20:04 - 19/10/2020

Ό Δονάλτος Τράμπας Ομολογητής Χριστιανός….. Ακόμη καί άν ψεύδεται είναι καλύτερον από τό νά δηλώνει σατανιστής άμεσα ή έμμεσα….

Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=iFjdfm5nvAU&feature=push-fr&attr_tag=IcB-DJwV4U_hddC9%3A6

Ό Δονάλτος Τράμπας Ομολογητής Χριστιανός….. Ακόμη καί άν ψεύδεται είναι καλύτερον από τό νά δηλώνει σατανιστής άμεσα ή έμμεσα, καθότι ό λόγος ενός προέδρου είναι καταλυτικός επηρεάζωντας καί συναρμάζωντας τά πλήθη….. Σάς είχα γράψει ότι πληροφοριοδότης από τήν Ρωσσία μάς είπε μέ αδημονία, αβεβαιότητα, ανασφάλεια καί αγωνία ότι εάν χάσει τίς εκλογές ό Δονάλτος θά συντρέξει σφόδρα τό πρόγραμμα γενοκτονίας 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων….

 Χριστιανός, εύγε!…. Ακόμη καί εάν ψεύδεται είναι εποικοδομητικότερον από τά νά έχεις πρόεφανερά σατανιστή…. Αλλά δέν ψεύδεται, έχει συνταραχθεί, έχει μεταμεληθεί, έχει μετανοήσει, χωρίς νά σημαίνει ότι δέν είναι αμαρτωλός. Σάς είχα γράψει ότι πληροφοριοδότης από τήν Ρωσσία σέ καίρια θέση, μέ πλήρη αγωνία, αδημονία καί αβεβαιότητα μαράζωνε ότι εάν δέν εκλεγεί ο Δονάλτος, θά τρέξει σφόδρα τό πρόγραμμα γενοκτονίας 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΠάνοςΓέριμου 10/19/2020 @ 8:41 ΜΜ

    Μολοζζέ, όποτε λέγω τήν λέξη Χριστός ή Χριστιανός είσαι Αντιχριστιανός, όποτε δέν τήν λέγω ή τήν εννοώ, μέ κατσαδιάζεις επειδή δέν είμαι Χριστιανός….

  2. Γιωργος 10/19/2020 @ 8:50 ΜΜ

    Ο τραμπας μαλλον ειναι σε μια σεχτα δωδεκαθειστων και αυτο φαινεται απο την διακοσμηση του σπιτιου του που ειδα σε φωτο.
    Ασχολειται με κρονοης και διες και αλλα τετοια οπως ασχολουντε οι εβραιομασονοι και αλλες τετοιες σεχτες.
    Να θυμησω οτι ο κρονος θεωρουταν για τους αρχαιους ελληνες ο σατανας και ο διας ο θεος.
    Για οποιον πιστευει οτι ο τραμπ ηρθε για να σωσει την αμερικη η τον πλανητη μαλλον κοροιδευει τον εαυτο του.
    Οταν καποιος ανηκει σε τετοιες σεχτες αποκλειεται να εχει αγαθα αισθηματα και ολοι ξερουμε οτι ο τραμπ ανδρωθηκε μεσα στην σιωνιστικη σατανικη μαφια .ηγημα προς τα προβατα
    Αυτοι τον σωζανε απο χρεοκοπιες.
    Δυπλα του εχει ενα απο τα καθαρματα αυτα τον σιωνιστη γαμπρο του που ανηκει στην εβραικη μαφια της αμερικης και ειναι κολληταρι του αλλου καθαρματος του ισραηλ νετανιαχου γνωστος σε ολους .
    Κακα τα ψεμματα σωτηρια με σιωνιστες και ισρηλ ειναι οπως το σκοταδι με το φως.
    Τον μεσσια ετοιμαζουν και την παγκοσμια διακυβερνηση με πιο φιλικο αφος προς το προβατο.
    Ο χαξλευ το ξαναλεω ειχε πει θα μας κανουν χαρουμενους για την σκλαβια μας.
    Αρκει να δεις ποσο χαρουμενοι ειναι τα προβατα με τον τραμπ αν και δεν εχουν δει τιποτα θετικο εκτος απο φανταστικες σωτηριες παιδιων συλληψεις καποιων ασχετων δηλαδη μαριδα και χολυγουντιανα σεναρια τυπου Q.

  3. Σε καμία περίπτωση δεν λέει κάτι καλό για τον Χριστό. Συγκρίνει αυτός ο σιωνιστής τον εαυτό του με τον Χριστό; Χλευάζει, ειρωνεύεται. Σκεφτείτε που παραπέμπει αυτή η ειρωνεία. Ποιος θα μπορούσε να ειρωνεύεται τον Χριστό; Λέγοντας Θεό δεν εννοεί τον χριστιανικό Θεό. Εννοεί τον εβραϊκό θεό. Στην Καμπάλα πιστεύει. Έχει και στο γραφείο του βραβείο με το δέντρο της ζωής της Καμπάλα και το θαυμάζει. Φυσικά παραπλανά το πλήθος. Είναι ένας μεγάλος ηθοποιός και απατεώνας

  4. Καποιοσ 10/19/2020 @ 11:14 ΜΜ

    ΆΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟΣ
    ΆΛΛΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ
    ΆΛΛΟ Η LIGHT ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΠΟΙΗΣΗ,
    ΆΛΛΟ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΉ ΝΤΠ.
    ΑΠΛΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.
    Η LIGHT ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΉΝ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ
    ΜΈΧΡΙ ΤΟ 1984.

  5. Μη φοβάσαι αυτόν που δηλώνει εχθρός σου. Να φοβασαι αυτόν που δηλώνει φίλο σου. Τον εχθρό τον βλέπεις μπροστά και ξέρεις τι να κάνεις. Τον φίλο τον θεωρείς φίλο;;;;;;;; επειδή έτσι σου δηλώνει;

  6. Έτσι γιατί έχω κάτι να πω 10/20/2020 @ 12:54 ΠΜ

    Φυσικά δεν γνωρίζω αν όντως τον έπιασε ο ιός και πως σε 5 μέρες έγινε καλά και βγήκε,κι εμείς τρέχουμε σε καραντινες για 14 μέρες
    . Η έχει βρει το φάρμακο, η δεν είχε ποτέ τιποτα και μας δουλεύει ψιλό γαζί, για τους δικούς του λόγους, προεκλογικά. Φυσικά εμείς δηλώνουμε χριστιανοί. Ίσως γιατί κάποιοι από μας πραγματικά πιστεύουμε η ίσως γιατί κάποιοι άλλοι θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι χριστιανοί. Μη ξεχνάμε ότι σε κάποιο σοβαρό θρησκευτικό γεγονός μαζεύονται όλοι οι πολιτικοί μας με κατάνυξη. Κάνουν το σταυρό τους με ευλαβια. Κι εμείς οι τριγύρω τους βλέπουμε και μετά τους ψηφίζουμε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*