Διαφημίσεις

«Σκάνδαλο» χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του εμπάργκο όπλων που έχει επιβάλει από το 2011 το Συμβούλιο Ασφαλείας στη Λιβύη και έκτοτε παραβιάζεται διαρκώς σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.

Μιλώντας σε συνάντηση με θέμα την παρακολούθηση των όσων συμφωνήθηκαν στη διάσκεψη του Βερολίνου τον Ιανουάριο για την εμπόλεμη βορειοαφρικανική χώρα, ο Γκουτέρες τόνισε πως οι δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν σε αυτή τη διάσκεψη «πρέπει να τηρηθούν και να εφαρμοστούν».

«Αυτό περιλαμβάνει την πλήρη και άνευ όρων εφαρμογή του εμπάργκο όπλων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Οι παραβιάσεις του εμπάργκο αποτελούν σκάνδαλο και θέτουν υπό αμφισβήτηση τη βασική δέσμευση όλων των εμπλεκομένων για ειρήνη» είπε.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ πρόσθεσε ότι οι ξένες παραδόσεις όπλων και άλλη στρατιωτική υποστήριξη «πρέπει να σταματήσουν αμέσως».

Η πλούσια σε πετρέλαιο Λιβύη έχει βυθιστεί στο χάος από το 2011 μετά την εξέγερση που οδήγησε στην ανατροπή του δικτάτορα Μουάμαρ Καντάφι και από τότε έχει γίνει πεδίο μάχης αντίπαλων δυνάμεων με εμπλεκόμενες χώρες μεταξύ άλλων την Τουρκία, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

in.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *