ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ

· Κατοχικά Νέα

DIADILOSI-ADEDY_kai_LibyiΟλοκληρώθηκε το συλλαλητήριο που είχαν καλέσει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6μμ της Τρίτης, με στόχο τη διαμαρτυρία «στη σκληρή λιτότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων τους που προωθούνται προς όφελος του κεφαλαίου και των τραπεζιτών» και με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, απαιτείται «η συστράτευση με τους εργαζόμενους της Ευρώπης και να αντισταθούν στο αντιλαϊκό, Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας».
Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν«Όλοι στους δρόμους», «Κλέβουν δικαιώματα ενός αιώνα, όλοι μαζί στον δρόμο του αγώνα», «Όπου περνάει το ΔΝΤ κλείνουν σχολεία», «Το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας και τα μνημόνια μας οδηγούν στην εξαθλίωση». Οι εξελίξεις στη Λιβύη τροφοδότησαν τη συνθηματολογία, με αποτέλεσμα να ακουστούν και αντιπολεμικά συνθήματα, με τους συγκεντρωθέντες να κάνουν λόγο για πόλεμο των πετρελαίων. Στο τέλος του συλλαλητηρίου, πραγματοποιήθηκε και πορεία προς τη Βουλή. Ακολούθως η διαδήλωση κατευθύνθηκε, στη βρετανική πρεσβεία, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συνέχεια στην αμερικανική πρεσβεία.
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

FEATURED

Πέθανε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε ηλικία 90 ετών – Καλό ταξίδι, «Καπετάνιε»

Χαρτονομίσματα ευρώ σε φωτογραφία αρχείουFEATURED

Μετρητά ή κάρτα; Τι πραγματικά ισχύει στην ΕΕ – Η υποχρεωτική αποδοχή, τα ΑΤΜ και ο νέος κανονισμός που εκκρεμεί

Κέρκυρα, φωτογραφία αρχείου του νησιούFEATURED

Κέρκυρα: Νεκρό βρέφος οκτώ μηνών – Νεκροψία θα διερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *