Διαφημίσεις

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Καραμέως μίλησε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τα μέτρα κατά του κορονοϊού που θα υιοθετηθούν.

Η πολιτεία θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα την πολιτική «κανείς στην τάξη χωρίς μάσκα» ανέφερε στον ΣΚΑΪ η υπουργός Παιδείας Νίκη Καραμέως με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου.

«Η μάσκα είναι ό,τι πιο πολύτιμο σε καιρό πανδημίας. Η μάσκα είναι υποχρεωτική στα σχολεία. Δε θα μπαίνει κανείς στην τάξη χωρίς μάσκα. Ούτε μαθητής, ούτε καθηγητής ούτε γονιός, οποιοσδήποτε. Xρήση μάσκας απ’ όλους και στα λεωφορεία, οδηγούς, συνοδούς, μαθητές» ξεκαθάρισε η υπουργός Παιδείας.

Τόνισε δε πως αν εμφανιστεί ένα κρούσμα κλείνει το τμήμα και γίνεται ιχνηλάτηση. Αν το κρούσμα είναι εκπαιδευτικός, και όχι μαθητής, γίνεται ιχνηλάτηση, και ίσως κλείσουν και περισσότερα τμήματα.

«Δε θα διστάσουμε αν χρειαστεί να επικαιροποιήσουμε τα μέτρα, θετικά ή αρνητικά, με φροντίδα στη δημόσια υγεία και την εκπαίδευση» διαβεβαίωσε η υπουργός Παιδείας.

Για το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου η κα Κεραμέως σχολίασε ότι τα κρούσματα του Αυγούστου έδειξαν σε μεγάλο βαθμό ότι συνδέονται με ασυμπτωματικούς.

«Στόχος μας ήταν να κατασταλάξει και να βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα μετά την επιστροφή των εκδρομέων, να μην μετακινούνται δύο και τρεις μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία» είπε και πρόσθεσε πως «ένα 15% δεν είχε γυρίσει ακόμα στα αστικά κέντρα. Είναι πολύ σημαντικό να γυρίσουν οι εκδρομείς για να σταθεροποιηθεί η επιδημιολογική εικόνα» τόνισε η κ. Κεραμέως.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ενώ διεμήνυσε πως γιατροί θα πάνε στα σχολεία για να μιλήσουν για τον κορονοϊό σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο».

Η υπουργός διευκρίνισε επίσης ότι ο μέσος όρος των μαθητών ανά τμήμα στην επικράτεια είναι 17 πανελλαδικά, ενώ σε Αττική και Θεσσαλονίκη 20 μαθητές.

Για τα ολοήμερα σχολεία τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό εργαλείο, δίνει περισσότερες δυνατότητες στα παιδιά να στηριχτούν παιδαγωγικά και περιορίζει την επαφή των παιδιών με τους πιο ευάλωτους.

«Ο πρωθυπουργός έχει δώσει το πράσινο φως για πόρους πάνω από 100 εκατ. ευρώ για περισσότερους εκπαιδευτικούς και για περισσότερα τμήματα για τα ολοήμερα. Προτρέπω τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους» δήλωσε.

sputniknews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Κεραμέως: Τι θα γίνει σε περίπτωση κρούσματος στην τάξη”
  1. Αυτη η σατανιστρια ξεφτιλισμενη μπιλντεμπεργκισα μπηκε εκει με εντολη των σατανιστων σιωνιστων να διαλυσει την.παιδεια και να κανει τα παιδια ρομποτακια των σατανιστων.
    Ειναι η ωρα της ευθυνης των γονιων αν θα προσκυνησουν τους σατανιστες και θα δωσουν τα παιδια τους στους αρρωστους.

  2. ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΣΑΘΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΒΡΩΜΟΙΟΣ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.

  3. Μας λέει, μεταξύ άλλων ότι, “τα κρούσματα του Αυγούστου έδειξαν σε μεγάλο βαθμό ότι συνδέονται με ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ” !!!!!!!!!!!!!

    Αυτό κι αν είναι το καλύτερο απ’ όλα, ε;;

    Δηλαδή, και να μην έχεις απ’ αυτόν τον ιό, σώνει και καλά, σου λέει ότι έχεις! Με το ζόρι, με το στανιό έχεις κορονοϊό, με βάση τα περιβόητα ΤΕΣΤ !

    Δηλαδή, ο τόσο ΠΟΛΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ιός, μπορεί να κυκλοφορεί ανέμελος μέσα στον οργανισμό σου, να κάνει βολτίτσες, να διασκεδάζει, αλλά να έχει και τις καλές του και να μην σε θανατώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!, παρόλο που εξαιτίας του επιβάλλονται τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά μας, για μην τον κολλήσουμε!!!!!!!!!!!!

    Να μην ξεχνάμε πάνω απ’ όλα, να ευχαριστούμε τους…ειδήμονες;;;; που φροντίζουν για την επιβολή των μέτρων, με σκοπό την καλή μας υγεία, αφού όπως αποδεικνύεται μας αγαπάααααανε !!!!!!
    Δεν θέλουν να μας χώσουν (συγγνώμη, χάσουν ήθελα να πώ)………

  4. Οι ανώμαλοι σατανιστές κυβερνούν την χώρα μας.
    Τι θα πούμε μετα στα παιδια μας; κατι πρεπει να κανουμε. Stranger δώσε τα φώτα σου.

  5. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΧΩΛΕΙΟ.
    ΈΧΟΥΝΕ ΚΆΤΙ ΣΧΈΔΙΑ ΈΤΟΙΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ,
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊ ΤΟΥΤΗΝ
    ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΑΙΜΟΠΩΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΓΙΑ ΘΕΩ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΑΑΛ.
    ΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ
    ΠΑΙΔΊ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ
    ΚΛΊΚΑ ΠΟΥ ΠΊΝΟΥΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΑΊΜΑ.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΑΙ ΜΑΖΙΚΆ.
    ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠ0ΥΛΑ.

  6. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΧΩΛΕΙΟ.
    ΈΧΟΥΝΕ ΚΆΤΙ ΣΧΈΔΙΑ ΈΤΟΙΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ,
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊ ΤΟΥΤΗΝ
    ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΑΙΜΟΠΩΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΓΙΑ ΘΕΩ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΑΑΛ.
    ΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ
    ΠΑΙΔΊ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ
    ΚΛΊΚΑ ΠΟΥ ΠΊΝΟΥΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΑΊΜΑ.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΑΙ ΜΑΖΙΚΆ.
    ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠ0ΥΛΑ.

  7. Σχολείο ήταν μια φορά και έναν καιρό ,το κατάντησαν ψυχιατρείο,τρελοκομείο,φυλακή και αυτή η πατσαβούρα το έκανε και μπουρδέλο που έχει από όλες τις φυλές του κόσμου …….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *