Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:52 - 22/09/2020

Σεισμός στις 22/09/2020 06:25:41 – 11,1χλμ Βορειο-ανατολικά από Αίγιο – Μέγεθος 1.1 Ρίχτερ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σεισμική δόνηση εντάσεως 1.1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 22/09/2020 06:25:41 στην τοποθεσία 11,1χλμ Βορειο-ανατολικά από Αίγιο και με εστιακό βάθος 11.8 χιλιόμετρα.

earthquakes.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Καταστροφές έκανε ; κάνετε πλάκα έτσι ; Φίλε Stranger ας κοιτούν τις δημοσιεύσεις και την σοβαρότητα – αναγκαιότητα των ειδήσεων γιατί σε λίγο θα γίνει στόρυ τάιμ η σελίδα και κρίμα την προσπάθεια σου όλα αυτά τα χρόνια.
    Άνθρωποι που είτε εν γνώσει σου, είτε δεν έχουν την αντίληψη να κατανοήσουν σε κρεμούν και επαναλαμβάνουν συνεχώς ειδήσεις που ήδη ερευνητές έχουν σηκώσει, εκτός και αν γίνεται εσκεμμένα. Πράγμα ιδιαίτερα πονηρό.
    Αν θες λαμβάνεις το μήνυμα, αν θες κοιτάς ξανά την ομάδα που σε στηρίζει ή σε “στηρίζει”. Όλα αυτά τα χρόνια κρατάς κατά τις μαυρίλας, άνθρωποι θες δεν θες στηρίχτηκαν επάνω σου και σε πίστεψαν. Μην τους απογοητεύσεις είναι κρίμα.
    Ότι γνώρισα προστατεύω, κατακτώ ότι με απειλεί μεν αλλά δες και τις εκ τω έσω απειλές …η μάχη ήδη έχει αρχίσει…

    • Κατοχικά Νέα 09/22/2020 @ 8:43 ΜΜ

      ΔΕν ειμαι υπευθυνος για την εξελιξη σου σε θεμα ερευνας και κατανοησης , τον δρομο τον εδειξα αν εσυ δεν μπορεις να το κατανοησεις δεν φταιω εγω, σε ταιζει 11ρια το πεδιο ..σου εχω γραψει τι και πως ..στα φερνω να τα δεις και κοιτας το δαχτυλο ..κοιτας ακομα την ειδηση , δεν κοιτας οτι καποιος το εβγαλε να ειναι εκει ..ε ρε φιλαρακο .. δεν αφνεις την κριτικη γιατι γινεσαι ρεζιλη ;; Αλλο κανουμε εδω ..ε.εσυ κοιτα την ειδηση τι να σου κανω ..

  2. ΓΙΩΡΓΟΣ Α 09/22/2020 @ 7:11 ΜΜ

    Καλά πόσο βλάκας είσαι που ανεβάζεις σεισμό 1.1 ρίχτερ. Αν θες κλικ βρες κάτι καλύτερο.

    • Κατοχικά Νέα 09/22/2020 @ 8:41 ΜΜ

      Ποσο βλακας εισαι που δεν γνωριζεις τι διαβαζεις ;;;

      • ΓΙΩΡΓΟΣ Α 09/22/2020 @ 9:51 ΜΜ

        Μπορείς να μου δείξεις το link της είδησης; όχι την πηγή, ένα γενικό earthquakes.gr, το πλήρες link.

        Γιατί αν υπήρξε μια απλή καταγραφή στο εν λόγω site (όπως θα’πρεπε για κάθε σεισμό) αλλά εσύ επιλέγεις μόνο αυτήν με το 11αρι τότε κάπου χάσαμε την μπάλα.

        Με μια αναζήτηση στο -θου κύριε- google μπορώ να ψάξω είδηση μέ ότι αριθμό θέλω.
        Αλλά αυτό δεν είναι βομβαρδισμός από το πεδίο…

        • Κατοχικά Νέα 09/22/2020 @ 10:03 ΜΜ

          Φιλε , πηγαινε πισω πισω στο κατοχικα νεα και διαβασε , αν θες αν δεν θες σχηματισε οποια αποψη θες …απο την αλλη αν νομιζεις οτι εχεις καταλαβει μπορεις να κανεις αρθρο ερευνα να μας πεις οτι θες , να υποστηριξεις οτι θες κοκ .. Θες να πεις οτι κατι δεν ισχυει ..μαθε μας !Θες να πεις κατι αλλο γραψε ..! Κανεις δεν σου στερησε το δικιαωμα να υποστηριξεις τα πιστευω σου , γραψτα αναλυτικα να τα κατανοησουμε…αλλα να παμε να κανουμε για 300.000 ανθρωποους απο την αρχη το οτιδηποτε ειναι ανεφικτο ..! Ειναι εδω ολα μπορεις αν θες πραγματικα να αφιερωσεις χρονο .!

  3. Παρα πολλα αρθρα εδω ειχαν μερες τωρα το 11. Ουτε επιτηδες να γινοταν!!!N.D

    • Κατοχικά Νέα 09/22/2020 @ 8:40 ΜΜ

      Επιτηδες γινεται , εισαι εδω για να ερευνας και οτι ερχεται ειναι πειστηριο ενος μεγαλου εγκληματος , εδω ερευνουμε το πεδιο ..θελει το πεδιο να σε ταιζει 11ρια ε δες τα και σκεψου..!

  4. Ξερω πολυ καλα τι γινεται. Και δυστηχως…..εχει αρχισει ηδη. N. D
    Υ.Γ μην ασχολησε με χαμηλων δονησεων μυαλα. Δεν παιρνουν καμια επιδιορθωση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*