21:19 - 14/09/2020

Πανηλιθιοι Ελληνες εκπαιδευτικοι….

Διαφημίσεις

… εσεις που σας δοθηκε η εντολη να εκπαιδευσετε τα παιδια μας στην χρηση μασκας και ακολουθειτε την πολιτικη αφηγηση μιας χουντας ..χωρις να τολματε να αμφισβητεισετε ποτε κανεναν και τιποτα ..!

Η Διαμετρος του Ιου Covid κυμαινεται απο 9-12 nm , αυτα ειναι νανομετρα !!…. Δηλαδη ο ιος ειναι στο 0.01 σαν υλικο ,σαν στοιχειο σαν διαμετρο !!….

Οι μασκες οι ιατρικες-χειρουργικες ειναι μασκες με αποτελεσματικοτητα να σταματησουν σωματιδια που ειναι 0.03 και ανω !!…. Δεν θελω να φανταστω της ιδιοτητες των μασκων απο υφασμα απλο που μοιραζατε σημερα στα σχολεια !!!…
Θελετε δηλαδη να πιασετε μια μυγα δυχτια ψαρα !!!!!….

Θεωρητικα εσεις θα βγαλετε του νεους επιστημονες; ..Πως ; Οταν κατι τοσο ξεκαθαρο εσεις το υιοθετειτε και δεν μιλατε ;

Μπορει ενας νομος αν ειναι σε λαθος επιστημονικη βαση να εχει ισχυ για εσας που υπηρετειτε το πνευμα; …
Εσεις θα κανετε αυριο τα παιδια μου επιστημονες …;; Πως ;..

Εχετε μελετες αν μπορει να γινει αεροζολ εα φτερνισμα μεσα απο μια μασκα που φοραει ενας μαθητης για 6 ωρες; …
Στηριζεται τηην Υγεια της χωρας εναντι σε εναν Θανατηφορ ιο στην θεωρεια οτι ο ιος ειναι μεσα σε σταγονιδια ..και ετσι θα κολησει πανω στην μασκα !….

Τα παιδια εχετε δει ποσες μασκες αγγιζουν το ενα με το αλλο;

Εχετε δει ποσες μασκες ακουμπανε σε θρανια , τετραδια , ρουχα κοκ , υπαρχει μελετη επιστημονικη που αναφερει οτι η ζωη του ιου ειναι απο 4 εως 72 ωρες !… Ο ιος εχει ονομαστει ξεκαθαρα απο τον Που οτι ειναι και αερομεταφερομενος και επικαθημενος σε υλικα !

Με απλη γνωση σε μηχανικη ρευστων μπορειτε ξεκαθαρα να σκεφθειτε οτι σε μια μασκα γεματη απο σταγονιδια και ισως ιους ενα φτερνισμα με ταχυτητα 170 χιλιομετρων πιεσης αερα … εχει τεραστιες πιθανοτητες να γινει ενα κοματι του αεροζολ που θα δισπειρει τον ιο σε δεκαπλασια αποσταση απο οτι αν το φτερνισμα γινοταν ελευθερα !

Εχετε κανει καποια μελετη πανω σε αυτα τα θεματα ;…Οχι ..!

Εχετε μελετες δεκαετιας που να ειναι απο εγκυρες ομαδες επιστημονων πανω στο θεμα μασκας και παιδιου ; Οχι ..;
Και λετε σημερα στα παιδια η μασκα η οχι σχολειο; ..Εσεις του πνευματος ;

Συμφωνειτε στην αντισυνταγματικη κατευθυνση της πολιτικης αφηγησης οτι ο πολιτης δεν εχει το δικαιωμα δευτερης γωμης οταν εχει να κανει θεμα με την υγεια του ; Εσεις του πνευματος ;

Συμφωνειτε στον ορο αρνητης; ,… Ειναι αρνητης σε μια δημοκρατια ποιος ;

..Και ποτε σε μια δημοκρατια χρησιμοποιηθηκε ο ορος αρνητης; … Μονο σε καθεστωτα εχουμε αρνητες !!! Και εσεις του πνευματος …θα αποφασισετε αν το παιδι μου θα χασει μια χρονια στο σχολειο …θα αποφασισετε αν θα εχει αυριο ψυχικο πονο το παιδι μου ;..

Οποιος συναινει σε αυτη την χουντα ειναι εχθρος μου , οτι γνωρισα προστατευω κατακτω οτι με απειλει !!!

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Το θεμα ειναι ποτε θα πέσουν οι μάσκες!!!!!!!!

