16:22 - 02/09/2020

Οχι Ηλιθιε δεν ανηκω …ειμαι μια κατηγορια μονος μου !

Διαφημίσεις

Ενα ορθιο ζομπι που δεν μπορει να κατανοησει οτι σε αυτον τον πολιτισμο της χεστρας αν συνεχισεις να ανηκεις στον δισδιαστατο ιδεολογικο χαρτη που δημιουργησαν οι τσοπανηδες σου τοτε εισαι τελειωμενος μου απευθυνει ερωτημα … που ντε και καλα θα επρεπε να το εχω δει !!…Ενας φιλος μου το ειδε και μου το ειπε ..!

Ενας κυριος που ανηκει στην νεομυθολογια του κολου περι q και σωτηρων της γης , ενας ανθρωπος που ξαφνικα για να καταπνιξει τους φοβους που του δημιουργησε η ξαφνικη αφυπνιση του μεσα απο τις ολοφανερες κινησεις πλεον της Νεας Ταξης πραγματων …αγκαλιασε οτι σαπιλα η ιδια εχει βγαλει πλεον για να κανει το κοπαδι αλλη μια φορα να ειναι διασπασμενο !>..

Αν δεν ειναι βεβαια επι αποστολης ο κυριος αυτος ..!

Ρωτα λοιπον τον Stranger..αν δεν ειναι καλος ο Τραμπ τοτε ποιοι ειναι καλοι ..Η χιλαρι και οι παιδεραστες ;…

Ωραιο κολπο δυαδικοτητας στην σκεψη !!… Ωραιο υποσυνειδητο μηνυμα για το κοπαδι απο αθερινες φοβισμενες!>.Ομορφος νεο ταξικος τροπος σκεψης ..αν αυτο τοτε εκεινο!

Μαλλον δεν με εχεις διαβασει οσο σε διαβασαν ολο αυτοι που σε εβαλαν να καψεις συνειδηση φιλε μου ! Δεν ειμαι κατι .. ειμαι δημιουργος απο κατι !!..Δεν ανηκω στο χαρτη του δεξια αριστερα ..αλλα ειμαι τρισδιαστατος, ειμαι μια τελεια συνειδησης εξω απο το επιπεδο τροπο προσδιορισμου ιδεων που σου εχει επιβαλει το συστημα ελεγχου σου ..και εχω αναλυσει αυτο που ζεις και αυτο που κανεις δεκα χρονια πριν !

Μαλιστα θα σου πω οτι οι ομαδες Q , καπελα , και μαντολες δημιουργηθηκαν ακριβως για αυτο ..για να σταματησουν ανθρωπους σαν και μενα που ΓΕΝΝΟΥΝ πληροφορια και δεν παπαγαλιζουν , που ΓΕΝΝΟΥΝ ιδεολογια , που ΓΕΝΝΟΥΝ στρατηγικη ..!

Οι μυστικες υπηρεσιες του πλανητη χρησιμοποιουν …ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΙΠΛΑΣΙΕΣ για να σας φωτοτακτησουν !!..Ο προεδρος σας ΜΙΛΑ με την δικη μου γλωσσα που εδειξα σε εκαντονταδες χιλιαδες Ελληνες ΠΡΙΝ συμβει ο φοβος σου και αφυπνιστεις !

Αρα αθερινα μου καλη και φοβισμενη ..διαβασε και προχωρα κατω απο την επιφανεια γιατι στην εχουν στησει μεσα απο το δικο μου πεδιο …για να σταματησουν Κυριους οπως με ειπες ..σαν και μενα !

Δεν ειναι θεμα λοιπον Τραμπ και Χιλαρι …ειναι θεμα νεας ιδεολογιας , νεας στασης και αφυπνισης σε βαθος, ειναι η μοναδικη αληθεια με απολυτο σχεδιασμο και στρατηγικη που τους εκανε να τρεμουν την εξελιξη της και ετσι δημιουργησαν τον καθρεφτη αυτης της πληροφοριας ..χρησιμοποιωντας αφηγηση που …θες δεν θες γιατι ειναι εδω και γραμμενη για χρονια ..την εδωσα εγω στον κοσμο !

Οσο για μπαμπερς , για παιδια που τα εσωσαν ..προσεχε γιατι ο χρονος μπορει να δειξει οτι ΔΕΝ σωθηκαν τα παιδια και να εκανες χιλιαδες κοσμο να μην κανει πραξη για ενα γνωστο εγκλημα δεκαετιων ..πραγμα που σημαινει οτι συναινεσες και υποστηριξες την συνεχεια ενος ειδεχθους παγκοσμιου εγκληματος με το να καθυσηχαζεις τους ακροατες σου !….

