Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:57 - 15/09/2020

Αδικο το μποϊκοτάζ στο Netflix…?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Ήθελα να δω γιατί όλοι κάνουν μποϊκοτάζ στο Netflix στο twitter και αυτός είναι

ο λόγος. Η ταινια ονομάζεται Γλυκούλες(cuties).

Δειτε αποσπασματα για να καταλαβετε

https://www.facebook.com/100000007491307/videos/4606265222717015/?extid=mJcaGQ0Ype1RB9rJ

CUTIES = CHILDREN YOU TAKE IN ENJOY SEXUALLY ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ= ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΤΦΛΙΞ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.

https://www.facebook.com/100048806448471/videos/183586139944933/?extid=3xqnFTRtaxC4sHdd

sinomosiologos.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. γιωργος τιμπολης 09/15/2020 @ 3:12 ΜΜ

  2. ΜΟΝΟ ΣΤΟ NETFLIX ; ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ; ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ “ΝΕΤΦΛΙΞ” ΕΔΩ ΗΤΑΝ. . .ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΤΛ……

    • Artemisia Gogou 09/15/2020 @ 8:29 ΜΜ

      Η διαφορα οτι πριν 50 χρονια απευθυνονταν σε ενηλικες ..ενω αυτο απευθύνεται σε παιδια

      • ΠΕΡΣΕΑΣ ΛΙΓΔΗΣ 09/16/2020 @ 7:31 ΠΜ

        Artemisia ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΟΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠ`ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.

  3. Κωνσταντίνος 09/15/2020 @ 3:42 ΜΜ

    Όλος ο κινηματογράφος και οι streaming υπηρεσίες είναι γεμάτες με τέτοια υποσυνείδητα μηνύματα. Γιατί η Disney είναι καλύτερη; Όλοι έχουν τα ίδια αφεντικά. κλείστε το χαζοκουτι. Η κόμη λύση.

  4. Κωστας Δ. 09/15/2020 @ 8:18 ΜΜ

    Εγω εκανα τον ενα μηνα δοκιμαστικο στο netflix απο περιεργεια και δεν συνεχισα τη συνδρομη.
    Πρωτον γιατι δεν θελω να υποστηριζω πολυεθνικες.
    Δευτερον γιατι υποστηριζω τα μαγαζακια της γειτονιας και νοικιαζω ταινιες απο εκει.
    Τριτον γιατι εχει και η τηλεοραση καλες ταινιες.
    Τεταρτον γιατι οι ταινιες του netflix ειναι μαπα οι περισσοτερες.
    Πεμπτον γιατι παω και σινεμα.
    Για αυτο που λεει το αρθρο θα ηταν και ενας λογος παραπανω αλλα ουτως η αλλως δεν βλεπω..

  5. Στραμμένη η προσοχή στην σάρκα, την ύλη, την βρωμιά, τα σκατά σε γενικές γραμμές, σε μονοδιάστατη αντίληψη της ύπαρξης, διευκολύνει πολύ τις βλέψεις όλων όσων ζητούν διακαώς τις ψυχές των ανθρώπων, μιάς και τα λεφτά τους και την υπακοή τους την έχουν ήδη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αυτά φυσικά και δεν αρκούν! Άπληστοι και βρωμεροί βλέπουν την ηλιθιότητα των ανθρώπων, των μαζών και βλέπουν πως η πορνογραφία είναι μια πολύ καλή προσέγγιση για τον σκοπό τους. Αυτά τα κοριτσάκια-“πρότυπα” είναι τα λίαν συντόμως τσουλάκια πορνίδια πόλοι έλξης επιβήτορων, το ίδιο ηλίθιους με αυτές, που θα βρούν άφθονες μιμήτριες σε μιά ολοένα και αυξανόμενη προστυχιά σαν να μην είναι ήδη αυτή σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Και να το παλέψουν οι γονείς, τα πράγματα είναι δύσκολα και τα αδιέξοδα προκύπτουν πολλά, διότι η μίμηση, η μόδα, η τάση για κάθε ηδονή και η ανταγωνιστικότητα είναι η ίδια η ψυχή των θηλυκών όντων με την γέννησή τους. Όσο πιο μικρές οι ηλικίες στην διαφθορά των ηθών, τόσο και η καθήλωση σε αυτήν, και η πόρωση, γίνονται χαρακτήρας, προσωπικότητα, και τρόπος και λόγος ύπαρξης άνευ εσωτερικού αντίλογου. Συνεπώς, WE ARE DOOMED, WE, ARE, GOING, TO DIE…

  6. Dr. Van Helsing 09/16/2020 @ 12:46 ΠΜ

    Τα κατώτερα ένστικτα εν ενεργεία. Να μην μένει χρόνος και χώρος για κριτική σκέψη και αξιολόγηση για οτιδήποτε, μα μια συνεχής αδιάκοπη επιδίωξη σε μόνιμη βάση χωρίς δεύτερες σκέψεις με εμπόδια αιδούς εγκράτειας προσοχής σοβαρότητας κοκ, όλων αυτών που στρεφονται γύρω απο τα κατώτερα ένστικτα αυτά τα οποία δεν είναι διόλου λίγα και το κυριότερο, χτυπούν ακριβώς εκεί που είναι το κέντρο της ευχαρίστησης. Και οπως τα ποντίκια στο πείραμα που πατούσαν το κουμπι που ενεργοποιούσε τα ηλεκτρόδια στον εγκέφαλό τους, που τα είχαν τοποθετήσει για το πείραμα οι επιστήμονες που το διεξήγαν, αρνούμενα ακόμα και το φαΐ για να μην χάσουν την απολαυση και ηδονικότητα που τους προσέφερε η ΔΙΕΓΕΡΣΗ του συγκεκριμένου σημείου του εγκεφάλου,
    πέθαιναν απο ασιτία. Απάθεια για οτιδήποτε και ηδονή μέχρι θανάτου! Οι σκλάβες του sex, και οι σκλάβοι τους!!!

  7. Τη συγκεκριμένη ταινία δεν την ήξερα και την έμαθα γιατί πήρε μεγάλη προβολή το θέμα. Την είδα, αλλά δεν μου έκανε και τόσο μεγάλη εντύπωση. Τίποτα που δεν έχω δει τα τελευταία 7-8 χρόνια στην καθημερινότητά μου. Μάλλον έχουμε να κάνουμε με υποκριτές και επαναστάτες του πληκτρολογίου που όπως πάντα παντού βλέπουν συνωμοσίες. Τέσσερα 11χρονα κορίτσια χορεύουν σε έναν διαγωνισμό χορού με κοντά σορτσάκια και μπλουζάκια. Σιγά το σοκ, έχουμε δει δίπλα μας χειρότερα.

    • Πες τα. Εδώ αν δεις Ελληνικές σειρές (Ευτυχισμένοι μαζί) υπάρχουν χειρότερα μηνύματα από παιδιά.Ασε που όπως λες,γύρο μας γίνονται τα αίσχη με την ανοχή των γονέων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*