12:58 - 29/09/2020

Στην Κοινοτητα Αλιβεριου οι συνομες διαδικασιες και η προστασια των κτιριων απο τα παιδια ..εχουν μεγαλυτερη ισχυ απο την υγεια τους ;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

120 σχολεια σε ολη την Ελλαδα ειναι σε καραντινα απο τον Θανατηφορο πανδημικο Ιο !

Εκει τα παιδια φορουσαν μασκα οπως λεει ο κανονισμος ..παρα ταυτα ομως νοσησαν απο τον …Θανατηφορο Ιο!

Στο γυμνασιο Αλιβεριου οπως εγραψαν τοπικα ειδησεογραφικα μεσα μετα την Παρεμβαση του Προεδρου της κοινοτητας και του Προεδρου του συλλογου γονεων και κηδεμονων η καταληψη εληξε μιας και δεν υπηρχε δεκαπενταμελες εκλεγμενο ωστε να εχει αποφαση με πλειοψηφια για την καταληψη ..!

Το γραμμα του Νομου η το πνευμα του νομου ;..Θελει γερη διακριση και χαρακτηρα να γνωριζεις ποτε να πραξεις τι !

Στα παιδια αναφερθηκαν προτασεις οπως ..Μην αφηνετε να σας κανουν πιονια εξωτερικοι παραγοντες …χωρις να αναφερθουν ποιοι ειναι αυτοι ..!

Δεν γνωριζω ποσο δικαιο ειναι να διαπραγματευεται ενας ωριμος ανθρωπος με παιδια 12 και 13 ετων ,αυτο που γνωριζω ομως σιγουρα ειναι οτι καποιες στιγμες …το ενδιαφερον για τις κτιριακες εγκαταστασεις ενος δημου ..μπορει να ερθει πολυ μετα οταν εχεις να κανεις με υγεια ..!

Σαν πατερας παιδιου στο Γυμνασιο αλιβεριου σκεφτομαι ποιος θα εχει την ευθυνη αν αυριο νοσησει ενα παιδι απο τον ..Θανατηφορο πανδημικο Ιο ;…

Η συνομη διαδικασια ; … Το κτιριακο ενδαφερον ; … Οι ανθρωποι που εκαναν την παρεμβαση ωστε ..”η δημοκρατια” να ειναι ασφαλης με το γραμμα του νομου ;… Ο δημοσιογραφος που εγραψε τον τιτλο ..Καταλυτική η παρέμβαση των προέδρων Παπαδιόχου και Κιούση για την αναστολή της κατάληψης του Γυμνασίου Αλιβερίου

Δεν γνωριζω κατα ποσο οι προσωπικες μας αποψεις , οι κοματικες μας ταμπελες , η γραμμη του κοματος …ειναι σωστο να μας βαζουν στην θεση να επηρεαζουμε την αποψη παιδιων …χειριζομενοι λογω εμπειριας της συνομες διαδικασιες …οταν εχουμε να κανουμε με …εναν Θανατηφορο Πανδημικο Ιο !

Ειμαι δεκα χρονια στο Αλιβερι και ποτε δεν αγγιξα τα κακως κειμενα του δημου , απο ηθικη αφησα τους ντοπιους αρχοντες να λυνουν με τον τροπο που γνωριζουν .. τον τοπικιστικο τροπο που γνωριζουν να λυνουν τα θεματα τους ..!

Δεν μπορω ομως να αφησω την υποθεση με οτι εχει να κανει με τα παιδια μιας και εχω και εγω παιδι ..!

Ζητησα απο την πρωτη μερα του σχολειου στον Προεδρο γονεων και κηδεμονων να γινει μια γενικη συνελευση ωστε να ενημερωθουν οι γονεις για νομους που εχουν ηδη μπει σε ισχυ και ειμαι σιγουρος οτι δεν τους γνωριζουν .. η απαντηση ηταν οτι δεν μπορουμε να κανουμε γενικη συνελευση λογω του νομου περι συναθροισης ..!

Προσωπικα οταν προκειτε για την υγεια του παιδιου μου αν εβλεπα ενα εμποδιο θα το υπερνικουσα … !

Οι γονεις στο Αλιβερι δεν εχουν σωστη ενημερωση για το θεμα νομων και ιου ..για τα παιδια τους !

Οι νομοι σημερα περι αρνησης για την μασκα η αρνησης στο θεμα Ιου ειναι πολλοι αυστηροι , αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο αρνητης στην προκειμενη περιπτωση οταν … υποστηριζοντας την αναγκη διασφαλισης κτιριακων εγκαταστασεων και συνομων διαδικασιων ρισκαρεις την υγεια 300 παιδιων ..! Εκτος και αν στο Αλιβερι το θεμα Πανδημιας ειναι αστειο ..η ανυπαρκτο ..!

Η λογικη λεει οτι οταν εχεις 120 σχολεια το πρωτο δεκαπενταημερο σε καραντινα … συντομα θα εχεις και εσυ προβλημα ..!

Η λογικη λεει οτι οταν εισαι σε θεση που ελεγχεις τα κοινα και τα συμφεροντα του τοπου …πρεπει να ακολουθησεις το πνευμα του νομου και οχι το γραμμα …!

Η καρδια θα πρεπει να λεει ..οτι οταν οι “νομοι” αδυνατουν να προσδωσουν την προστασια που απαιτειτε ..τοτε σε αυτον τον “νομο” πρεπει και οφειλεις να βρεις το παραθυρο του ..ωστε να προστατεψεις οσο πιο πολυ μπορεις τα παιδια !

Η καταληψη δεν μπορει να ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο την ανικανοτητα του πολιτισμου μας απεναντι στον Ιο , η καταληψη δεν πρεπει να δαιμονοποιειτε οταν εχεις να κανεις με εναν αορατο εχθρο που ηδη σου εχει χτυπησει 120 σχολεια ..που ολοι φοραγαν μασκα .!

Ζητουμε απο τα παιδια μας να φορουν μασκα οπως οι σκλαβοι του 1600 ..λογω φοβου για τον ..Θανατηφορο Ιο ..και την στιγμη που μας δινεται η ευκαιρια να τα προφυλαξουμε για λιγο μεσα στον χρονο … επεμβαινουμε ωστε να τα κλεισουμε μεσα ξανα σε ταξης με πολλους αλλους συμαθητες τους , με μασκα και μειωμενο οξυγονο ..; Την ιδια στιγμη που 120 σχολεια εκαναν το ιδιο και ειναι σε καραντινα ;…

Οπως ακριβως λοιπον οι τοπικοι παραγοντες εκαναν αυτο που τους φωτισε ο θεος ,ετσι και εγω δημοκρατικα μπορω να κρινω αυτες της κινησεις …κινησεις τοπικιστικου συμφεροντος !

Οι γονεις στο Αλιβερι θελω να επιμενω οτι δεν ειναι ενημερωμενοι σε βαθος στο τι συμβαινει σημερα στην χωρα μας αλλα και τον κοσμο ..! Δεν θελω με τιποτα να σκεφθω οτι υπαρχει γονιος που θελει να ρισκαρει το παιδι του να κολησει εναν ..”θανατηφορο πανδημικο Ιο”… και προτιμα να μην γινει καταληψη ωστε τα παιδια να κερδισουν χρονο ..!

Ειναι δικαιωμα των παιδιων να διεκδικουν και να αγωνιζονται , ειμαι σιγουρος οτι αμεσα ο Γυμνασιαρχης θα ξεκινησει την διαδικασια ψηφισης δεκαπενταμελους ωστε τα παιδια να αποφασισουν μονα τους τι θελουν να κανουν η οχι !

Τα παιδια θα επρεπει να εχουν ενημερωθει σωστα για τα δικαιωματα τους και τους νομους …και οχι εκβιαστικα με μισες ισως πληροφοριες για να επηρεαστουν !

Τα παιδια θα πρεπει να γνωριζουν σε βαθος τους νομους οπως ο 4682/20 μιας και αυτα ειναι στο στοχαστρο ..!

Οι εκλεγμενοι συνανθρωποι μας θα επρεπε να εχουν ενημερωσει τα παιδια και να ειναι 100% σιγουροι οτι τα παιδια κατανοησαν τον νομο που τους αφορα απολυτα ..!