ΤΟ βιντεακι σου το βαζω εδω να το δουν οι ανθρωποι που εδω και δεκα χρονια ολα οσα σου απαντησα τα χουν ζησει ως βιωματικη εμπειρια ..οχι παπαγαλισμος , οχι μου ειπε ο ξαδερφος του κωστα που εχει φιλο το δημητρη…αλλα βιωματικα ,εμπρακτα… οχι πρασινους δρακους ! !

Στο λεπτο 1.02 …Ωρα… δηλαδη 62 λεπτο ..!

Να κλεισω με αστειακια ..ακομα ο Μητσοτακης ειναι Ελευθερος , ακομα δεν μου ηρθε επιταγη εξοφλησης των χρεων μου , ακομα βλεπω στην τηλεοραση τους δηθεν εκτελεσμενους και φυλακισμενους …. και εσυ συνεχιζεις να υπερασπιζεις μια αορατη ομαδα που δηθεν εσωσε τα παιδια ;….Και αν εχεις φαει φολα και πιστευεις σε ψεμματα ..εχεις δωσει χρονο στο εγκλημα;…Αν εισαι ενας απλος πολιτης !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. Κασσανδρα 09/02/2020 @ 4:31 ΜΜ

    ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ

    • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 09/02/2020 @ 4:52 ΜΜ

      ΝΑΙ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ………ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΟΎΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ…..
      ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΟΤΆΣΣΕΙ Η ΨΥΧΉ ΜΑΣ….. Η ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…… ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ….

      ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ STRANGER
      ΘΑ ΤΡΏΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ(ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΦΑΠΑ) . ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙΡΌ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΠΙΡΙ ΜΠΙΡΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΉΔΗ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΊ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΑ
      ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΉΞΟΥΝ ΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ……

      ΠΆΡΤΕ ΤΙΣ ΣΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΌΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ…

  2. Ω ρε τι ζημιά γίνεται. Ω ρε κόσμος και κοσμάκης που θα καεί από τους νεοφώτιστους ψευτοαφυπνισμένους. Ω ρε πως αντιμετωπίζεται αυτό τώρα;

  3. Κωνσταντίνος 09/02/2020 @ 5:05 ΜΜ

    Όλοι Χίλαρι , Μπάιντεν , Τραμπ , μακρόν , Μέρκελ οι δικοί μας , οι απέναντι , οι από κάτω , οι από πάνω όλοι ανήκουν στην ίδια σέχτα. Μερικοί ακόμα να καταλάβουν ότι αν δεν είσαι μυημένος δεν ανεβαίνεις ιεραρχία.

    Ο μόνος λόγος που δεν μας έχουν εξαφανίσει είναι ότι είναι σε στρατόπεδα χωρισμενοι με διαφορετικές ατζέντες.

    Μπάιντεν Χίλαρι και το σιναφι τους οι εωσφοριστες ή αλλιώς όπως είπε και πρώτος στην Ελλάδα ο Λιακόπουλος είναι το λευκό αδελφατο , το ένα στρατόπεδο. Ο Τραμπ ο Πούτιν και οι λοιποί του άλλου σιναφιου όπως επίσης είπε ο Λιακόπουλος είναι το μαύρο αδελφατο.

    Όσο παίζεις στο Μάτριξ τόσο βυθίζεσαι. Ο μόνος τρόπος να το νικήσεις είναι να το απορρίψεις.

    Δεν υπάρχει κανένα σενάρια και καμια πιθανότητα αν δεν έχει περάσει συγκεκριμένες πόρτες και αν δεν έχει δηλώσει υποταγή σε συγκεκριμένους να ανέβει και να εκτελέσει το έργο τους (που θα το παρουσιάσει στα πρόβατα το κόσμο ως έργο του).

    • Ειναι το ματριξ παιχνηδι; Κι αν πως το κατανοεις εσυ; Τι πιστευεις οτι ειναι;

      • Κωνσταντίνος 09/03/2020 @ 12:38 ΠΜ

        Αν νομίζεις ότι το Μάτριξ είναι (όπως σε έχει πείσει ο πατέρας του ψεύδους) φάτε , πιείτε , μαμιστε , πάρτε σπίτια αυτοκίνητα και ότι μπορείτε μέχρι να πεθάνετε είστε γελασμένοι. Περνάτε τη ζωή σας στη ματαιότητα.

        Δεν θα σου πω εγώ τι είναι το Μάτριξ γιατί στα έχει πει πρώτος και καλύτερος ο Χριστός. Διάβασε για αυτόν και θα δεις τι είναι το Μάτριξ και πως το νικάς.

        • Εγω δεν νομιζω κατι για το ματριξ εχω ηδη σταθερη αποψη / γνωση πανω σε αυτο το θεμα.
          Δεν θα το σηζητησω μαζι σου γιατι εισαι πολυ μακρια απο αυτο που νομιζα.
          Ευχαριστω για την απαντηση.

  4. Ενδιαφερον βιντεο το ψιλοειδα βασικα γιατι τα βαριεμαι αυτα ειναι χασιμο χρονου η μπουρδα χτυπαει κοκκινο αλλα με ενδιαφερει τι πιστευει ο κοσμος.
    Εκει βεβαια που ειπε να προσευχομαστε για τον τραμπ το εκλεισα.

  5. Απροσαρμοστος 09/02/2020 @ 6:27 ΜΜ

    Πες τα Νίκο, ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι αυτοί είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος…
    Φάτε σανό πασπαλισμενο με καπέλα και Q και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο…

  6. Οι βαλμενοι είναι ή βλαμμένοι… Αυτοί οι @@@ες δεν έχουν ψάξει καν να μάθουν τι εστί τραμπ προφανψς, από που κατάγεται, ποιοι τον έχουν βοηθήσει και χρηματοδοτήσει κτλ.. και θέλουν να εκφράσουν και άποψη… Μήπως ανηκουν κάτι τέτοιοι σε τπτ Q;;; Διαφορετικά μην πω τι πρέπει να κάνουν, θα γίνω κάκιστος…
    (Το έχω πει Stranger εκεί έξω κυκλοφορούν ζόμπι… Όποιος είναι κάθε φορά στην κυριαρχία της Γης αναλόγως την “καβλα” του τους κάνει όπως θέλει… Τίποτε περισσότερο… Ένας τιποτένιος κόσμος με τιποτένια όντα είναι η Γη της τροφικής αλυσίδας… Απλά… Τζάμπα χαλιομαστε…)

    • Αυτό που ΔΕΝ θέλετε να καταλάβατε ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (αυτό το θεωρώ πιο πιθανό) μερικοί που δεν έχετε και την παραμικρή ιδέα πως είναι η πραγματική ζωή στην Αμερική κι όχι στις σειρές ή στις ταινίες, είναι πως όσοι τέλος πάντων να μη πω συμπαθούμε είναι too much αλλά επικροτούμε επί της παρούσης, δεν είναι απαραίτητα για το λόγο που νομίζεις. Δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ανάγκη να περιμένουμε “σωτήρα” ούτε χρειαζόμαστε “προστάτη” για να νιώσουμε ασφαλείς. Απλώς, εγώ προσωπικά τουλάχιστον επειδή έχω και φίλους και συγγενείς και έχω πάει και στην Αμερική, τον παραδέχομαι σαν Κυβερνήτη μιας χώρας για όσα έχει κάνει στη θητεία του για το λαό του που είναι πάρα πολλά και τα αγνοείτε όλοι γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει εσάς είναι ποιός θα σας γλιτώσει, νταβατζή ψάχνετε όλοι για αυτό σας ξινίζουν και όλοι, γιατί κανείς δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το ρόλο του Πρωθυπουργού και Κυβερνήτη της Ελλάδας. Και συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη με τα συμφέροντα μέσα στη χώρα του που προσπαθούν να τον διαλύσουν και να κάνουν την Αμερική μπουρδέλο, οι Αμερικάνοι τον λατρεύουν σας πληροφορώ, οι δε Έλληνες της Αμερικής πίνουν νερό στο όνομα του, για αυτό του έχουν κάνει τη χώρα οικόπεδο…. για να τους πείσουν να μην τον ψηφίσουν! Αυτά που διαβάζετε εδώ είναι όλα ψέμματα. Ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει το δικό του Κυβερνήτη γιατί στο δικό του σπίτι και στη δική του τσέπη μετράνε οι αποφάσεις του. Εγώ λοιπόν τον εκτιμώ σαν Κυβερνήτη μιας χώρας, σαν μαχητή, αυτή τη στιγμή. Και θαυμάζω την ευελιξία και την εξυπνάδα του. Δεν θεωρώ ότι είναι “άγιος” ανάμεσα σε διαόλους

    • και αν είναι και όσο πιστεύω έξυπνος μάλιστα, θα φροντίσει να αρπάξει και η Αμερική κομμάτι από την ήδη ξεπουλημένη προ πολλού Ελλάδα που ολοένα που μιλάμε διαμελίζουν και μάλιστα το καλύτερο, έτσι κάνουν οι σωστοί Κυβερνήτες για το καλό του λαού τους και των εδαφών τους! Το πρόβλημα είναι δικό μας! Τα ίδια δε ισχύουν και για τον Μακρόν και για όλους και Μπράβο τους, είναι Κυβερνήτες άξιοι. Ας είχαμε και εμείς αν ήμασταν άξιοι Τα έχω ξαναγράψει αλλά……

  7. ΓΙΩΡΓΟΣ Α. 09/02/2020 @ 7:22 ΜΜ

    Ο σοφός λαός λέει “Όπου ακούς πολλά κεράσια…”

    Βέβαια δεν θα μου έκανε ΚΑΘΟΛΟΥ εντύπωση, η κλίκα που κυβερνά να θυσιάσει (ευκολάκι) τα χαμηλότερα πιόνια τους για να μπορέσει να σε πείσει ότι ο σωτήρας σου ήρθε.

