22:01 - 24/10/2020

Οχι δες το και πες μου οτι τοσα χρονια σου λεω μ…….

Διαφημίσεις

Τι εγινε βαρανε στα παιδια τωρα;..Βαρανε την μικρη ηλικια ωστε σε μεγαλυτερη ηλικια και μετα απο το παγκοσμιο πειραμα υποταγης οποιος φτασει στην πληροφορια να ακουσει ..ρε μεγαλωσες τι ειναι αυτα που λες ;;;…

Για φαντασου ενα παιδι που θα γινει 30 ετων και βρεθει στην πληροφορια περι κρυφων ομαδων συμβολισμων κοκ κοκ ..να ανακαλυψει οτι τα συμβολα αυτα ειναι απο τα παιδικα του χρονια ..τι θα πει; ..Α βρηκα την αληθεια η τι μαλακιες ειναι αυτες χαχαχαχα;;….

Τουλαχιστον εσυ τα ειδες πριν βγουν οι επικυριαρχοι να ριξουν μελανι στην νεα γενια … και κατσε γιατι γινεται ολο και πιο παραξενο το θεμα ..!

Αναμεσα στους γραμμικους και τους γονατισμενους και τα παιδια ..αναμεσα στις γενιες του υπνου και τα σημερινα παιδια υπαρχει μια γενια ..εμεις που ειδαμε πισω απο την κουρτινα ..τι σκοπο εχουν να μας κανουν ωστε να ξεχαστει η αστοχια τους με το Ιντερνετ που ξεφυγε η πληροφορια ..πως ο μικρουλης που θα στασει στα 30 θα πεις ..μαλακιες αν εκει υπαρχει ενας παπους να του πει οχι δεν ειναι ;;…

Συγκομιδουλα εμπρος μας μηπως ;..

Δες το ρε φιλαρακο και θυμησου οτι ΠΡΩΤΟΣ στην ελλαδα (Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει για τον κοσμο) σου εδειξα την συνηθεια της κυριας να κρατα τα χερακια της ετσι..και μετα μαζι ειδαμε ολο και περισσοτερους κοκ…δες το βιντεακι και πες μου οτι σου ελεγα μ@λακιες ….δες το βιντεακι και πες μου τι μυριζεις;..Που το πανε το εργακι;

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΚΥΤΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ STRANGER,ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΜΟΣΧΕΔΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΟΥΝ!!!
    ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΔΙΟ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΟΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ,ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΕΧΔΙΟ ΤΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΒΑΘΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ,ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΛΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ.ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ!!!ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ ΟΨΙΝ,ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΟΤΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ(ΣΑΤΑΝΑΣ),ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ,ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ,ΑΠ ΤΟ ΑΦΟΡΗΤΟ ΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!!ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ,ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΓΙΑΧΒΕ!!!
    ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ!!!!
    ΙΣΧΝ

  2. Αστέριος 10/25/2020 @ 12:09 ΠΜ

    https://lockdownsceptics.org/?s=Danish+mask+study

    Επειδή οι βάσεις για να γίνει πολύ χειρότερο έχουν μπει και επειδή ξεκινάει να είναι αρκετά ενοχλητική η ιστορία πρέπει αναγκαστικά να συσπειρωθούμε. Άλλωστε τι είμαστε; Δανεικά κορμιά για ένα απειροελάχιστο χρονικό διάστημα σε αυτό τον κόσμο. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε το παράλογο…εδώ φτάσαμε. Πάντα δύο μυαλά είναι καλύτερα απο ένα κοκ. Μη χάνουμε χρόνο

  3. Μεταφραση :

    Αγορασε τωρα την πρωην νικητρια απο την κουφια γη, διαθετη ερπετοιδη δυναμη και με την κρυφη κυβερνηση ελεγχη την επιπεδη γη..!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*