  2. Φώτης Βακάκης 09/14/2020 @ 11:01 ΜΜ

    Και που να δεις Νικο με τι συστατικα οι “εταιρειες” προσπαθουν να φτιαξουν το εμβολιο…..θα παθεις πλακα….Ειπαμε…Παγκοσμια μειωση του πληθυσμου….με τα εμβολιο….Σε λιγες μερες θα βγαλω την ερευνα μου (η οποια εχει ολοκληρωθει) σε βιντεο….(απο το Brighteon φυσικα, γιατι στο ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ θα το κατεβασουν αμεσως)….

  3. Σταύρος 09/15/2020 @ 12:03 ΠΜ

    Καλησπέρα φίλοι των “κατοχικών”μήπως θα μπορούσατε να κάνετε έρευνα- δημοσκόπηση πόσα παιδιά λιποθύμησαν σήμερα;;μόνο πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων με μάσκα..σας ευχαριστώ…

  4. http://respi-gam.net/node/5869 το έχω δει καιρό και μιλάει για 60-120nm. Ελπίζω η πηγή σου να είναι πιο έγκυρη. Και πάλι δεν υπάρχει περίπτωση να τον κρατήσει η μάσκα…

    Ακόμα δεν είναι σίγουροι για τον τρόπο μετάδοσης (όπως τους βολεύει κάθε φορά.. )
    https://eody.gov.gr/disease/koronaios-neos-mers-cov/

    https://gr.euronews.com/2020/07/15/ti-edeiksan-telika-meletes-gia-aerogenis-metadosi-sars-cov-2-covid-19-koronoios-ygeia

    Υ.Γ. https://youtu.be/JoBUaS4ePX0 πέφτει τρολαρισμα του “κερατά” λέμε… Όσοι βλέπουν τα βρώμοκαναλα θα “λαλήσουν” Τέλος. Μια ετσι μια αλλιώς….

  5. το τελετουργικό I can’t breathe με George Floyd σήμανε τη δεύτερη φάση, μετά την απομόνωση/καραντίνα/εξαγνισμό δηλαδή την αλλαγή ταυτότητας με τη μάσκα… τη μετάβαση σε φάση ζόμπι…

  6. Δεν μας τα λες καλά 09/15/2020 @ 1:18 ΠΜ

    Δεν μας τα λες καλά Stranger και κάποια άλλα sites.
    Το λες και κοινωνικό αυτοματισμό αυτό που πας να κάνεις.
    Στρέφεις τον κόσμο εναντίον των εκπαιδευτικών, για νόμους που δεν έχουν ψηφίσεις αυτοί.
    Δεν μας τα λες καθόλου καλά.
    Αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι τελικά κι εσύ ένα συστημικό παπαγαλάκι.

    Για να σε προλάβω. Δεν είμαι εκπαιδευτικός.

    • Κατοχικά Νέα 09/15/2020 @ 1:22 ΠΜ

      ρε δεν πας να γαμηθεις ανωνυμε καραγκιοζη που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ..!!

  7. Δεν μας τα λες καλά 2 09/15/2020 @ 1:28 ΠΜ

    Δεν είδα γονείς να διαμαρτύρονται.
    Απεναντίας είδα γονείς να φορούν και οι ίδιοι μάσκες έξω από τα σχολεία.
    Πολλοί μάλιστα, είχαν βάλει μάσκες στα παιδιά ακόμα και στη διαδρομή.
    Eίναι παράλογο να απαιτείς από 10-15 εκπαιδευτικούς που έχει ένα σχολείο να ξεσηκωθούν και όχι οι πολλοί περισσότεροι γονείς.
    Και μετά… Τι σημαίνει εκπαιδευτικός; Πανεπιστήμονας;
    ΑΠό που κι ως που ένας φιλόλογος ή ένας δάσκαλος δημοτικού να έχει τέτοιου είδους γνώσεις που αναφέρεις;
    Δεν βλέπω την ίδια ζέση από πλευράς σου για τη συναυλία με τα 5000 άτομα στο Ηρώδειο.
    Ξαφνικά χτυπάς τους εκπαιδευτικούς.
    Βομβαρδίζεται από τη προπαγάνδα κι ο εκπαιδευτικός όπως όλοι.

    Επαναλαμβάνω: Δεν είμαι εκπαιδευτικός.

