21:49 - 25/10/2020

Για φαντασου κλεισαμε ενα ζωδιακο κυκλο…. πως θα ειμαστε στον επομενο;..

Διαφημίσεις

Εγω θα αφησω ελευθερη την ηλεκτρονκη μου πενα να ταξιδευσει με οδηγο την φαντασια μου …δεν θα ειμαι τσγγουνης , δεν θα ειμαι συναισθηματικος ..ελευθερα θα αμολησω τις ιδεες να γεννηθουν μεσα στο ατοπο του Ιντερνετ ..!

Φτασαμε να κλεισουμε εναν ζωδιακο κυκλο…ειμαστε στην Εποχη του Υδροχοου και απο παλια τραγουδουσαν για την εποχη της αγαπης ..! Μην χεσω μεσα ..για να ερθει η αγαπη μαλλον πρεπει πρωτα να ερθει ο θανατος στους περισσοτερους ..ξεχασαν να το γραψουν αυτο οι στιχουργοι!

Που ειμαστε σημερα σαν ανθρωπινη ιστορια ;…Τοσες χιλιαδες χρονια ..τοσο μεγαλη “εξελιξη” και τοσο μεγαλος “πολιτισμος” και ειμαστε ..που; Μασκοφοροι εκδικητες με το σκατο στην καλτσα απο εναν αορατο εχθρο οπου η “επιστημη” μας ..θεραπευει με προστιμα , νομους και κανονες ..που γαμανε μεν την Ελευθερια μας ..αλλα μας κρατουν ζωντανους απο εναν θανατηφορο ιο ..που μοιαζει πολυ με την Γριπη τουλαχιστον στα νουμερα ειναι ιδιος ..που την εχουμε τοσα χρονια…κοκ κοκ !

Μαλιστα , η ανθρωποτητα εκανε εξελικτικα τεραστια αλματα με την ανακαλυψη του Ηλεκτρονικου τσιπ .. με τους υπολογιστες κοκ…με το που καταφεραμε να κανουμε αποθηκευση πληροφοριας αρχισαμε την κουρσα εξελιξης..και εκει που καποτε ηθελες εναν κτιριακο οροφο να αποθηκευσης κατι τωρα θες ενα αρχιδακι σαν σπιρτοκουτο και πολυ λεω !

Γκατζεταριστηκαμε ολοι , εχουμε προσβαση στην υποτιθεμενη “ελευθερη” πληροφορια … οπου αλλοι ελεγχουν μιας και ειναι αυτοι που και την δημιουργουν και που κανουν τον τροχονομο στο που θα φτασει ..!

Ολα αυτα μεσα στον προηγουμενο ζωδιακο κυκλο ..!Που νικητες εβγαλε ενα τσουρμο οικογενειες που ελεγχουν τον κοσμο!

Λενε οτι η εξελιξη μας συνεχεια θα αυξανει και θα κινουνται πλεον ολα με ταχυτητα φωτος στις εξελιξεις του πολιτισμου μας !!..

Και λεω εγω αν μεχρι σημερα φτασαμε εδω και ειαμαστε ετσι οπως ειμαστε πως στο διαολο θα ειμαστε στον επομενο ζωδιακο και με την τοτε συγκομιδη και αλλαγη θεων και συνηθειων ;;..

Δεν το πιανεις μανα μου ;..Για βαλε κατω και σκεψου αυτη την πλεμπα που λεμε κοινωνια να συνεχισει ως εχει και οι πρωτοι που ελεγχουν τα παντα να εχουν για αλλα δυο χιλιαδες χρονια στα χερια τους τις επιστημες και την πληροροφορια ..τι προκειτε να γινει; ..Πως το βλεπεις;

Αν σημερα μιλανε για το να ζησουμε αιωνια μεσα απο τα κομπιουτερς σε δυο χιλιαδες χρονια τι θα λενε αν συνεχισει αυτος ο πολιτισμος την εξελιξη του; ..

Ειδες λοιπον που υπαρχει λογικο κενο σε αυτον τον πολιτισμο; Ειδες οτι υπαρχει τοιχος στο λαθος; Ντουβαρι στην λαθος πορεια !…

Αν αφησεις δηλαδη της κατσαριδες που ειμαστε εμεις σημερα να συνεχισουν με το ιδιο βιολι οπως σημερα να εξελισσονται τι στο διαολο κοσμος θα ειναι στον επομενο ζωδιακο;;…!

Αρα και απλα πραγματα χωρις φοβο και παθος ..μας λειπει μονο η μερα της συγκομιδης, η ημερομηνια και οχι η λογικη να σκεφθεις αν θα συμβει η οχι!!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Λογο στο λογο και ξεχαστηκαμε…..
    Το βλεμμα σου το σκοτεινο…
    Οτι μας βρηκε και οτι μας λυπησε…..

  2. Ο Παπάζογλου το τραγούδησε 20 χρόνια πριν: ” μπαίνουμε στον υδροχόο και θ ανάψουνε φωτιές, οι καιροί νερό θα φέρουν, έτσι λεν αυτοί που ξέρουν… ”. Ποιοι άραγε ξέρουν? Και τι ήξερε ο στιχουργός?

