Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:52 - 30/09/2020

H ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΖΟΦΕΡΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΤΗΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τουρκία: η ύπουλη αλήτρα της Ευρασίας…μία χώρα που από τότε που δημιουργήθηκε, έχει προκαλέσει αμέτρητο πόνο, σε όλους τους γεωπολιτικούς γείτονες της…μία χώρα παράσιτο, που συνηθίζει να τρέφεται από το αίμα και τον πλούτο των γειτόνων της…ένα έθνος που γεννήθηκε από το βαθύ σκοτάδι, για να το ενισχύσει με ποταμούς αίματος και ανηλεείς γενοκτονίες!!!

Οι γείτονες Τούρκοι, έχουν γενοκτονήσει τους Κούρδους, τους Σύριους, τους Αρμένιους και φυσικά τους “αγαπημένους” τους Έλληνες πολλάκοις…!!!

Επίσης έχουν σφάξει εκατοντάδες χιλιάδες Σέρβους, Βούλγαρους, Ρουμάνους και όσους άλλους είχαν την ευκαιρία, να τους σφάξουν ως αμνούς…!!!  Η Τουρκία όμως, δεν έχει χορτάσει από το αίμα που έχει χύσει ανά τους αιώνες και αποφάσισε να συνεχίσει το ανίερο αιματηρό έργο της και στον 21ο αιώνα…!!!

Αποφάσισε να ολοκληρώσει τη γενοκτονία των Σύριων, εκπαιδεύοντας 60.000 τζιχαντιστές, στις βάσεις της στην ενδοχώρα και συμμετέχοντας στον Συριακό “εμφύλιο”, σφάζοντας Σύριους πατριώτες, αποφάσισε επίσης, να συμμετέχει στον Λιβυκό “εμφύλιο”, σφάζοντας Λίβυους πατριώτες και εσχάτως αποφάσισε να ολοκληρώσει τη γενοκτονία των Αρμενίων, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει αδιάκοπα να σφαγιάζει Κούρδους και να ετοιμάζει μαζί με τους αδελφούς Μουσουλμάνους, τις συνθήκες για τη νύχτα της μεγάλης σφαγής των Ελλήνων…!!!

Η Τουρκία οδηγείται από την υπέρμετρη αλλαζονεία, του ΝεοΣουλτάνου της Ρ.Τ.Ερντογάν, που έχει τη ψευδαίσθηση ότι θα ηγηθεί όλων των Μουσουλμάνων, εναντίον της Δύσης και του μισητού Ισραήλ, ο οποίος μάχεται να αποδείξει ότι είναι ο Μεσσίας που αναφέρει το Κοράνι…!!!

Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως οι Τούρκοι, είναι ότι οι πνευματικοί νόμοι τελούν πλέον εν ισχύ και ότι αυτό που πλησιάζει, είναι η ταφόπλακά τους, πάνω από τον τάφο που άνοιξαν οι ίδιοι για τους γείτονές τους…!!!

Ο ερεθισμός των Ρώσων όμως, στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας τον Καύκασο και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, είναι το πρωτελευταίο λάθος των Τούρκων…το τελευταίο τους λάθος θα είναι η επίθεση τους στην Κύπρο, στην Κρήτη και στα νησιά του Ανατ.Αιγαίου, καθώς και το παράλληλο κλείσιμο των στενών του Βοσπόρου, στη διέλευση των Ρωσικών πλοίων…!!! Τα κόλλυβα είναι ήδη στο ζωνάρι των Τούρκων, αλλά η αλλαζονεία τους δεν τους επιτρέπει να διακρίνουν αυτό που πλησιάζει, την “κόκκινη από το άδικο αίμα” πατρίδα τους…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με SPARTACUS
Απο μικρο παιδι μου αρεσαν οι λεξεις μυστηριο και μαχη!!! Οταν μεγαλωσα εμαθα το γιατι!!!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Έχει ανοίξει τόσα μέτωπα που δεν θα μπορεί να τα μαζέψει….Η Αρμενία θα πάρει τα εδάφη της, οι Κούρδοι τα δικά τους και κάποια στιγμή και εμείς τα δικά μας…

  2. Μανιάτη Βηρσαβεέ 09/30/2020 @ 9:11 ΜΜ

    Πράγματι αυτό που ονειρεύονται οι Τούρκοι, μετά το 1974, είναι η νύκτα της μεγάλης σφαγής των Ελλήνων. Του προαιώνιου εχθρού τους. Είμαστε εμείς που θέλουν να εξαφανίσουν, υλοποιώντας τα σχέδια της ΝΤΠ. Οι Τούρκοι ονειρεύονται την ένωσή τους με τη Ρωσία. Όσο τρελό και αν φαίνεται θέλουν να γίνουν υπερδύναμη, με ακόμη ανώτερη δύναμη τη Ρωσία. Για αυτό κάνουν όσα εγκλήματα μπορούν, αλλά πιστεύουν ότι τελικά θα τα καταφέρουν να μην ενοχλήσουν τη Ρωσία, τόσο, ώστε να θελήσει να επέμβει εναντίον τους. Και ο Ερντογάν, αλλά και οι Δυτικές Δυνάμεις θέλουν το ίδιο πράγμα. Να διαλύσουν την Ελλάδα. Οι παντοειδείς υποτελείς ηγεσίες της Ελλάδας, δεξιές, κεντρώες, αριστερές φαίνεται ότι δεν τους ικανοποιούν. Ας τους δώσουν ότι έχουν με επίφαση νομιμοφάνειας και μετά ας φύγουν. Το λαό θα τον κανονίσουν. Έπειτα Ρώσοι και Τούρκοι θα είναι μαζί. Το άσχημο όμως είναι η ιστορία. Αυτή την ιστορία πρέπει να την διαγράψουν. Να πάψει να υπάρχει ή και αν υπάρχει να είναι τυφλωμένη σαν την δικαιοσύνη. Με τους Έλληνες τα κατάφεραν σε αυτό. Με τους άλλους λαούς όχι. Για αυτό αφήνουν τους Έλληνες τελευταίους. Επειδή οι Έλληνες μετέδωσαν στους άλλους τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και θέλουν. όχι απλά να τους εξοντώσουν, αλλά και να τους εξευτελίσουν. Όμως θα γίνει το σχέδιο του Θεού τελικά, όχι το δικό τους. Τους Ρώσους δεν τους πειράζουν. Πιστεύουν ότι απλά θα τους πείσουν, ότι τελικά οι Έλληνες δεν άξιζαν το κόπο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*