    • Κατοχικά Νέα 09/15/2020 @ 1:38 ΠΜ

      Δεν ειδες και βλεπεις οτι χτυπαω του εκπαιδευτικους επι σκοπου και πονηρου εργου ;..Εγω θες τωρα να χασω και αλλο χρονο μαζι σου ;.. Ο εκπαιδευτικος ειναι ο πρωτος που θα μπορουσε να αρνηθει τον νομο 4682 … Το οτι ο Μητσοτακης ειναι κληρονομος που υπηρετει την παγκοσμια ταξη το εχω πει σε προηγουμενη ταξη ,.!

  8. Γιώργος 09/15/2020 @ 7:07 ΠΜ

    Χαίρετε! Και σε άλλο άρθρο που καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών έχω κάνει τοποθέτηση. Ο εκπαιδευτικός , όπως και κάθε άλλος εργαζόμενος σε αυτή τη χώρα, είναι εγκλωβισμένος από τον κομματικοποιημένο συνδικαλισμό. Θυμάμαι , το 2006, νεοδιόριστος εκπαιδευτικός τότε , τις αντιδράσεις των συνδικαλιστικών φορέων των εκπαιδευτικών , με τις γενικευμένες απεργίες και με κυβέρνηση την ΝΔ του Κ. Καραμανλή , υπουργό Παιδείας την Μ. Γιαννάκου. Τί κάνουν οι συνδικαλιστές στις μέρες μας , για το θέμα της μάσκας; Τίποτα! Τί περιμένουμε από τους εκπαιδευτικούς μας; Να πάρουν τα όπλα και να αντιδράσει ο κάθε σύλλογος εκπαιδευτικών μεμονομένα; Το κάνει αυτό η ελληνική εργατική τάξη στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια που ζήσαμε και ζούμε; ΟΧΙ! Γιατί τότε να τρέφουμε μεγάλες προσδοκίες , για τους εκπαιδευτικούς μας;

  9. Εγώ βλέπω ότι μας διαιρούν μια χαρά ….και εμείς μασάμε και καταπίνουμε αμασητα….το άλλο που άκουσα δεν ξέρω αν ισχύει είναι ότι επειδή στην Ελλάδα η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική μέχρι το γυμνάσιο αν κάποιος γονέας δεν στείλει το παιδί του σχολείο για μια δύο η περισσότερες βδομάδες θα μπορεί με εισαγγελική παρέμβαση να του πάρουν το παιδί;;;;; Μπορεί να το ψάξει κάποιος ειδικός να μας πει σίγουρα;;;; Ευχαριστώ πολύ …εγώ δεν έχω παιδί αλλά το θεωρώ τραγικό αν αυτό συμβεί και θα είμαι κ εγώ με τους γονείς που θα πρέπει να φάνε λάρυγγια…..

  10. Σωτηρης 09/15/2020 @ 9:13 ΠΜ

    Έχουμε και λέμε. Αυτοί που κα νουν ότι δεν καταλαβαίνουν είναι οι ιδανικοί αυτοχειρες!πόσο πανηλίθιος να γίνεις δολοφόνος της ζωής που έφερες σε αυτή τη γαμημενη φυλακή που ζούμε!τρέμω από τα νευρα μου! Οι άλλοι πάλι είναι και εκπαιδευτικοί???δύο φορές πανηλίθιοι!!! Όσο για νανόμετρα και τι εστί μάσκα,το υπάρχει το κατάλληλο μηχανιμα και …….. Θα καταλάβεις θες δεν θες!!!! Πώς το πάτε κύριε βακακη τι βάζουν στο εμβόλιο??ότι μπορούν για να σε ξεκανουν με χίλιους τρόπους!!!! Εγώ κρατάω για πάρτη μου τις δύο τελευταίες σειρές του αγνωστου. Όποιος συναινεί σε αυτή τη χούντα αναγκαστικά γίνεται εχθρός μου. Δεν έχω άλλο τρόπο για να προστατευτώ από μια αγέλη ζώων!!!

