15:16 - 19/10/2020

ΡΩΣΙΑ:Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής για την Προστασία της Υγείας Leonid Ogul πρότεινε να εισαχθούν ηλεκτρονικά διαβατήρια εμβολιασμού στη χώρα για τα παιδιά.

Διαφημίσεις

Ο βουλευτής Leonid Ogul και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικής Δούμας για την Προστασία της Υγείας πρότεινε να εισαχθούν ηλεκτρονικά διαβατήρια εμβολιασμού στη χώρα, σημείωσε ότι τέτοια έγγραφα θα επιτρέψουν τη συλλογή επιχειρησιακών πληροφοριών σχετικά με εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα παιδιά.

Επιπλέον, αυτά τα διαβατήρια πρέπει να περιλαμβάνουν όχι μόνο πληροφορίες σχετικά με την άρνηση εμβολιασμού, αλλά και τον λόγο άρνησης. Είναι – ιατρική απόρριψη ή εσκεμμένη άρνηση του γονέα για ορισμένες από τις πεποιθήσεις του.

Ο Ogul είπε επίσης ότι οι γιατροί πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τα παιδιά για ιατρική απομάκρυνση από τον εμβολιασμό.

Γι ‘αυτό, λέει ο αναπληρωτής, είναι απαραίτητο να αναπτυχθούν σαφείς οδηγίες  στους ιατρούς και να εισαχθεί προσωπική ευθύνη για παραβίαση αυτών των κανόνων.

Επιπλέον, ο αναπληρωτής προτείνει να ορίσει στη νομοθεσία ότι σε περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια, το κράτος εγγυάται στους πολίτες πλήρη υποστήριξη και προστασία.

ΠΗΓΗ:https://www.interfax.ru/russia/732088

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

ΜΟΣΧΑ 19/10/2020



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιωργος 10/19/2020 @ 3:26 ΜΜ

    Αυτο ειναι για αυτους που πιστευουν οτι ο πουτιν ειναι κατα της νεας ταξης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*