Διαφημίσεις

Την προσοχή των καταναλωτών για ένα επικίνδυνο προϊόν που διανέμεται σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ μέσω διαδικτύου σαν συμπλήρωμα διατροφής και πιθανόν να διακινείται και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, εφιστά ο Εθνικός Ογρανισμός Φαρμάκων.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση τονίζεται:

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, το προϊόν Red-E tabs περιέχει τη φαρμακευτική ουσία SILDENAFIL. Τα προϊόν διανέμεται σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ μέσω διαδικτύου σαν συμπλήρωμα διατροφής, είναι μη εγκεκριμένο και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

Πιθανόν να διακινείται και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνουμε και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για επικίνδυνο συμπλήρωμα διατροφής”
  1. Για τα Κατοχικά αλλά και όποιον θέλει να κάνει μια έρευνα.
    Άσχετο αλλά άκρως εντυπωσιακό!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ρίξτε μια ματιά σε ΟΛΑ τα σάιτ, τα κανάλια και τα ραδιόφωνα και αν βρείτε μία, έστω μία, αναφορά για τον Κορονοϊό, ελάτε να μου το πείτε! Μόνο η ανακοίνωση του Πέτσα υπάρχει που λέει ότι τέρμα τα μέτρα προς το παρόν και εξετάζουν την διεύρυνση του ωραρίου των καταστημάτων μέχρι τις 1.00 το βράδυ.

    1. o ios eksafanistike ws diamageias apo ooola ta media ..opws eixe anevei aruro paliotera ///alla kai opws kanoun me ola …ayto den paei na pei oti arazoume bebaia alla etoimazomaste gia tin epomeni eklpliksi ..

      1. Σίγουρα κάτι άλλο θα κάνουν για να “προσκυνήσουμε” και μπορεί να είναι ακόμα πιο σκληρό απ’ ό,τι λένε, αλλά η γνώμη μου είναι ότι πρώτον θα αργήσει λίγο για να μην τους πάρουν χαμπάρι ΟΛΟΙ πλέον και τους κράξουν και δεύτερον θα είναι με άλλον τρόπο πιο “απαλό” φαινομενικά και χωρίς περιορισμούς που θα “αποδώσει” καλύτερα. Τρόποι υπάρχουν πολλοί να σε υποτάξουν και να τους ευγνωμονείς, όπως οι Αμερικάνοι μετά τους δίδυμους πύργους (αλλά και σε όλο τον κόσμο γενικά) που ζητούν πολλά αστυνομικά μέτρα για να “μην πάθουν κανένα κακό” από τους “τρομοκράτες”. Ακόμα και χρήματα είναι ικανοί να μας δώσουν πολλά και μετά να ξαμολήσουν τα κλεφτρόνια και τους απαγωγείς δολοφόνους για να ζητάμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ περιοριστικά μέτρα γιατί θα κινδυνεύουν “οι περιουσίες” μας. Μην ξεχνάς ότι τώρα ζητάμε περιπολίες της αστυνομίας στις γειτονιές ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ακόμα και την νύχτα για να μην μας βλάψουν οι λάθρο που οι ίδιοι έφεραν για να μας απειλούν και να μας βλάπτουν. Ας είμαστε έτοιμοι για τα πάντα και να μην ορμήσουμε όταν θα δούμε το “τυράκι”.

  2. Σίγουρα κάτι άλλο θα κάνουν για να “προσκυνήσουμε” και μπορεί να είναι ακόμα πιο σκληρό απ’ ό,τι λένε, αλλά η γνώμη μου είναι ότι πρώτον θα αργήσει λίγο για να μην τους πάρουν χαμπάρι ΟΛΟΙ πλέον και τους κράξουν και δεύτερον θα είναι με άλλον τρόπο πιο “απαλό” φαινομενικά και χωρίς περιορισμούς που θα “αποδώσει” καλύτερα. Τρόποι υπάρχουν πολλοί να σε υποτάξουν και να τους ευγνωμονείς, όπως οι Αμερικάνοι μετά τους δίδυμους πύργους (αλλά και σε όλο τον κόσμο γενικά) που ζητούν πολλά αστυνομικά μέτρα για να “μην πάθουν κανένα κακό” από τους “τρομοκράτες”. Ακόμα και χρήματα είναι ικανοί να μας δώσουν πολλά και μετά να ξαμολήσουν τα κλεφτρόνια και τους απαγωγείς δολοφόνους για να ζητάμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ περιοριστικά μέτρα γιατί θα κινδυνεύουν “οι περιουσίες” μας. Μην ξεχνάς ότι τώρα ζητάμε περιπολίες της αστυνομίας στις γειτονιές ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ακόμα και την νύχτα για να μην μας βλάψουν οι λάθρο που οι ίδιοι έφεραν για να μας απειλούν και να μας βλάπτουν. Ας είμαστε έτοιμοι για τα πάντα και να μην ορμήσουμε όταν θα δούμε το “τυράκι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek