Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:14 - 05/10/2020

Συμφωνήθηκε αποστρατικοποίηση τών νησιών. Τό ψευδορωμαίικο φορτώνει τό καμιόνι τού νά φύγει…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συμφωνήθηκε αποστρατικοποίηση τών νησιών. Τό ψευδορωμαίικο φορτώνει τό καμιόνι τού νά φύγει…

Ούκ έσται τέλος είς τό ολίσθημα μάς….

Νά παρακαλείτε νά πραγματοποιηθεί η προφυτεία ακόμη καί άν δέν είσαστε Χριστιανοί, διότι εάν δέν πραγματοποιηθεί δέν υπάρχει άλλη έξοδος… Ή θά πραγματοποιηθεί ή δέν θά υπάρχουμε…

Συμφωνήθηκε αποστρατικοποίηση τών νησιών, μερική τήν λένε, αρκετή τήν λέγω διά νά είναι ικανοί οί Τούρκοι νά καταβάλουν τούς πανάρχαιους ελληνικούς νήσους…

Μήν εκπλαγείτε νά γίνει καί παροπλισμόν τών πλοίων ακόμη καί τών αεροπλάνων ή τά βλήμματα νά είναι πόρδες όπως σάς έγραψα παλαιότερα πολλές φορές… Είς τήν Μικρασιατική Καταστροφή τά βλήμματα όταν προχωρήσαμε πέραν τής Αλμυράς Ερήμου δι’ έμμεσης παραυτοκτονίας, εσκεμμένη καί ανάλογη μέ τήν διάβαση τού Ναπολέων καί τού Χίτλερ πρός τήν Μόσχα μέσω τών χιονιών, η διαταγή δέν ήταν από τόν Ναπολέων καί ωρύετο, η τού Χίτλερ ήταν ιδική τού προδοσία, σάς τά λέγω έν γοργώ, άρθρον γράφουμε… Λοιπόν, τά βλήμματα εκείνα είχαν μέσα άμμον καί δέν σκότωναν τούς Τούρκους όπως έπρεπε εάν είχαν μέσα θρύψαλα σιδήρου, τότες τό έκαναν τό κόλπον τώρα μέ ισχυρότερη τεχνολογία δέν μπορούν οί ξένοι φίλοι μάς; Μήν σού ειπώ ότι έχουν συνστήματα μή ενεργοποίησης ή ελάχιστης ενεργοποίησης τών εκρηκτικών τών διαφόρων βλημμάτων. Όλα νά τά περιμένετε από δαύτους καί τήν υπουλοτεχνολογία τούς…

Θά δώσουμε τούς νήσους είς τούς Τούρκους αλλά ταυτόχρονα θά είμαστε εξοπλισμένοι μέ Ραφάλε διά νά πολεμήσουμε ώς οί καλύτεροι αεροπόροι τούς Ρώσσους, αργότερα είς τόν παγκόσμιον ΙΙΙ…. Αυτός είναι ό σκοπός του ΝΑΤο δέν εξηγείται αλλιώς όλον αυτόν τό συμφερτόν τού παράδοξου… Δηλαδή γήν καί ύδωρ είς τούς εχθρούς μάς αλλά συνάμα νά πολεμήσουμε τούς εχθρούς τούς. Κατάλαβες τί σού λέγω; Γιά πόσον μαλάκες μάς έχουν;….

Παλαιότερα σάς έλεγα τακτικώς η Κυβέρνηση σέ Έντιμον Στρατόν, φωνή βοόντος έν τή ερήμω….

Τά λόγια μού έρχονται σωρηδόν καί κάποιοι ούτε τώρα τά θυμάστε ούτε όταν θά γίνει τό κακόν….

Νά παρακαλείτε νά γίνει η προφυτεία μέ τήν Γαλλία καί τήν Ιταλία εναντίον τών Τουρκία καί Αλβανία καί αμέσως μετά τής Ρωσσίας εναντίον τής Τουρκίας, διότι μέ τήν αποστρατικοποίηση τών νήσων δέν υπάρχει άλλος δρόμος, ή θά μάς σώσουν κάποιοι άλλοι ή θά γενοκτονηθούμε…. Νομίζω κλείδωσε η προφυτεία, άν όχι κλείδωστε τό κυριολεκτικόν τέλος μάς… η γενοκτονία μάς….