  3. ΠάνοςΓέριμου 10/26/2020 @ 4:56 ΠΜ

    Τό ζώδιον τού Υδροχόου δέν προβλέπει καλά πράγματα αλλά σύγχυση = σύν+χύση διαφόρων ειδών νερών = πραγμάτων…. Πάντοτε τό ήξερα. Εξ’ άλλου εάν διαβάσετε διατριβές από αστρολόγους, θά ιδείτε ότι κεκαλυμμένα καί μέ διπλομματία αλλά συνάμα συνέπεια υπονόησης…. μάς λένε ότι ό Υδροχός φέρνει τό χάος, τήν αλλαγή μέσα από τό χάος… αλύπητον ανέλεον χάος… Όποιος αντέξει, ΄όποιος αντέξει σαρκίον, ΄όποιος αντέξει ψυχή… εκεί παίζεται τό παιγνίν….

  4. η εποχή του Υδροχόου δεν έχει καμιά σχέση με την παγκόσμια, συμπαντική “αγάπη” …. όλες αυτές ήταν οι παπάντζες της εποχής των Ιχθύων, ο Υδροχόος με τα συναισθήματα ελάχιστη σχέση έχει. Έχει ΑΠΟΛΥΤΗ σχέση με την Τεχνολογία και τις Επιστήμες, με την αλληλεγγύη επειδή χρειάζεται -θα χρειαστεί οπωσδήποτε- για την επιβίωση κι όχι επειδή “αγαπιόμαστε” και είμαστε “καλοί άνθρωποι” !! Για λόγους πρακτικούς, για την επιβίωση όλων. Ο Υδροχόος είναι αέρινο ζώδιο, λειτουργεί ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ!! Παρόλα αυτά, για το ποιά ομάδα, ποιά κλίκα, ποιά σέκτα θα κυβερνήσει τελικά τον κόσμο δεν ευθύνεται ο Υδροχόος ούτε η εποχή του, είναι δική μας ευθύνη ο κόσμος που θα φτιαχτεί…. ο Υδροχόος δεν γνωρίζει από “αυταρχισμούς” και “επιβολές της τάξης” αυτά είναι αντιυδροχοϊκές ποιότητες, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Αν αποκτήσουμε ολοκληρωτικά καθεστώτα θα φταίμε μόνο εμείς!!!

    • συμπληρωματικά 10/27/2020 @ 11:30 ΠΜ

      συμπληρωματικά, για να βοηθήσω στην κατανόηση του προηγούμενου σχολίου μου, εξηγώ το εξής: Αν τελικά επιβληθεί η ΝΤΠ έτσι όπως το έχει σχεδιάσει, αυτό θα το έχει καταφέρει με όλη την προεργασία που έκανε κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων όπου οι άνθρωποι έτρωγαν το σανό αμάσητο σε θρησκείες, ιδεολογίες και κάθε είδους ευφυολογήματα για να χάνουν διαρκώς το κέντρο τους και το δρόμο τους. Για να μη βλέπουν τον αληθινό εχθρό αλλά μόνο τον “αντίπαλο” της όποιας σέκτας τους…..
      Τώρα που μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου λοιπόν, είτε η ανθρωπότητα (ο Υδροχόος είναι ανθρώπινο ζώδιο, με άνθρωπο συμβολίζεται όχι με ζώο, αγαπάει πολύ τον άνθρωπο) θα ξεσηκωθεί ως οφείλει να κάνει αν θέλει να χαρακτηρίζεται από τις ποιότητες τις Υδροχοοϊκές και να ευνοηθεί από αυτές χτίζοντας έναν νέο κόσμο που η συνεργασία και η αλληλεγγύη θα είναι προαπαιτούμενο για την επιβίωση, είτε θα επιβληθεί το καθεστώς της ΝΤΠ και θα χρησιμοποιήσει τα μέσα του Υδροχόου για την επιβολή και τον έλεγχο (Τεχνολογία και Επιστήμη) και θα πατήσει την ανθρωπότητα στο κεφάλι .
      Διαλέξτε….

      Πολλά δε, από τα σημερινά παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 και μετά, ο κύριος τομέας επαγγελματικής τους απασχόλησης και σταδιοδρομίας θα είναι η διαχείριση των πόρων του πλανήτη καθώς δε θα φτάνουν πια για όλους και θα πρέπει να μοιράζονται σωστά!! Τουλάχιστον το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού θα ασχολείται με αυτή τη δουλειά.

      Άρα, τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά ούτε εύκολα, δεν “αλλάζουν” έτσι οι εποχές και εμείς καθόμαστε και τις κοιτάμε από το παράθυρο…. δεν τα κάνουμε σκατά όλα και μετά περιμένουμε ποιός θα έρθει να καθαρίσει…

      Επιπλέον, καμία απολύτως μετάβαση σε ζώδιο/εποχή δεν έγινε αναίμακτα.
      Θέλετε δε θέλετε τελικά, κάποιοι θα ξεσηκωθούν και θα χυθεί πολύ αίμα να το ξέρετε αυτό…
      Σε κάθε αλλαγή εποχής, έχουν γίνει πολλοί και άγριοι πόλεμοι πριν οριστικοποιηθεί η αλλαγή της εποχής.

  5. Ιωαννης 11/01/2020 @ 8:06 ΜΜ

    9:20 το πρωί της 1ης Νοεμβρίου 1755, ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων για τους καθολικούς, η Λισαβόνα συγκλονίζεται από την οργή του Εγκέλαδου.

    9 20 … 1920 …1 – 11 …. 1755 == 18

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%9b%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b2%cf%8c%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%a4%ce%b1-9-%ce%a1%ce%af%cf%87/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*