Διαφημίσεις

Η καλύβη τού βασιλιά…. Μέλλον 11 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΡΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ!

Άν έχεις τά κότας (κότσια) νά ζήσεις βασιλέας τής καλύβης, θά επιζήσεις….

Η καλύβη τού βασιλέα έχει τρείς εκδοχές….. ανακαλύψετε τές…..

Καλύτερη καί από σπήλαιον….

Γνωρίζετε τόν πρόγονον μάς είς τά Πετράλωνα, τά Ζωνιανά καί τήν Αγία Νάπα;…..

Όλα τά εξαρτήματα μαζύν σάς, από νομάδες αφετηριαστήκαμε σέ νομάδες θά καταλήξουμε τουλάχιστον διά κάποια μακρά περίοδον…

Άρξασθαι πύρ….

Έρρωσο….

Μήν αγχώνεστε θά γνωρίσουμε τά βουνά καί τά λαγκάδια έξω από τό μάνδριξ τούς….

Θά μάς εξαπωλύουν ναπάλμ βεβαίως….

Αλλά εμείς τό βιολί μάς….

Θά γυρίσει ό τροχός καί μέχρι τότε…. πλήρης αναισθησία διά τό τί μάς θέλουν, πλήρης ευαισθησία διά τό τί μάς αυτοθέλει….

Κοροϊδο ροθτσιαλίνι κανένας δέν θά μείνει, κανένας σάς δέν θά μείνει…

Πώς ήταν η τηλεόραση τότε, εεεεεεεεε;….  Ή τάν καλύτερη ή τάν χειρότερη;…. Πότε ή τάν Χούντα Αντιελληνισμού, τότες ή τούδε;….

Χωρίς διχασμούς καί χωρισμούς….

Βασιλείς τής καλύβης, εσύ, έξ’ αδάκτυλος, Χριστός….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
8 σχόλια στο “Η καλύβη τού βασιλιά…. Μέλλον 11 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΡΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ!”
  1. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ‘Η ΔΙΑΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΟΥΣΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ.ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ”ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ” ΟΠΟΥ ΧΑΟΣ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΩΝ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΛΗΚΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΤΛ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    1. Γεριμου= το τσιρκο των κατοχικων. Βαλτε τον και τιποτα φανταχτερα ρουχα με εντονα χρωματα να κανει τον σαλντιμπαγκο να μας διασκεδαζει με τις ατελειωτες ασυναρτησιες του.

    2. κι ο Μόρφου και ο παπάρας από εδώ είναι Ψυχάκηδες και παρανοϊκοί, οι υπερβολές και οι υστερίες, οι άναρθρες κραυγές τέτοιους πονηρούς καιρούς για όλον τον πλανήτη και τους ανθρώπους από τον κάθε παρανοϊκό με ψευδαισθήσεις μεγαλείου είναι το πιο επικίνδυνο από όλα για τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή. 25 χρόνια έχω δουλέψει στο χώρο της ψυχικής υγείας ξέρετε πόσοι από δαύτους κυκλοφορούν εκεί έξω και κάνουν βαριά θεραπεία; απλώς κάποιοι ξεφεύγουν και ανεβαίνουν κοινωνικά ή επαγγελματικά (βλέπε Μόρφου) και άντε να τους μαζέψεις μετά…. ξεχνάτε και την Αγία Αθανασία του Αιγάλεω….. τα πίστευε αυτά που έλεγε, μην ακούτε το Χαρδαβέλα και τους Ρεπόρτερς, απλά κονόμησε κιόλας ταυτόχρονα, το πίστευε όμως ότι είναι “εκλεκτή”

  2. Εκάτη αντιχριστιανή…. που ρίχνει λάσπη…. Ό Μόρφου πάντως είναι μεγάλος μάγκας καί δέν τού αρέσουν οί μάσκες καί τά εμβόλια όπως εσένα…. Θά ήθελα πολύ νά τόν γνωρίσω…. Βεβαίως όπως κάθε λασπολόγος σχεδόν δέν διάβασες τό άρθρον αλλά καί νά τό διαβάσεις δέν μπορείς νά καταλάβεις λόγω χαμηλής εμβέλειας….. Αρι στερούλα σ’ ούλλα…. χωρίς νά διαβάσει τ’ άρθρον, πώς σ’ λένε εκατούλλλα;

  3. Στο παρον θεμα θα παρω και εγω το μερος του Μορφου καθως το θεμα ειναι εθνικο πλεον.

  4. Οπως και τοτε τα παλλικαρια της Ρωμιοσυνης με σημαια τους τον ΣΤΑΥΡΟ αντισταθηκαν στον φασισμο και εγιναν το παραδειγμα της παγκοσμιας αντιστασης. ΖΗΤΩ ΤΟ ΡΩΜΕΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

    https://www.youtube.com/watch?v=ImimvEuvRjc

    ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΑ ΝΙΚΗΤΙΡΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *