ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Προκαλεί η Τουρκία: Στρατιώτες πυροβόλησαν ψαράδες στην Αμμόχωστο

· Κατοχικά Νέα

Νέα θρασύτατη πρόκληση των Τούρκων. Πυροβόλησαν ψαράδες τη στιγμή που έριχναν τα δίχτυα τους, στην θαλάσσια περιοχή Κάπαρη στην επαρχία Αμμοχώστου. Φαίνεται πως τα κατεχόμενα, δεν διστάζουν να τα βάλουν με άοπλους ανθρώπους, οι οποίοι απλώς προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους.

Το νέο προκλητικό περιστατικών συνέβη χθες το απόγευμα. Δύο ψαράδες βγήκαν στ΄ανοικτά για να ρίξουν τα δίχτυα τους. Όπως ανέφεραν, την στιγμή εκείνη Τούρκοι στρατιώτες από την απέναντι πλευρά, τους σημάδεψαν και έριξαν εναντίον τους έξι πυροβολισμούς, αναγκάζοντας τους να τραπούν σε φυγή.

Στην συνέχεια, οι ψαράδες ενημέρωσαν σχετικά την Λιμενική Αστυνομία.Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των ψαράδων της περιοχής.

Πολλές φορές στο παρελθόν ρίφθηκαν πυροβολισμοί εναντίον των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι απλώς προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην. Τελευταίο, το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μερικούς μήνες, όταν τουρκικό σκάφος επιχείρησε να βυθίσει την βάρκα ψαράδων, κάνοντας κύκλους για να προκαλέσει τη δημιουργία δυνατών κυμάτων.
http://www.sigmalive.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αθήνα Ακρόπολη, συμβολική εικόνα για τις ελληνοαμερικανικές διπλωματικές σχέσειςFEATURED

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από την πρεσβεία στην Αθήνα – Οι καταγγελίες και η διπλωματική διάσταση

Δικαστικό κτίριο - συμβολική φωτογραφία, όχι η MarfinFEATURED

Marfin: Βαρύτερη δίωξη για τρομοκρατία και συμπληρωματικές απολογίες – Τι αλλάζει στην υπόθεση 16 χρόνια μετά

Φωτογραφία διαμαρτυρίας αρχείου, όχι από τη σημερινή φοιτητική κινητοποίησηFEATURED

Φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα για τη στέγη – Η ακρίβεια απειλεί τις σπουδές χιλιάδων νέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *