20:42 - 02/09/2020

Πανικός από σχόλια στο Twitter προκάλεσαν οι νέες φανέλες της εθνικής ομάδας

Διαφημίσεις

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας παρουσίασε τις νέες φανέλες της και στα social media έγινε χαμός.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπει σε λίγες μέρες στη μάχη του Nations League και γι’ αυτό το λόγο παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες, οι οποίες γενικά έγιναν δεκτές με ικανοποίηση. Όχι όμως και το γεγονός ότι οι κούκλες που «φορούσαν» τις φανέλες ήταν μαύρου χρώματος, με συνέπεια να γίνει ένας χαμός στα σχόλια κάτω από το σχετικό post στο Twitter.

«Γιατί οι παίκτες είναι μαύροι? Για την Εθνική Ελλαδος μιλάμε , όχι της Γκάνας», αναρωτήθηκε ένας, για να του απαντήσει άλλος ακόλουθος «Γιατί οι παίκτες δεν έχουν κεφάλι; Για την εθνική Ελλάδος μιλάμε, οχι των ακέφαλων καβαλάρηδων».

Ενδεικτικά, τα δύο παραπάνω, του κλίματος και των αντιδράσεων που υπήρξαν, οι οποίες περιγράφονται και από τα παρακάτω σχόλια…

«Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά τους πειράζει το χρώμα μιας ΚΟΥΚΛΑΣ. Απίθανο».

«Σαν τα φακελάκια στις εκλογές είναι με τη μπλε διαγράμμιση. Άσπρο για δήμαρχο, γαλάζιο για περιφερειάρχη!».

«Για την Εθνική Ουγκάντας είναι;».

«Είναι μαύρες οι κούκλες για να κάνουν αντίθεση με το χρώμα στην στολή!!!! Κοίτα τώρα τι σχολιάζουν. Τυχερή η στολή αν κ πιστεύω θα μπορούσε να είναι πιο δημιουργική. :)».

«Ο Μπατίστα θα την φοραει;;».

«Η φανέλα είναι ωραία… Κ θα ήταν ωραιότερη αν οι διαγώνιες ρίγες ήταν 9 κ κατέληγα στο Σταυρό, όπως είναι η Ελληνική Σημαία».

«Ωραία η εμφάνιση, πραγματικά πολύ ωραία.Παίχτες της προκοπής δεν έχουμε και εκεί είναι το πρόβλημα…».

«Αυτή η λωρίδα η πλάγια μου θυμίζει λίγο τίτλο στα καλλιστεία. Κατά τα άλλα είναι ωραίες! Επίσης ΒΡΕ […] πως θα έδειχνε το άσπρο πάνω σε άσπρη κούκλα?».

«τελικα εχουμε πολους ρατσιστες σε αυτη την χωρα κριμα καλοφορετη να ειναι και καλη τυχη στην εθνικη μας».

«Υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικά τους πειραζει το χρωμα μιας ΚΟΥΚΛΑΣ. Απιθανο».

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ……………

  2. Το πόσο εντυπωσιακά περιορισμένη είναι η αντίληψη της πλειοψηφίας είναι συγκλονιστικό! Με αφήνει άφωνη, της πλειοψηφίας γενικά όχι στα σχόλια μόνο! Επειδή τους έχουν γαμήσει τον εγκέφαλο οι κορεκτίλες και οι νεοταξίτες, είναι αδύνατον να διαχειριστούν μια πληροφορία. Αδύνατον! Όλα μα όλα έχουν αρχή και τέλος στην κατήχηση τους και είτε σύμφωνα με αυτήν είτε -αυτόματα, ενστικτωδώς- προσπαθούν με μίσος και εμπάθεια να το περιθωριοποιήσουν, ακυρώσουν, γελοιοποιήσουν κ.λ.π. ! Εδώ λοιπόν, ο εγκέφαλος αναγνωρίζει “κίνδυνο” απλώς και μόνο γιατί σχολιάστηκε το χρώμα της κούκλας. Μέχρι εκεί και επιτίθεται αμέσως χρησιμοποιώντας ατάκες παρμένες από την κατήχηση που έχει αποθηκεύσει ο εγκέφαλος ανοίγει αρχείο π.χ. “ρατσισμός” – απάντηση ποιά είναι; και την πετάει….. μισή μοίρα πιο δίπλα, μια τρίχα δρόμος, είναι η σκέψη: “γιατί αφού λένε για Ελληνική ομάδα είναι μαύροι οι παίκτες”; βασικά είναι η αυτονόητη, αυτόματη ερώτηση που -σε φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας εγκεφάλου- σου έρχεται αυθόρμητα. Αλλά όχι! η καμμένη γη που άφησε η προπαγάνδα και η κατήχηση, η εκ γενετής βλακεία τελικά εμποδίζει τον εγκέφαλο να κινηθεί αυθόρμητα προς τα αυτονόητα….. Δηλαδή είναι …. δεν ξέρω…. έχω μείνει άφωνη

  3. Αυτο που καναν οι Ελληνες με τους εβραιους στην χανουκα το κανουν οι εβραιοι σημερα σε εμας. Δεν γυρισε ο κυκλος που λενε καποιοι καμια σχεση απλη εκδικηση απο κακους ανθρωπους. Οι ιερεις μας δεν θα παρουν τα οπλα αφου η χανουκα γιορταζεται μεσα στην θρησκεια την Ελληνικη τι ειρωνεια…
    Αλλα δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα το προβλημα ειναι το σχεδιο τους μια τεραστια τεχνητη χρονικη ανωμαλια που πιστευουν οτι θα φερει την ολικη αλλοιωση της ιστοριας και την αλλαγη του χρονου.
    Πιστευουν οτι με το να πιστεψει ο κοσμος τις μπουρδες τους οτι θα αλλαξει η πορια του χρονου και θα εχει διαφορετικο μελλον αυτος ο κυκλος.
    Ο μαυρος Αχιλλεας στην σειρα τροια λενε δεν τρεχει κατι πως τρεχει οταν προσπαθεις να φερεις αλοιωση του χρονου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*