Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:29 - 13/10/2020

Δολοφονία Ρομά : Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο 64χρονος – Πυροβόλησε τον 18χρονο στα 11 μέτρα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι αναφέρεται αναλυτικά στην δικογραφία.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 64χρονος ηλικιωμένος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα έναν 18χρονο Ρομα στην Καλαμάτα, όταν εισέβαλε μαζί με δυο ανήλικους συνεργούς του για ληστεία στο σπίτι του σε χωριό του δήμου Μεσσήνης.

Έκτοτε ομάδες Ρομά σε διάφορα σημεία της Ελλάδας έχουν ξεσηκωθεί καθώς μια λανθασμένη ανάρτηση στο Τικ Τοκ ανέφερε πως ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος.

Τι  αναφέρεται στη δικογραφία για την ληστεία και την ανθρωποκτονία

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» και τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία, οι τρεις δράστες (σ.σ. οι δυο ανήλικοι) όντως εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου για να ληστέψουν από ανασφάλιστη πόρτα.

Ο 18χρονος Ρομά που έχασε τη ζωή του κατάφερε να αρπάξει ένα κουτί με κάποια χρυσαφικά. Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε τη συνέβη και άρχισε να φωνάζει. Οι δυο ανήλικοι συνεργοί του 18χρονου διέφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι. Ο νεαρός, ωστόσο, σύμφωνα με τη δικογραφία απώθησε τον ηλικιωμένο και διέφυγε και αυτός από το ίδιο σημείο.

Τότε ο ηλικιωμένος πήγε στην κρεβατοκάμαρά του και πήρε την καραμπίνα του, βγήκε στο μπαλκόνι και αρχίσε να πυροβολεί κατά των τριών δραστών. Οι πυροβολισμοί όπως τονίζεται στη δικογραφία έγιναν από απόσταση 11 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρουν τον έναν από τους δράστες στην κοιλιά και τον θώρακα.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του 64χρονου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση αυτοψίας που έγινε στο σπίτι του ηλικιωμένου βρέθηκαν πέντε κάλυκες αλλά και κηλίδες αίματος πάνω στην μάντρα από την οποία προσπάθησε να διαφύγει ο νεαρός που έχασε τη ζωή του.Σημειώνεται πως για τον ηλικιωμένο εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

to10.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Παιδί του 80 10/13/2020 @ 4:10 ΜΜ

    Και γιατί δεν έκανε ότι κοιμάται, ποιος του είπε ότι έχει δικαίωμα προστασίας αυτά μόνο φασίστες τα κάνουν, “”” αμ α

  2. Παιδί του 80 10/13/2020 @ 4:27 ΜΜ

    Άκου εκεί να μην αφήνεις το κακομυρι το γιφτακι να σου πάρει τα δαχτυλίδια και της βερες, ( όπλο κατοχή με ραβδοτα και αλλαγή στο νομό δικαίωμα αυτοαμηνας) νόμιμα μπαμ και κάτω,. όταν το κράτος δεν κάνει δεν μπορεί όπως και να είναι κίνδυνος έρχεται ( αλλά έλα που θέλουν να πάρουν και του κυνηγίου , που έχουμε μπλέξει και πώς θα τελειώσει όλο αυτό δεν ξέρω “

  3. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 10/13/2020 @ 5:52 ΜΜ

    Αρχίσανε τις μαλακιες για να δικαιολογήσουν τα α αδικαιολόγητα. Πως πήγε να πηδήξει την μάντρα και να φύγει με την όπισθεν και τον βρήκαν οι σφαίρες στο στήθος. Μέχρι να πάει να πάρει την καραμπίνα να βγει στο μπαλκόνι θέλει κομματάκι χρόνο. Αν τον έπαιρναν οι σφαίρες στην πλάτη θα ήταν απρόσφορη απόπειρα . Όποτε βάσει των λεγόμενων των συνεργατών του εκλιπόντος θα υπάρξει νομική πλάνη και ο ηλικιωμένος για να μην προκληθεί και μένος θα πάει καταδικασμένος, δηλ και γδαρμένος και γ@μημενος. Παρωδία δίκη.

    • Γιώργος Μαριόλης 10/13/2020 @ 10:16 ΜΜ

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον άμοιρο άνθρωπο αλλά και για όλους μας Sir Μήτσο, έχεις απόλυτο δίκιο. Μας την έχει στημένη από παντού το σύστημα. Δηλαδή και δεν έχουμε ασφάλεια και θα πάμε φυλακή αν αμυνθούμε.

  4. Dr. Van Helsing 10/13/2020 @ 7:31 ΜΜ

    Το καημένο το σκατογυφτάκι…

  5. συμφωνα με τον δικηγορο του νεκρου ρομα ο δραστησ δεν δικαιολογειται γιατι τα κλοπιμαια ηταν μικρησ αξιασ…… ΑΡΑ τι εχουμε εδω ….. ο απλοσ λαουτζικοσ θα κανει οτι κοιμαται αλλα ο λεφτασ θα εχει το δικαιωμα να ριξει στο ψαχνο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*