Ό στρατός ξηράς τής Τουρκίας διά νά περάσει από τόν Έβρον είναι έτοιμος…

Τά νησιά προδίδονται όπως προδώθηκαν οί άλλοι νησιώτες ήτοι οί Κύπριοι…

Ό Θεός νά μάς σώσει, άς σώσει έστω τούς ελαχίστως καί απολύτως αγαπόνες Αυτόν!

Αναγνώστε τό κατωτέρω δημοσίευμα (έρχεται μεγίστη συμφορά):

Βαρέα όπλα, βασικά τα ρουκετοβόλα RM-70 και αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ109A3 είναι πλέον καθαρά στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων μερικής (;) αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και το θέμα συζητήθηκε μεταξύ του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη και του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μ.Πομπέο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στην Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ότι η απομάκρυνση των ρουκετοβόλων RM-70 και M109A3 μπορεί να γίνει απλά και μόνο με την δικαιολογία… «προγράμματος εκσυγχρονισμού» και «ούτε γάτα, ούτε ζημιά». Απλώς δεν θα επιστρέψουν στις Μοίρες Πυροβολικού των νησιών.

Ήδη υπάρχουν αναφορές από τουρκικούς κυβερνητικούς παράγοντες εν είδη τελεσίγραφου ότι «Η Τουρκία πρέπει να θέσει διορία στην Ελλάδα για να απομακρύνει τις δυνάμεις, αλλιώς έχει κάθε  δικαίωμα για «ατομική νόμιμη άμυνα λόγω ευθείας απειλής».

Ο καθηγητής διεθνούς δικαίου Σελαμί Κουράν και σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν δήλωσε πως «Η Τουρκία σε αυτό το θέμα διαθέτει βήματα που μπορεί να κάνει και είπε τα εξής:

«Για τον αφοπλισμό αυτών των νησιών πρέπει επίσημα να δοθεί διορία στην Ελλάδα. Την διορία αυτή την καθορίζει το κράτος. 

Αν παρά την ολοκλήρωση της διορίας δεν υπάρξει κάποιο απτό βήμα από την Ελλάδα για την επιστροφή στο αποστρατικοποιημένο status, τότε η Τουρκία, στα πλαίσια του άρθρου 51 του χάρτη του ΟΗΕ, μπορεί να θέσει στην επικαιρότητα, το δικαίωμα της για ατομική νόμιμη άμυνα λόγω ευθείας απειλής».

Ο ίδιος ο Αμερικανός ΥΠΕΞ δεν το αρνήθηκε ότι υπάρχει θέμα: Σε συνέντευξη που έδωσε στην «Καθημερινή» (Α.Παπαχελάς) «Αν ισχύουν κάποιες αναφορές που επιμένουν ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το τουρκικό αίτημα περί αποστρατιωτικοποίησης», ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας απάντησε: «Έχουμε τη θέση πως αυτές οι απαιτήσεις, οι διαφορές, πρέπει να επιλύονται μέσα από την προβλεπόμενη διεθνή διαδικασία. Αυτός είναι ο τρόπος επίλυσης.

Διαφορές όπως αυτές που βλέπουμε στην Ανατολική Μεσόγειο υπάρχουν πολλές σε όλο τον κόσμο.

Πάντα λέγαμε ότι πρέπει να καταφεύγουμε στους διεθνείς κανόνες και στο διεθνές δίκαιο και όχι να ενεργούμε με απειλές στρατιωτικών συγκρούσεων, αλλά οι διαφορές να επιλύονται μέσω μηχανισμών που είναι διαθέσιμοι για όλες τις χώρες».

