20:34 - 28/09/2020

Τι τσιγκουνιες ειναι αυτες ρε…καντε ενα ακομα τεστ …χαχαχαχα!

Διαφημίσεις

Κοιτα να δεις πραγμα , εδω εχουν λυσαξει να κανουν δωρεαν τεστ σε ολη την ελλαδα ..γιατι πεφτει ο μπερντες απο πισω …και στο πλοιο σταματησαν στα 666 …!

Θα πρεπει να υπαρχει καποιος λογος δεν μπορει ..! Θα μπορουσαν στα 620 ισως ..η στα 783 …οχι 666 …!

Τωρα εσυ αυτο πως το βλεπεις δηλαδη ; Συνομωσια ;…

Ρε τι ζειτε ρεεεεε;;…Ναι ρε ..τι ζειτεεεεεε…! Γιατι εγω δεν το ζω…απο την στιγμη που το ανακαλυψα το ολο αυτο παραμυθι που σας εχουν ταισει ..δεν το ζω!!

Πηρα θεση πολεμου και για δεκαετιες τωρα πολεμαω καθε μερα …ολο αυτο το μαυρο που καθε μερα , καθε ωρα , καθε δευτερολεπτο τρεφεται απο εσας ..! Δημιουργησα αμυνες , δημιουργησα τοιχους και δεν με τρωνε εμενα …με κουραζουν με πληγωνουν , αλλα δεν με τρωνε εν αγνοια μου ..σε πολεμο ειμαι και το δεχομαι ..!

Ενας πολεμος με ρισκο τα παντα απο ζωη μεχρι υπαρξη , καριερα υλη χρονο τα παντα …ολα στα ορια για δεκαετιες ..!

Αλλα ειμαι ακομα εδω …δαγκωμενος και ισως κουρελης αλλα απο εμενα δεν πηραν τιποτα σημαντικο ποτε …. σε πολεμο ειμαι με τους κληρονομους και τους γονατιστους πεοθυλαζοντες του μαυρου θεου τους …!

Και να στο πω και με επαρση; …Υπηρχαν πολλες φορες που μονος μου τους πηγα ΟΛΟΥΣ , ΟΛΗ την ενεργεια … υπαρκτους και μη ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ !…Ακομα ορθιος .. με μπαλωματα ..αλλα εε σε πολεμο ειμαι !

Εσυ που εισαι ; Εσενα τι σε τρωει τα βραδια μεταξυ 2-5 ;… Ποιους ταιζεις καθε στιγμη; …

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Οταν γραφεις τετοια αρθρα το μονο που θελω να σου φωναξω και να σου πω :Σ’αγαπαω Μαχητη Μ!!!Και χιλια μπραβο σου!!Σ αφηνω λινκ απο κατω και περιμενω την γνωμη σου…Θα μετρησει διοτι και γω να βγαλω ακρη θελω..
    Keep going…

  2. Εεετσιιι σωστή ώρα !!!!!

  3. Κίτρινος φάρος 09/28/2020 @ 11:57 ΜΜ

    Η αλήθεια είναι ότι η Αρκαδική μαία Αλίκη και οι επιστηθιες φίλες αυτής με ώθησαν σε αυτό το chicken games αλλά γιανη βαρουφακη, πάντα υπάρχει ένας Αδάμ και μία Εύα. Και στην προκειμένη περίπτωση η Εύα ακούει στο όνομα Αλίκη😉θέλω λοιπόν να μπω και εγώ στά ενδότερα 😉μπορεί να είναι παιχνίδι με την φωτιά αλλά ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία σαν τον χαρτοπαικτη πού παίζει την τελευταία του παρτίδα.η όλα για πάρτη της καψούρας μου ή χάος….και πιστεύω πως γιγνωσκεις λίαν καλώς τι κάνω τα βράδια 🙂τα στοιχεία επικοινωνίας τα έχεις και ευελπιστω όταν σε βγάλει ο δρόμος σού προς Β.προαστεια μεριά να μού δώσεις την ευκαιρία να σε συναντήσω και από κοντά

  4. Ρε Νικο μας δουλευεις; Εχουν βρεθει κρουσματα σε αλλα 5-6 πλοια και ο αριθμος ηταν ακυρος. Επειδη σ αυτο ετυχε να ειναι 666 ατομα μεσα παει να πει οτι ο σατανας κανει κολπα και παιζει με τις συνειδησεις των ραδιοφωνων ανθρωπων; Την παλευεις; Και γιατι να μην παιξει δηλαδη τις προηγουμενες φορες στα προηγουμενα πλοια και να παιξει σε αυτο; Τιποτα, απλα σου ηρθε μια μπαρουφα και την ειπες για να επαϊσεις οτι μας βοηθας στις 2 με 5 τα βραδυα! Ετσι απλα, χωρις αποδειξη, μας λες οτι παλευεις με μαυρους και ασπρους. Το οτι επεσες μεσα σε 10 σεισμους κλπ ειναι κατορθωμα και εχεις βρει το μοτιβο οκ, αλλα μην πουλας τρελα.. Ελεος!

    • Κατοχικά Νέα 09/29/2020 @ 9:08 ΠΜ

      Το πλοιο εχει 1000 μεσα , δεν σε βοηθαω στις 2-5 , το με ποιους πολεμαω δεν ειναι προς πωληση ..ειμαι υπευθυνος για οτι λεω οχι οτι καταλαβαινεις …ασε που ολο αυτο το σχολιο δεν ειναι αυτο που καταλαβες αλλα αλλο πραγματακι!

  5. Theodor UHUTV 09/29/2020 @ 1:18 ΠΜ

    Πόσο δίκιο έχεις …. Αυτό που δεν κατανοώ ( δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο με εσένα ) είναι οι μέλισσες βολαντόρες μόρες σε ποια κυψέλη πάνε την υπερτροφή, που είναι η βασίλισσα ; Το πεδίο μου λέει ότι είναι έτοιμη για είσοδο στον κόσμο μας μπορεί να είναι και της φαντασίας μου. Έχω δρόμο ακόμα, με καρδιά μικρού παιδιού ίσως προλάβω να κατανοήσω . Συγχαρητήρια μόνο αυτό έχω να πω.

  6. Γι αυτα που λες εισαι υπευθυνος αλλα αμα δε σε καταλαβαινει κανεις εισαι για το Δαφνι 1ον και 2ον ζητας σε προβατα να πιστεψουν στον αορατο πολεμο που δηθεν δινεις;; Τα ιδια κανουν και οι θρησκειες, τα ιδια κανει και το συστημα με τον αορατο εχθρο/κορωνοιο! Σε τι διαφερεις εσυ δηλαδη; Το πλοιο εχει 666 ατομα πληρωμα και 922 επιβατες… Να φανταστω και το 922 σου κανει ενα κλικ ή οχι; Τελος παντων.. Δεν θα ασχοληθω και πολυ με ατομα που το παιζουν γνωστες αλλα οι γνωσεις τους δηθεν δε μπορουν να ειπωθουν δημοσια. Εχω συναναστραφει με αρκετους τετοιους απ ολες τις πλευρες και ολοι τη μαλακια τους και την παπατζα τους λεγαν τελικα…

    • Κατοχικά Νέα 09/29/2020 @ 11:53 ΠΜ

      Τι λες βρε ηλιθιε αντινοητη ;… πηγαινε παιξε στην επιφανεια με το κουβαδακι σου ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*