    Πώς αλλιώς θα αναδείξει τον μεσσία τους ως καλοκάγαθο ηγέτη αν δεν “τιμωρήσει” το σύστημα;

    Πρέπει να το κάνει, για να τον ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΕΣΥ και όχι να σου τον επιβάλουν.
    Αλλιώς δεν θα πετύχαινε το σχέδιο τους (παγκόσμιος ηγέτης, νόμισμα, θρησκεία κλπ).

    Θα σου χρυσώσουν το χάπι δίνοντας σου κάτι πολύ καλό (δήθεν “δικαιοσύνη και τιμωρία” για τους ενόχους, αυτό είναι που ζητά διακαώς, παγκοσμίως ο μέσος Ανθρωπος και όχι ανθρωποειδές) για να σου πάρουν μετά τα πάντα.

    ΔΙΕΥΚΙΡΝΗΣΗ:
    Μακριά από εμένα προφητείες και γέροντες, αλλά με προβληματίζει έντονα ότι το σκηνικό κολλάει με όσα κατά καιρούς έχουν πέσει στην αντίληψη μου.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 09/02/2020 @ 10:17 ΜΜ

      ΟΡΘΟΤΑΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ “ΜΕΣΣΙΕΣ” ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’90. ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟ.
      ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΥΜΟΥΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟRUC REIS ΜΕΤΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ “ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ” ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ….
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ [ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ] ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΠΙΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΥΜΝΑΙΟΥ ΣΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
      ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ, ΤΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.
      ΕΚΤΟΣ…. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΒΟ-ΛΑΣΟ, ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ[!!!!]
      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ.

      • καλά κάνετε και τα διευκρινίζετε κάτι τέτοια μερικοί γιατί ο κόσμος και ειδικά οι γυναίκες είναι άσχετος με κάτι τέτοια, και εύκολα θα μπορούσε να επικροτήσει τέτοια σχόλια σαν του Φράγκου, όταν μάλιστα το λέει και στρατιωτικός πως μπορώ να το αμφισβητήσω εγώ που δεν έχω πάει καν στρατό;

        • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 09/03/2020 @ 3:50 ΜΜ

          ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ, ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ Η ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ.
          Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ [ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ] ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ “Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ[!!!!]”
          ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΕΤΩΝ, ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ…
          ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ Η ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΙΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΥΛΚΟ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ.
          ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ.
          ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ.

  8. ονειρευτης 09/02/2020 @ 8:37 ΜΜ

    βεβαια δεν μου εχει δειξει κανεις “μεγαλος” οτι θελει το καλο μου ..στους απλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ΨΥΧΗ πιστευω… το θεμα μου ειναι οτι λιγοστευουν κι αυτοι οσο ο χρονος παιζει στο πεδιο του ΨΥΧΟΒΟΡΟΥ……

  9. https://youtu.be/SB1jyh1B760
    Οριστε… Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

  10. in.gr/2020/08/08/world/ipa-o-kathigitis-pou-proevlepse-olous-tous-nikites-ton-proedrikon-eklogon-apo-1984-vlepei-niki-mpainten/

    Κάνε πρόβλεψη για Μπάιντεν… Εγώ πιστεύω ότι αν βγει αυτός (αν τον βγάλουν δλδ) θα έχουμε κάτι συνδυασμού κακουλη με κιλαρι… Δηλαδή της π@@@ς το κάγκελο έχει να γίνει πάνω στη Γη… Αλλά τι να κάνουμε… Αφού τα ζόμπι υπερτερούν… Εν αναμονή για το μεγάλο σόου λοιπόν!!!!

  11. ανωνυμος72 09/05/2020 @ 3:53 ΠΜ

    ΠΆΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΊ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.. Η ΦΩΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΆΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΊΕΙ!
    ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΌΣ..
    ΦΤΑΊΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ, ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟ ΣΕΝΤΌΝΙ, ΤΟ ΞΕΝΎΧΤΙ ΤΟΥ, Η ΔΙΑΘΕΣΗ …. Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ!!
    ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΆΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.. ΤΏΡΑ ΚΑΛΥΨΕ, ΠΡΟΣΤΆΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ ΣΟΥ.. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΦΑΕΘΩΝ .. φοβισμένος από αυτό που έρχεται!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*