Είχε προηγηθεί της επίσκεψης και της δήλωσης Πομπέο η δήλωση του αμερικανικού ΥΠΕΞ αναφορικά με το τουρκικό αίτημα αποστρατικοποίησης των νησιών: «Ο υπουργός έχει βεβαίως μιλήσει πάρα πολλές φορές, για την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην Ανατολική Μεσόγειο. (…) Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε την Ελλάδα και την Τουρκία να προχωρήσουν μπροστά και, ιδανικά, να μπορέσουν να δημιουργήσουν/ ολοκληρώσουν μια συμφωνία».Το χειρότερο είναι η ελληνική «μη αντίδραση» στην ανακοίνωση του τουρκικού Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας) περί «απαίτησης της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών», το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του αμερικανού ΥΠΕΞ «καλό είναι να συζητηθεί σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανόνες».

Αμέσως μετά την πρωτοκόλληση της τουρκολιβυκής συμφωνίας για ΑΟΖ στον ΟΗΕ που νομιμοποιεί την όλη συμφωνία και την μη αντίδραση των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας αλλά και την μη επιβολή κυρώσεων από την ΕΕ, η Άγκυρα ευθέως ζήτησε αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και αριθμό νησιών να της παραδοθεί η κυριαρχία τους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Οδυσσέας Αλεξανδρίδης 10/05/2020 @ 9:50 ΠΜ

    «Θά δώσουμε τούς νήσους είς τούς Τούρκους αλλά ταυτόχρονα θά είμαστε εξοπλισμένοι μέ Ραφάλε διά νά πολεμήσουμε ώς οί καλύτεροι αεροπόροι τούς Ρώσσους, αργότερα είς τόν παγκόσμιον ΙΙΙ…. Αυτός είναι ό σκοπός του ΝΑΤο δέν εξηγείται αλλιώς»…..

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΙΝΑ……

    Τα λένε χρόνια τώρα κάποιοι τρελοί φίλοι, των οποίων τα κείμενα διάβαζα.
    Ένα, ένα έρχονται και δένουν, που το πάνε που το φέρνουν τα 200 μύρια στο τέλος θα μας κόβουν τα κεφάλια…..

  2. Ο εκσυχρονισμος γινετε για να εχουν μεγαλυτερο βελινεκες αρα θα τα πανε ποιο πισω απο εκει που ειναι ( ταα τουρκικα drone ) καραδοκουν ηηηηη θα γινει αυτο ποη λες

  3. Έτσι είναι η νέα δημοκρατία πούλησε το Αιγαίο και τα νησιά μας και θα τα φορτώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ όπως και με το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

  4. ΠάνοςΓέριμου 10/05/2020 @ 6:56 ΜΜ

    Χαίρουμε που αντίκρυσα τρείς σοβαρές νούσιμες απόψεις από τρείς αναγνώστες, ουδέν άλλον σχόλιον!

    Ό δρόμος πρός τήν γνώση είναι μέσω τής καθυποψίας, πολλοί δέν τό καταλάβουν, σκέπτεσαι όλα τά πιθανά σενάρια διά νά είναι εφοδιασμένος ό νούς πρός πάν ενδεχόμενον….

  5. Artemisia Gogo 10/05/2020 @ 9:46 ΜΜ

    Το περιμενα αυτο να γινει και το λεγα ..Και αυτο θα το καλυψουν με το να στρεψουν την προσοχη του λαου στον ψευδοιο και στα παιδια που θα τα περνουν με την βια στα κορονογκουλαγκ τους για να τους κανουν πειραματα η χειροτερα να τα κανουν γενιτσαρους του αντιχριστου ..Ειναι πολλα που παιζονται και που θα παιχτουν απο εδω και περα, χρειαζεται εσωτερκη ηρεμια, ψυχραιμια και αυτοελεγχος να μην κανουμε καμμια υπακοη σε “αυτους” εφιστωντας την ποσοχη μας πρωτα στα παιδια και μετα γυρω μας !
    Ειναι ενα καταχθονια σχεδιο αποπροσανατολισμου μας και καραδοκουν οι εκ των εσω εχθροι που εφεραν κατα εκατομμυρια εδω μεσα στις πολεις.
    Πιστη , κουραγιο και επαγρυπνιση αδερφε !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*