  11. Νικολας Ασιμος 09/15/2020 @ 12:16 ΜΜ

    Αμφισβιτιση στην εξουσια σημαινει αμφισβιτιση και σε καθε Ελληνικη εθνοπατριοτικη αφυπνιστηκη θεοσταλτη ( φιλανθρωπη?) εξουσια, και βεβαια αμφισβητηση και στον Ιησου χριστο εφοσον συμφωνα με τα λογια του Ιησου χριστου και της καινης διαθηκης του Ιησου χριστου δια μεσου του αποστολου του Παυλου…καθε ψυχη καθε ανθρωπος πρεπει να υπακουει πιστα και να υποτασεται στην οποιαδηποτε εξουσια…ολες οι εξουσιες και ..ΚΑΘΕ εξουσια ειναι ευλογιμενη και θεοσταλτη απο τον κυριο Ιησου χριστο…οποιος αντιτιθεται στην εξουσια και αρνηται τις εντολες της καθε εξουσιας ειναι σαν να αρνηται τον κυριο Ιησου χριστο, και θα τιμωριθει με αιωνια κολαση απο τον κυριο Ιησου χριστο..προς ρωμαιους επιστολη παυλου κεφ.13 στιχ..1…12…οι λεφταδες αφεντες φασιστες τραπεζιτες χριστοι επι της γης καθε φυλης και εθνους παει καιρος που αγορασαν και τους ουρανους των θνητων υπακουων καρπαζοεισπρακτορων ηλιθιων βιορομποτ δουλων τους.που απολεσαν θεληματικα τον ανθρωπισμο και την ελευθερια τους και προτειμησαν να ζουν με το μισος τον φοβο την ντροπη την υπακοη και την ανοησια, με ανταλαγμα τις λιγες μισθωμενες ψευτικες χαρες που τους δινει ο θεος τους ο μασονος τραπεζιτης με τα λεφτα του,.και η βλασφημη αναρχεια στις εντολες των θεων ειναι μονο για ελευθερους αλητες και οχι για ξευτηλες φοβισμενους μπλαμπλακιδες που δεν ντρεπονται να στηλουν τα παιδια τους στον στρατο των μασονων αφεντων τραπεζιτων και να τα ντισουν και κει μασκοφορεμενα ζομπι καρναβαλια, και τις Ελληνορθοδοξες εθνοπατριοτικες μασκες ειναι ολο υγεια οταν τις φοραν στο αποκριατικο καρναβαλι της καθε θεικης τους εξουσιας..οπως βεβαια σαν αλλοι πιστοι των θεων ηλιθιοι δεν φοβουνται μηπως και πεθανουν στα ψεματα των θεων απο τον υιο χριστο βασιλεα της κορονας, αλλα μονο απο τους τιποταδες ισκιους του αλλου θεικου μασονικου τους φοβου δηλαδη τους ανυπαρκτους κομουνιστες και τους ομοιους τους πιστους του αφεντη τραπεζιτη θεου, τους βλακες τους μεμετιδες τουρκαλαδες..

  12. Γιατι οι εκπαιδευτικοι, υποτιθεται οτι εχουν περισσοτερες γνωσεις και καλυτερο μορφωτικο επιπεδο απο πολλους γονεις; Γιατι οι εκπαιδευτικοι μαθαινουν στα παιδια μας αυτα που δεν μπορουμε εμεις; Γιατι οι εκπαιδευτικοι αποτελουν παραδειγμα για τα παιδια; Γιατι οι εκπαιδευτικοι οφειλουν να διδασκουν στα παιδια τι σημαινει ελευθερη βουληση; Γιατι οι εκπαιδευτικοι δεν πρεπει να νοιαζονται μονο για τον μισθουλακο και την παρτη τους; Γιατι οι εκπαιδευτικοι ειναι και αυτοι γονεις; Γιατι οι εκπαιδευτικοι αποτελουν μερος αυτης της κοινωνιας; Γιατι, γιατι, γιατι θα μπορουσα ν’ αραδιασω ενα σωρο γιατι!!! Αλλα, για σκεφτειτε, φιλοι εκπαιδευτικοι, να μπαινετε στην ταξη, εαν και οταν τελειωσουν ολα αυτα και τα παιδια να σας περιφρονουν και να σας δειχνουν με το δαχτυλο σαν παραδειγματα προς αποφυγην!!! Οσο και να σας φτυνουν και να κανετε, οτι βρεχει, καποια στιγμη, θα αναγκασθειτε εκ των πραγματων να παρετε θεση σ’ ολο αυτο που γινεται!!! Θα πρεπει να ταχθειτε η με το καλο η με το κακο και να μην συρθειτε απο τις εξελιξεις!!!

  13. Ο ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 09/15/2020 @ 4:19 ΜΜ

    Η ουσία παραμένει ότι δεν αντιστέκεται(συλλογικά) ο γονιός, ούτε ο εκπαιδευτικός, ούτε ο γιατρός, ούτε ο παπάς, ούτε ο δικαστικός, ούτε και κανείς άλλος – πλην μεμονωμένων περιπτώσεων που να δούμε πόσο θα αντέξουν.
    Απο κει και πέρα , η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι όταν εκνευρίζομαι χάνω το δίκιο μου. – Και τι να το κάνω ρε φίλε, να τ’ αφήσω να με πνίξει;
    Έλα μου ντε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*