Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:09 - 24/09/2020

«Είναι σαν να συνέβη 67 φορές η 11η Σεπτεμβρίου». Σοκάρουν οι αριθμοί των νεκρών από κορονοϊό στις ΗΠΑ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένας θάνατος από κορονοϊό κάθε ενάμισι λεπτό σημειώνεται στις ΗΠΑ.

Ο απολογισμός όπως αποτυπώνεται σε αριθμούς είναι τραγικός. Από τις αρχές της πανδημίας της νόσου Covid- 19, οι νεκροί στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες.

Δηλαδή, «πεθαίνει ένας άνθρωπος κάθε ενάμισι λεπτό, αν αναλογιστεί κανείς ότι από την αρχή της πανδημίας, στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί πάνω από 200 χιλιάδες θάνατοι από τη νόσο Covid- 19». «Ο αριθμός των νεκρών ισούται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, την ημέρα που άλλαξε τον κόσμο, σαν να συνέβη επί 67 συνεχόμενες ημέρες», όπως επισημαίνει το πρακτορείο Associated Press….

«Ο πρώτος θάνατος στις ΗΠΑ από τη νόσο καταγράφηκε από τις αμερικανικές υγειονομικές αρχές στο τέλος Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε «χάσει» 1450 αεροπλάνα, γεμάτα επιβάτες», , προσθέτει η Ρίτσαρντς. «Εάν το σκεφτείτε έτσι, αν υποθέσετε ότι υπάρχουν 138 θέσεις σε ένα αεροσκάφος 737, αυτό σημαίνει ότι οι νεκροί στις ΗΠΑ από την νόσο αντιστοιχούν στον αριθμό των επιβατών οκτώ αεροπλάνων που θα έπεφταν στο έδαφος των ΗΠΑ», υποστηρίζει ο ψυχολόγος Ντέιβιντ Κέσλερ, ειδικός σε θέματα πένθους,, μιλώντας στο «National Geographic».

«Μπορεί κανείς να το φανταστεί;» «Πάντως, εάν διακατέχεστε ήδη από άγχος, η στατιστική για τους 200 χιλιάδες νεκρούς από τον νέο κορονοϊό παίρνει άλλες διαστάσεις», λέει η γνωστική ψυχολόγος του Πρίνστον, Έλκε Βέμπερ, σε δηλώσεις της στο «National Geographic».

«Αν σκέφτεστε τους ανθρώπους που ζουν σε εμπόλεμες ζώνες, αυτό που κάποτε ήταν τρομακτικό τώρα γίνεται φυσιολογικό. Οι νευρώνες του εγκεφάλου μας πυροδοτούνται όταν κάτι αλλάζει, αλλά σταματούν μετά από λίγο. Εάν βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με άσχημη μυρωδιά, τελικά σταματάτε να την μυρίζετε», προσθέτει…

«Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να γίνουν λιγότερο συμπονετικοί όταν μία τραγωδία λαμβάνει τόσο μεγάλες διαστάσεις που παύει να είναι προσωπική», υπογραμμίζει ο Πολ Σλοβίτς, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον.

«Τα συναισθήματά μας είναι πολύ δυνατά όταν ένα άτομο κινδυνεύει , αλλά δεν μπορούν να λάβουν γίνουν τόσο δυνατά για πολλούς… Για να αποφύγετε να μουδιάζετε, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην απώλεια μεμονωμένων ανθρώπων, όχι στην πολιτική ή τον αγώνα για τη μάσκα προκειμένου να προστατευτούμε από τη νόσο Covid-19», συμβουλεύει ο ψυχολόγος Κέσλερ και προσθέτει: «Δεν μιλάμε για τη μητέρα του Χουάν ή τον αδερφό της Σούζαν»….

mixanitouxronou.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Γιώργος 09/24/2020 @ 4:25 ΜΜ

    Χαίρετε! Όταν εσείς, οι υπέρμαχοι της αλήθειας και πολέμιοι των ψευδών πληροφοριών που σχετίζονται με τον κορονοϊό, κοινοποιείται ένα τέτοιο άρθρο, που μας λέει ότι στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει από κοροναϊό 200000 άνθρωποι, τότε έμμεσα πλην σαφώς μας λέτε ότι και στην Ελλάδα τα θύματα του κορονοϊού είναι τόσα όσα παρουσιάζονται από τις αρχές!
    Αν είναι έτσι, τότε να μην πιστεύουμε εσάς και ότι πληροφορίες παρουσιάζετε ενάντια στον κορονοϊό!
    Βέβαια, μπορεί να υποστηρίξετε ότι το κάνετε στα πλαίσια της αντικειμενικής πληροφόρησης. Και πάλι είστε λάθος, γιατί οι “άλλοι” , που καταφέρεστε εναντίον τους ότι τα αρπάξανε για κατευθυνόμενη πληροφόρηση , δεν λειτουργούν αντικειμενικά!
    Δώστε απάντηση!

    • Artemisia Gogo 09/24/2020 @ 5:57 ΜΜ

      Γιωργο…εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες ….βεβαια βαζουν συνεχεια τις τελευταιες μερες τον αριθμο 11 λες και περιμενουν κατι ..οποτε αυτο το αρθρο ολο καπου αποσκοπει ..Ειμαι περιεργη να δω τι θα συμβει απο δω και περα τον Νοεμβρη[11ο μηνα]..ολα αυτα τα 11αρια που βλεπω τελευταια κανουν το μυαλο να συμετεχει σε ενα οργιο απο τρελα και μυστηρια σεναρια .

    • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 09/24/2020 @ 8:37 ΜΜ

      1. Στις ΗΠΑ κάθε μήνα πεθαίνουν κατά μέσο όρο 360.000.
      2. Στην Ελλάδα κάθε μήνα πεθαίνουν κατά μέσο όρο 300.
      3. Στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει 200.000 από ή με κορονοϊό σε 7 μήνες δηλαδή 45% λιγότεροι από όσους πεθαίνουν κάθε μήνα.
      4. Στην Ελλάδα έχουν πεθάνει 366 από ή με κορονοϊό σε 7 μήνες δηλαδή 20% περισσότεροι από όσους πεθαίνουν κάθε μήνα.

      Υπ’ όψιν ότι και στην Ελλάδα θα είχαμε τα ίδια ποσοστά με την Αμερική, αλλά για να μας φοβίσουν και να επιβάλουν νόμους που μας αφαιρούν ελευθερίες, μέσα στο Σεπτέμβρη και ειδικά τις δυο τελευταίες εβδομάδες, επειδή δεν πέθαινε ο κόσμος και άρχισαν να φουντώνουν οι αρνητές της θνησιμότητας του ιού (και όχι του ιού που υπάρχει όπως και άλλες γρίπες) παρουσιάζουν 5 έως 10 θανάτους κάθε μέρα (μέχρι και έναν νεαρό με καλπάζουσα λευχαιμία τον χρέωσαν στους νεκρούς με κορονοιό, όπως και αρκετούς υπερήλικες από 95 μέχρι 103 ετών)

      Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν μας ενοχλεί όσους υπερασπίζονται την θνησιμότητα του ¨θανατηφόρου” υιού.

      Υ/Γ. 1: Κάνε το ίδιο με Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και γενικά με όλες τις χώρες (με βάση τον πληθυσμό τους και πόσους πεθαίνουν κάθε μέρα με βάση τον ετήσιο μέσο όρο θνησιμότητας κάθε κράτους) και θα εκπλαγείς βλέποντας ότι σε όλες τις χώρες παίζουν τα ίδια ποσοστά και δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες χώρες. Μην κοιτάς “κρούσματα”, αλλά θανάτους και ηλικίες των νεκρών.

      Υ/Γ. 2: Κοίτα το σύνολο των θανάτων από γρίπη τις δύο περιόδους 2014-2015 και 2016-2017 και να το συγκρίνεις με τους θανάτους από κορονοϊό στην σελίδα 22 της ετήσιας έκθεσης του ΕΟΔΥ εδώ: https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2019/01/etisia_ekthesi_gripis_2018_2019.pdf?fbclid=IwAR1c-iaZK7Nh2AFAaTalPv-IaYL-eLFRdwOTYl750KkS_1GafJOhvV_onL4

      • Ιωάννης 09/25/2020 @ 3:46 ΠΜ

        Διόρθωση, στην Ελλάδα οι ετήσιοι καταγεγραμμένοι θάνατοι ειναι περίπου 120.000 οπότε μηνιαίως πεθαίνουν περιπου 10.000 άνθρωποι οχι 300.

        • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 09/25/2020 @ 4:16 ΜΜ

          Ναι δίκιο έχεις, ευχαριστώ για την διόρθωση.
          Από όσους πεθαίνουν σε μιά μέρα ήθελα να γράψω, όχι σε ένα μήνα.
          Στην Ελλάδα αν το πάρουμε με τον μήνα, έχουν πεθάνει από ή με κορονοϊό 96% λιγότεροι από όσους πεθαίνουν σε ένα μήνα.

          Ήθελα να δείξω ότι τα “τραγικά” νούμερα θανάτων από κορονοϊό που κατέστρεψε τις ζωές μας οικονομικά και κοινωνικά, σε 7 μήνες είναι παγκοσμίως λιγότερα από ό,τι οι θάνατοι ενός μηνός, ή λίγο περισσότεροι από τους θανάτους μιάς και μόνο ημέρα ημέρας.

  2. Ιωάννης 09/24/2020 @ 5:44 ΜΜ

    Σύμφωνα με το αμερικάνικο CDC οι θάνατοι ΜΟΝΟ από κορονοιό αποτελούν το 6% του συνόλου, το υπόλιπο 94% αφορά κατά μέσο όρο 2.6 υποκείμενα νοσήματα ΚΑΙ κορονοιό. Δηλαδή από τους 200.000 οι 12.000 θάνατοι είναι μόνο με κορονοιό και οι υπόλοιποι 188.000 είναι με τουλάχιστον 2.6 υποκείμενα νοσήματα και κορονοιό. Στην Αμερική κάθε χρόνο πεθαίνουν περίπου 290.000 από εργαστηριακά τεκμηριωμένα αναπνευστικά νοσήματα οπότε ναι οι 12.000 νεκροί ΜΟΝΟ απο κορονοιό είναι μεγάλη είδηση. Να συμπληρώσω επίσης ότι με νόμο που ισχύει στην Αγγλία και στην Αμερική, δεν γνωρίζω για άλλες χώρες, εαν πεθάνεις από οποιαδήποτε αιτία μέσα σε 28 ημέρες μετά από θετικό τεστ κορονοιού καταγράφεσαι στα θύματα της covid19, αυτά είναι!

  3. 67 με 11 δεν τεριαζει αλλα με το 13 εχει καποια συνδεση απο το παρελθον φυσικα και το παρελθον δινει αλλο εναν αριθμο ενδιαφερον. Η υπολοιπη ειδηση ειναι αχρηστη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*