17:17 - 19/10/2020

Ο μαζικός εμβολιασμός στην Μόσχα κατά του COVID-19 ξεκινά τον Δεκέμβριο

Διαφημίσεις

Τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο, προγραμματίζεται να ξεκινήσει μαζικός εμβολιασμός κατά του κοροναϊού στην πρωτεύουσα, ο οποίος θα είναι η τελική νίκη επί της πανδημίας, δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιανίν.

“Τον Νοέμβριο, η Μόσχα σκοπεύει να λάβει την πρώτη, λίγο πολύ μεγάλη ποσότητα εμβολίου κατά του κοροναϊού. Τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο θα ξεκινήσουμε μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού”, έγραψε ο δήμαρχος στο blog του τη Δευτέρα.

“Και αυτή θα είναι η τελική νίκη επί της πανδημίας”, είπε. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, κατανοεί απόλυτα την τεράστια κόπωση των Μοσχοβιτών από αυτό που έπρεπε να αντιμετωπίσουν το 2020.

Αλλά η ελαχιστοποίηση του κινδύνου και, επιπλέον, η προσποίηση ότι δεν υπάρχει δεν είναι επιλογή. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς.

Μόνο μια νηφάλια αξιολόγηση της κατάστασης θα επιτρέψει την εξεύρεση της σωστής λύσης, δήλωσε ο Sobyanin.Σημείωσε ότι τελικά, δεν κάνουμε επιλογή μεταξύ καλού και κακού.

Όλες οι αποφάσεις είναι κακές. Πρέπει να επιλέξετε το μικρότερο από τα δύο κακά. Αλλά αν δεν γίνει τίποτα σήμερα, αύριο θα πρέπει να λάβετε πιο σκληρά, πιο ριζοσπαστικά και πιο δυσάρεστα μέτρα, προειδοποίησε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με τον Sobyanin, «στη Μόσχα καταφέραμε να βρούμε έναν βέλτιστο τρόπο, προχωρώντας με τον οποίο μπορούμε να προστατέψουμε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και να διατηρήσουμε επαρκή ποσότητα ρουτίνας ιατρικής περίθαλψης και, από την άλλη πλευρά, μπορούμε να αποτρέψουμε ένα συνολικό κλείδωμα που θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία στην οικονομία και τα εισοδήματα των ανθρώπων.

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και οι κοινές προσπάθειες όλων των κατοίκων της πόλης αποτελούν την κύρια προϋπόθεση για επιτυχία, τόνισε ο δήμαρχος της Μόσχας.Ρωσικά εμβόλια κατά του κορανοϊούΤο πρώτο ρωσικό εμβόλιο ήταν η ανάπτυξη του Ινστιτούτου. Gamaleya του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας, που ονομάζεται “Sputnik V”.

Τώρα υποβάλλεται σε ένα στάδιο έρευνας μετά την εγγραφή στη Μόσχα, στο οποίο θα λάβουν μέρος 40 χιλιάδες άτομα, το ένα τέταρτο των οποίων θα λάβει εικονικό φάρμακο. Παράλληλα, χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό ομάδων κινδύνου – γιατρούς, εκπαιδευτικούς.

Το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο “EpiVacCorona” του επιστημονικού κέντρου “Vector” του Rospotrebnadzor καταχωρήθηκε στις 14 Οκτωβρίου.

40 χιλιάδες άτομα σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας θα συμμετάσχουν επίσης σε μελέτες μετά την εγγραφή του φαρμάκου. Επιπλέον, θα δοκιμαστεί χωριστά σε 150 εθελοντές άνω των 60 ετών.

Το Κέντρο Chumakov της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών έχει αναπτύξει το δικό του εμβόλιο, είναι ένα ολόκληρο εμβόλιο virion που περιέχει έναν ολόκληρο ιό. Αυτό το εμβόλιο υποβάλλεται επίσης σε κλινικές δοκιμές, με συμμετοχή 300 εθελοντών. Το φάρμακο αναμένεται να καταχωριστεί πριν από το τέλος του έτους.

Μόσχα. 19 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ:https://www.interfax.ru/moscow/732065

φωτο αρχειου

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*