Οταν δεν ενημερωνεις ..αλλα ασχολεισε με το τι θελει τοπικιστικα το συμφερον …δεν κανεις σωστο εργο ..το κοινο καλο δεν εχει να κανει παντα με την προσωπικη σου ταμπελα και την κομματικη σου κατευθυνση …εδω ειναι η διακριση αναμεσα σε γραμμα και πνευμα !

Οποιος γονιος απο τον Γυμνασιο Αλιβεριου θελησει να ενημερωθει μπορει να με καλεσει στο Εμαιλ katohika@gmail.com

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Anonym Operation System 09/29/2020 @ 4:14 ΜΜ

    Μιας και έγραψες για κτίρια, είχες γράψει κάποτε ένα θέμα «Το νου σας στα παλιά κτίρια” ΄ή κάπως έτσι (δεν θυμάμαι τον τίτλο ακριβώς).

    Τι ήθελε να πει ο ποιητής;
    Είναι ακόμα επίκαιρο;
    Τι “παίζει” με τα παλιά κτίρια;

  2. Συμφωνώ, αλλά λίγοι θα ανταποκριθούν, και λίγοι θα πιστεψουν. Προσωπική εμπειρία. Παιδιά στο δημοτικό. Ερέτρια. Οι συνελευσεις του συλλόγου γονέων όντως δεν επιτρέπονται. Έγινε κάλεσμα από τον συλλογο μέσω Facebook πριν τον αγιασμό.
    Μαζευτηκαν αρχικά υπογραφές. Έγινε συγκέντρωση. Ήμασταν 30 νοματαιοι όλοι και όλοι. Όσους προσπαθησαμε να ενημερώσουμε μας θεώρησαν γραφικους και συνομωσιολογους. Τίποτα δεν έγινε, και δεν θα γίνει. Όταν,και ευχομαι να μην γίνει, υπάρξει κρουσμα τότε ίσως θα αρχίσουν να ξυπνανε, αλλά θα είναι αργά…

  3. 1) ΕΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΑΝ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΝΟΣΟΥΣΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΣΚΑ
    2)ΚΑΛΩΣ ΕΛΗΞΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ, ΑΡΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
    3)ANTIΦΑΣΚΕΤΕ…
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΟΥΣ ΜΕΜΦΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΙΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ 12-13ΧΡΟΝΟΥΣ !!!!
    4)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 12ΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΑ
    5)ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ (“ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ RAFALE”)
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ-ΗΘΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΚΑΟΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ…
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΤΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΕΠΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΣΙΚΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

    • Κατοχικά Νέα 09/30/2020 @ 3:11 ΜΜ

      Οι γονεις και οχι οι ενηλικες να ενημερωσουν τα παιδια τους , με διαστρεβλωση του κειμενου και των αποψεων φαινεται οτι εισαι εδω οχι για να βγει ενα πορισμα και μια λυση αλλα για να στηριξεις αστοχες και απαραδεκτες πραξεις ! 130+ σχολεια + ειναι σε καραντινα … απο θανατηφορο ιο ..οποιος σταματα με οποιο τροπο το δικαιωμα των παιδιων ν ζητησουν καλυτερα μετρα προστασιας ειναι ο εγκληματιας …! Σε σοβαρες συζητησεις με θεμα υγειας μιλαω μονο προσωπο με προσωπο και οχι γραφωντας και ανωνυμα … ! Οι ασυπτωματικοι μαθητες μετα απο μελετη ανθρωπου απο το ιδιο υπουργειο που σημερα βαζει μετρα σε 160 οικογενειες αποδειξαν οτι δεν μπορουν να κολησουν τους αλλους ..ιδιως τα παιδια ! … Δικες τους μελετες ειναι που δεν της αφηνουν να τις δει ο κοσμος !… Δεν με ενδιαφερει τι κανει το καθε κομματοσκυλο η καθε ταμπελα ..αλλα οταν τα παιδια ζητουν προστασια απο τον θανατηφορο ιο και εσυ μιλας να δημιουργησεις αντιλογο τουλαχιστον για μενα δεν εισαι κατι το οποιο πρεπει να υπολογιζω …πες με φασιστα αλλα δεν επιτρεπω να κατεβει ποτε ο πηχης της λογικης και της ηθικης ωστε να μιλησουμε με λογια του κολου !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*