενα και τα χρηματηστηρια !.. (Μιλαω για την αποφαση μου να εξαντλησω την φαρμα απο μπιτκοιν και να φτιαξω-συντηρησω μαζι με τους συνεργατες μου το Ελληνικο Νομισμα ..τα ηθελα τα επαθα !..)

Με το κολημα ομως σφηνωμενο μεσα μου να θελω παντα να κλεινω της ανοικτες υποθεσεις και μιας και δεν καταφεραμε ποτε να κανουμε μια επι καιρου μελετη και παρατηρηση των πραξεων μου στο χρηματηστηριο ΖΩΝΤΑΝΑ και αμεσα .. τελικα σημερα εφτασα στην πηγη να πιω νερο !

Στα δεξια του κατοχικα νεα θα δειτε σε λιγο ενα μπανερ οπου θα δειχνει σε ζωντανο χρονο την εξελιξη μου στο χρηματηστηριο νομισματων ! (Ισως να αργησει μερικες ωρες να συντονιστει) Ετσι αν ειναι να φαω ξυλο να το φαω πανηγυρικα και με αποδειξη…ωστε να με κραξουν και οι πετρες …! Η δοξα θελει τολμη και θυσιες !…

Ταυτοχρονα οσοι φιλοι ασχολουνται με το χρηματηστηριο θα μπορουν αν το θελησουν να συνδεθουν επενδυτικα πανω στις δικες μου επιλογες (ετσι σε μηδεν χρονο η ολοι μαζι ξυλο οι ολοι μαζι κερδος ) !

Δεν εγγυωμαι οτι θα κερδισω ( δεν λεω σε κανεναν να ερθει να επενδυσει ) , δεν προτρεπω κανεναν να ξεκινησει της επενδυσεις σε νομισματα , δεν συστηνω καμια προταση επενδυτικης μορφης , ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΩ σαν ρελιατυ τι θα κανω καθε μερα !..

Αν εσυ αποφασισεις να ακολουθησεις την δικη μου υστερια δεν σου δινει κανεις καμια εγγυηση οτι δεν
θα χασεις !..

Το σιγουρο ειναι οτι δεν το κανω για να χασω !Θυμησου οτι εχω θυμωσει και πλεον αυτην την χαβουζα του πολιτισμου θα την εκμεταλευτω με τα οπλα της .!

Ακολουθω ενα αμυντικο συστημα εγκλωβισμου …καπως ετσι θα μπορουσα να το ονομασω…αλλα στην περιπτωση που παω πολυ καλα μην με ρωτησετε τι κανω! Δεν λεω σε κανεναν τι κανω και πως ..!

Καλη διασκεδαση λοιπον …σε περιπτωση που πεσω σε κουβα να ειστε μαζι μου ευγενικοι και οχι προσβλητικοι γιατι περαν της τσεπης μου που θα πονεσει …ποναει πιο πολυ η ψυχη μου !…Ευαισθητος γαρ!…

Οποιος θελει να γινει follower στο κοινωνικο δικτυο για traders μπορει να με βρει εδω www.zulutrade.com?ref=2211045

Τον λογαριασμο τον ελεγχει ο συνεργατης μου Νικολαος Μπουλης (ναι ναι αυτος με το νομισμα ..που να μην τον συναντουσα ποτε μπροστα μου χαρ χαρ χαρ )… για αυτο αν δειτε μεσα το ονοματακι του στην φωτο του Stranger ειναι γιατι παμε αγκαλιτσα πολλα προτζεκτ !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*